Franța, Les Riceys Bas
...Dulceața irezistibilă a acestei cuvée demi-sec vă va aduce arome delicioase și calde. Vizual: Culoare strălucitoare, limpede și luminoasă, de un aur intens. Spuma este densă, omogenă, iar bulele sunt fine. Olfactiv: Nasul său este foarte expresiv, aromele de fructe albe și galbene se exprimă cu rotunjime și eleganță, urmate de arome de fructe uscate și patiserie. Gustativ: Matur și fructat, se echilibrează armonios cu un dozaj foarte bine integrat.
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...de prima presare la rece. 100% Manzanilla Cacereña. Ulei dulce, cu un echilibru între amăreală și picant. Se caracterizează prin fructozitate delicată, cu note de banană – kiwi și roșie verde. De asemenea, are arome de legume, inclusiv anghinare și iarbă proaspăt tăiată. Recomandat pentru pește, carpaccio, salate și legume crude, preparate la cuptor sau la abur, precum și în patiserie și pentru maioneze. Bidon metalic de 3L. Disponibil și în bidon metalic de 5L sau sticlă de 500ml.
Franța, Gometz La Ville
... tartinat este bogată în arome naturale, având un gust intens de nucă și o dulceață subtilă de miere. De asemenea, este foarte nutritivă, deoarece conține nutrienți esențiali precum proteine, grăsimi sănătoase, fibre și antioxidanți. Această pastă de tartinat este ușor de întins pe pâine prăjită, vafe, clătite sau orice alt aliment la alegerea dumneavoastră. Poate fi, de asemenea, utilizată ca ingredient pentru rețete de patiserie sau deserturi, pentru a adăuga o notă de dulceață și aromă de nucă creațiilor dumneavoastră.
Franța, Saint-Omer
...PENTRU A BENEFICIA DE REDUCERE: Adăugați codul în momentul plății. Cele mai frumoase păstăi de vanilie Bourbon, atent recoltate și pregătite manual în regiunea Sambava, în nord-estul Madagascarului. Parfumul lor îmbătător dezvăluie note vanilate, suave, de cacao, balsamice… o explozie de arome. De calitate Gourmet Grand Cru, aceste păstăi au fost maturate la soare timp de câteva săptămâni, pentru a atinge umiditatea ideală în patiserie: 33-35%. Implicit, păstăile trimise vor fi de calibru 14 / 16 cm. Notă: 1 kg echivalează cu 300-350 păstăi de 14/16 cm.
Franța, ARGENTON SUR CREUSE
...Fondantă, ușoară și cărnoasă, aluatul de choux în pura tradiție a patiseriei franceze, în specialități cu forme și arome originale. Profesionalismul și know-how-ul lui Michel Kremer sunt astăzi recunoscute în toate canalele care comercializează patiserie și în rândul profesioniștilor din domeniul gastronomic: · Patiserii-Bucătari · Industria hotelieră și de restaurant · Catering · Retail Michel Kremer este prezent oriunde cuvântul gastronomie are un sens.
Franța, L'union
... - Preparări pentru mousse bavaroise (o gamă foarte variată de arome) - Preparări pentru cremă de unt (100% unt) - Mixuri pentru cremă de migdale - Premixuri variate (chec, tort de ciocolată, brioșe, biscuiți, ...) - Mixuri de genoise naturale sau de ciocolată - Numeroase mixuri (meringue, vafe, clătite, gogoși, ...) - Glazuri (naturale sau aromatizate)...
Franța, Malataverne
...Își are originea în fabricile Nestlé din Elveția. În anii 1930, compania dorea să valorifice un surplus de unt de cacao folosit pentru fabricarea ciocolatei tradiționale, mai degrabă decât să-l irosească. Ciocolata albă poate fi savurată ca atare, sub formă de tabletă, pudră de ciocolată sau poate fi utilizată în patiserie. Avantajele ciocolatei albe Se asociază adesea ciocolata albă cu un mic răsfăț regresiv și plin de zahăr. Totuși, spre deosebire de ideile preconcepute, ciocolata albă poate prezenta beneficii.
Franța, Ham
...soc și zahăr, această gelatină de soc este rodul unei agriculturi biologice respectuoase cu natura, fără aditivi sau conservanți adăugați. Oferă-ți o experiență gustativă rafinată cu această gelatină de soc bio, pentru momente de plăcere autentică. Beneficiul produsului: Gelatina de soc bio este un adevărat tezaur de arome care îți va încânta papilele gustative. Confectionată din suc de mere și soc biologic, această gelatină îți oferă o experiență gustativă incomparabilă. Referință: AR802513 Gust și Aromă: Litchi...
Franța, Merignac
...O macerație pe bază de cannelés din Bordeaux și rom, împreună cu siropul nostru de zahăr făcut în casă. O rețetă cu arome de patiserie destinată să evidențieze gastronomia regională din Bordeaux.
