...Le PET poate Greutate: 100gr Compoziție: sare grosieră gri naturală de pe insula Ré, roșii, busuioc și usturoi. Ideal în salate, legume crude, pe paste.... Există posibilitatea de a conține urme de țelină, soia, nuci, gluten, lapte, muștar, susan și sulfiți. Referință: SEL0001...
Franța, Paris
...Grâu dur bio, ouă proaspete bio, busuioc bio, usturoi bio, pudră de spanac bio, toate produse în Franța. Valori nutriționale medii pentru 100g de paste uscate: ENERGIE: 1515kj / 362kcal PROTEINE: 14g CARBOHIDRAȚI: 69,9g din care zaharuri 1,9g LIPIDE: 2,4g din care acizi grași saturați 0,5g FIBRE: 4,1g SARE: 0,02g Alergeni: Conține gluten, ouă și urme posibile de soia. CUM SE GĂTEȘTE: 4 până la 6 minute de gătire aproximativ, în apă clocotită. Ean13:3701511707736 Referință:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
Franța, Mandelieu
...Uleiul de măsline extravirgin François Roméo aromatizat cu busuioc aduce toate aromele mediteraneene într-o singură sticlă. Ideal pentru a însoți peștele, a parfuma sosurile de roșii, a intensifica salatele de roșii/mozzarella, uleiul de măsline aromatizat cu busuioc face minuni și pentru paste. Îmbarcați-vă spre Italia și sudul Franței! Greutate netă: 0,250 KG Capacitate: 25 CL...
Franța, Cournon D'auvergne
...GEAC Dou Chonlai Nuci din Périgord Sfaturi de utilizare Condimentul ideal pentru a însoți paste, gnocchi, poate fi folosit pentru a umple somonul în folie sau se poate întinde pe tartine cu legume. Se întinde pe pizza, tarte sărate, bruschette sau se adaugă în prăjituri sărate. Acest pesto se poate adapta după bunul plac! După deschidere, se păstrează la rece și se consumă în termen de 5 zile. Energie: 171 kJ (41 kcal) Grăsimi: 3,2g Din care acizi grași saturați: 0,4g Carbohidrați: 2,2g Din care zaharuri: 2g Proteine: 0,7g Sare: 0,6g...
Franța, Levallois Perret
...Basilicul este folosit ca plantă aromatică pentru a aduce mai mult gust și prospețime preparatelor dumneavoastră, iar ideile de utilizare sunt infinite. Utilizări ale basilicului în bucătărie: Parfumul său citric este delicios atunci când este asociat cu paste. Se combină bine cu pești precum rozătoarea, anșoa și fructele de mare. Îmbogățește carnea roșie și albă, cum ar fi puiul, vita...
Franța, Mietesheim
...Încercați Uleiul de Măsline cu Busuioc cu preparatele dumneavoastră de paste, roșii, feta, mozzarella, vițel, cod, creveți, căpșuni, caise și lămâie. Ingrediente: Ulei de măsline extravirgin 99%, busuioc 1%.
...Un sos verde și proaspăt pentru a însoți rețetele tale de pește sau paste Ingrediente: Rucola – Busuioc – Miere – Ulei de măsline – Semințe de muștar – Sare – Piper Alergeni: Muștar...
Franța, Saint Christol De Rodières
...100 % Oțet de Vin Alb Vechi Organic, - Ramuri de Busuioc din Agricultura Organică. Într-un segment de grătar turbo și ulei virgin de Busuioc. Acest oțet este perfect pentru dressinguri italiene sau pentru o salată de paste cu roșii și mozzarella. Acest oțet este disponibil în 25 cl.
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Pate de măsline verzi și negre cu roșii. ingrediente : Măsline verzi și negre 54%, pulpă de roșii 27%, ulei de măsline și pastă de roșii dublă 8%, capere, ceapă, busuioc, cremă de anșoa, sare. Utilizare : Această tapenade poate fi folosită cu paste, pizza sau ca garnitură pentru legume, încorporată într-un sos sau ca acompaniament pentru legume, pește sau carne albă. Amestecată cu o vinegretă, este o formă originală și inovatoare de a acompania o salată. Borcan de sticlă 180gr...
Franța, Grigny
...Un sos italian tradițional, preparat cu busuioc (33%), usturoi, brânză și semințe de pin. Delicios cu paste, gnocchi sau ca sos pentru mozzarella. AMBALARE: 6 x 1 kg = 6 kg...
Franța, Arles
...L'artisan Popol Rețetă provençală de supă cu pistou. Ingrediente: apă, fasole albă 5,3%, fasole roșie 5,3%, fasole plată 4,4%, cartofi 4,4%, dovlecei 6,6%, pulpă de lămâie 1,3%, piper, paste 1,3%, morcovi 4,4%, busuioc 4,4%, usturoi 4,4%, sare, ulei de măsline 2,2%, roșii proaspete 11%.
Franța, Sète
...Pregătiți marinada amestecând 1 legătură de busuioc tocat, 1 vârf de cuțit de flori de cimbru, 15 cl de ulei de măsline, 2 căței de usturoi tocați, sare și piper în blender. Unu sau două impulsuri de blender sunt suficiente pentru a lega ingredientele. Ungeți gambasurile cu marinadă și lăsați-le să marineze în frigider timp de minimum 2 ore. Ungeți ușor plancha și încălziți-o. Sărați gambasurile, 3-4 minute pe fiecare parte. Serviți cu orez basmati sau paste. Poftă bună!
Franța, BEDARRIDES
... distribuitorii din retailul mare. Activitatea noastră regională este complet artizanală, ceea ce ne permite să obținem o calitate superioară a produselor noastre: gnocchi, specialitate cu cerneală de sepie, tagliatelle, tagliatelle cu busuioc, girelle cu spanac, ricotta, cannelloni cu carne, sos de roșii gătit, sos de roșii cu busuioc, sos de roșii cu măsline.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play