Franța, Appietto
... prezent, oferim o gamă largă de biscuiți: Canistrelli, specialități din făină de castane, cu clementină, cu lichior de myrt și alte produse de patiserie corsică cu gusturi de ieri și arome de astăzi, capabile să încânte gurmanzii de aici și de pretutindeni. Puteți descoperi gama noastră de biscuiți pe site-ul nostru și chiar să plasați comenzi online. Asigurăm un serviciu de livrare rapidă. Toate produsele noastre sunt fabricate 100% corsice.
Franța, Erquinghem-Lys
DAWN FOODS FRANCE propune o gamă largă de produse performante și inovatoare: mixuri pentru patiserie, umpluturi, stabilizatori pentru creme și spume, preparate din fructe, glazuri, înghețate, ciocolată, arome, ingrediente pentru înghețată, toppinguri și decorațiuni. DAWN FOODS FRANCE este unul dintre liderii sectorului BVP (Patiserie, Viennoiserie, Patiserie) în Europa și își dezvoltă activitatea prin patru piețe principale: patiseria artizanală, restaurant, gelaterie și industrie.
Franța, Beaune
... congelate, gata de umplut, produse de laborator, mixuri pentru patiserie, produse lactate... Produsele Flavors & Chefs® sunt distribuite în aproape 40 de țări din lume. Asigurăm coordonarea, urmărirea comercială, logistică și vamală în depozitele noastre, situate în imediata apropiere a aeroportului Paris Orly.
Franța, Saint Orens De Gameville
... arome (atât naturale, cât și artificiale). Pentru a completa paleta de delicii pe care vi le oferim, elaborăm macarons, prăjituri, torturi și biscuiți. Folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate pe care le selectăm pentru voi, elaborând propriile noastre rețete delicioase.
Crearea de torturi personalizate, livrare la domiciliu la data dorită. La PÂTISSERIE CRÉATIVE realizăm tortul dumneavoastră de aniversare, tortul de nuntă, wedding cake, piesă montată... indiferent de tema aleasă, punând la dispoziția dumneavoastră o gamă largă de culori și arome. Aveți posibilitatea de a plasa comanda pentru tort, macarons sau biscuiți personalizați direct online, prin telefon...
Franța, Saillans
Le Père Craquant este o companie tradițională de fabricare a biscuiților uscați. Procesul său de producție artizanal permite companiei să ofere un produs de calitate și să lucreze în armonie cu ingredientele. Acest respect pentru tradiții, dar și pentru inovații, prin dezvoltarea de noi arome, face ca biscuiții Le Père Craquant, în timp, să devină un produs sănătos și dietetic, păstrând în același timp gustul și aromele de altădată.
Franța, St Cezaire Sur Siagne
Aromatech concepe, produce și comercializează arome alimentare. Oferim arome sub formă de lichide, liposolubile și hidrosolubile, pulberi, paste și emulsii. Aromele noastre pot fi utilizate pentru toate produsele agroalimentare: băuturi fără alcool, băuturi alcoolice, produse lactate, produse dietetice, biscuiți, patiserie, dulciuri, hrană pentru animale, preparate, supe, mezeluri, produse din pește, sosuri, marinade etc.
Franța, Bruges
...Creată la Bruges în 1990, compania LE BOUCHON DE BORDEAUX este o mică fabrică de familie specializată în producția de prăjituri și biscuiți. Produsul de bază al companiei, "Le Bouchon de Bordeaux", este un biscuit având forma unui dop de sticlă de vin. Gama "Bouchons de Bordeaux" s-a extins, oferind arome diferite. Compania oferă, de asemenea, Canelous (în formă de canelés cu ciocolată), ciocolată și guinettes (cireșe mici acoperite cu un fondant aromatizat cu armagnac și ciocolată). LE BOUCHON DE BORDEAUX își comercializează produsele în Franța și la nivel internațional.
Franța, Arles Cedex
Specializată în fabricarea artizanală a macaronilor pe bază de migdale și fără gluten. Produsele mele au fost premiate timp de doi ani consecutivi de Camera de Meserii din 13, în cadrul rutei gourmande, care recompensează cei mai buni artizani din departamentul Bouches-du-Rhône. Ofer aproximativ treizeci de arome diferite cu coloranți naturali. Produsele mele nu necesită niciun sistem de...
Franța, Buc
...În căutarea excelenței, Léonie asociază condimente indiene rare cu elemente franceze rafinate, oferind astfel o experiență culinară unică și exclusivă, de împărtășit în ocazii memorabile cu oaspeți privilegiați.
Franța, BEZIERS
HULINE SA este specializată în distribuția și comercializarea de furnituri, materiale și echipamente pentru domeniul alimentar, cum ar fi: brutării, patiserii, gelaterii, restaurante ... Oferim o gamă întreagă de produse, cum ar fi adjuvanți, făinuri, drojdii, unturi, arome, coloranți, decorațiuni ... Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați și vom răspunde cu eficiență la toate cererile dumneavoastră.
Franța, Bayonne
...Elaborate în Țara Bascilor, în inima Bayonne-ului, de fabricație artizanală, 100% naturale, fără conservanți sau arome artificiale. Garniturile noastre sunt perfecte pentru a pune în scenă cocktailurile dumneavoastră sau pentru a parfuma băuturile calde. Gama noastră de fructe deshidratate își găsește locul în diferite rețete de gătit, de patiserie sau pur și simplu ca o gustare ultra vitaminizată, sănătoasă, delicioasă și fără adaos de zahăr.
Franța, Tain L Hermitage
Compania Gâteau Dauphinois concepe și fabrică, din tată în fiu, biscuiți umpluți cu fructe, fără coloranți sau conservanți. Victimă a succesului și calității sale, compania își comercializează produsele în Franța și acum și în străinătate. Rețeta și fabricarea sa tradițională, fără conservanți, coloranți sau arome artificiale, permit totuși păstrarea acestui tort delicios timp de câteva luni.
Franța, Levallois-Perret
Descoperiți arta mochilor cu Exquis Mochi! Ne specializăm în producția artizanală de mochis de înghețată de înaltă calitate (înghețate), mochis de patiserie (fresci) și daifuku (ambient). La Exquis Mochi, oferim o selecție diversificată de mochis superioare, realizate fără arome artificiale sau conservanți. Fiecare mușcătură te duce într-o călătorie cu aluatul moale din făină de orez și...
Franța, Charmes-Sur-Rhône
... activitate producția de cereale pentru mic dejun, snacks-uri sărate și ingrediente și aditivi tehnologici (fabricare și ambalare), precum și condimente și ajutoare culinare, orez, semolă, legume uscate și ajutoare pentru patiserie (ambalare). Situată în Ardèche, unitatea de producție de 25.000 m² găzduiește 150 de persoane pe 20 de linii de producție care permit comercializarea a 740 de referințe, cu...
Franța, Caden
... câțiva metri de moara de familie, care a stat la baza activității noastre. PANEMEX este recunoscut ca specialist în arome gustative, vizuale și nutriționale pentru produsele de panificație, produse de patiserie și cofetărie. Aromele noastre sunt disponibile atât în variantă convențională, cât și din agricultură biologică (certificare AB Ecocert): fulgi de cereale, fulgi de legume, fructe uscate...
Compania MEDITERRANEE PARFUMS ET AROMES este specializată în arome dulci pentru diverse aplicații, cum ar fi cofetăria, băuturile, produsele lactate, deserturile înghețate, produsele de patiserie. De asemenea, dezvoltăm compoziții parfumate pentru apă de toaletă, cosmetice și detergenți.
...fără arome artificiale, fără conservanți, iar ingredientele utilizate provin din agricultura ecologică. Descoperiți gama noastră de biscuiți din rețete istorice care vor încânta clienții dumneavoastră: - galletes celtice - macarons medievali - massepains - pâini de condimente Biscuiții noștri sunt distribuiți în Franța și în Europa, în special în locuri istorice. Distribuitori, solicitați accesul...
Franța, Saint-Martin-De-Seignanx
CEYLAN FRANCE, de la compania cu sediul în Spania Manufacturas Ceylan S.L., oferă condimente, arome, amestecuri aromatice și aditivi pentru industria agro-alimentară. Fabricăm și comercializăm: - arome sărate pentru snacks-uri, conserve de pește, produse din carne, sosuri și condimente, preparate gata de consum - arome dulci pentru înghețate, sorbeturi, iaurturi, deserturi, produse de patiserie...
Franța, St Vallier De Thiey
MORAFLOR, o companie internațională cu sediul în inima regiunii Grassoise, produce și comercializează toate tipurile de baze concentrate utilizate în industria parfumurilor (parfumuri, ape de toaletă, săpunuri, detergenți...), aromele pentru industria alimentară (băuturi, dulciuri, patiserie, ...) și materii prime pentru diverse utilizări (uleiuri esențiale, specialități MORAFLOR, ...). Procesele de producție MORAFLOR sunt certificate ISO 9001. MORAFLOR face parte din sindicatul PRODAROM și aplică noile reglementări europene și internaționale.
Franța, Amiens Cedex 3
... arome, respectând diferitele legislații în vigoare. Fondată în 1955 de un brutar-patiser din Amiens, Florensuc are în prezent peste 60 de angajați în Franța. Florensuc oferă o gamă largă de decorațiuni destinate meșteșugarilor și industriei. • Piața artizanală: Patiseri, Brutari, Cateringi, Restaurante • Piața industrială: Producători de produse de patiserie, pâine, produse de patiserie și înghețată. 60% din cifra de afaceri provine din export în 60 de țări. Certificări Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play