Franța, Cannes
...Lasă-te sedus de gustul fructului pasiunii în gură. Foarte bun raport calitate-preț. Flori de CBD de înaltă calitate cultivate în interior. 0,2% THC.
Franța, Condom
... clar de restul. Nasul său fructat cu nuanțe de petale de trandafir dezvăluie dulceața caramelului sărat și a fructelor de pădure roșii, în special a zmeurei. În gură, finalul este remarcabil de lung, cu un gust delicat de piele, pudră de cacao și ceai negru. Acest armagnac emite nuanțe uimitoare de chihlimbar și cupru, dovadă a maturării sale pure în chais-urile noastre vechi de secole: butoaie din stejar francez, neatinse de caramel, boisé sau zahăr.
Franța, Port Saint Père
...Agasta rum este al doilea spirit original imaginat de casa Saka Spirits în Franța și lansat în 2021. Florile noastre de anason Agastachian sunt cultivate cu pasiune în BIO în Loire-Atlantique. Acestea sunt apoi recoltate manual și oferă, după infuzie, o nouă senzație în gură. Importăm un rom ambrat din Republica Dominicană, un amestec de rom de 5 ani și de 3 ani. Adăugăm miere organică din...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... textură catifelată, însoțită de un fructuos foarte atrăgător (cireșe negre, căpșuni, mure) și o notă de grafit. O mare sticlă de terroir deja perfect accesibilă, dar capabilă să se îmbunătățească odată cu anii! Domeniul: În 1979, Bernard și Cécile Croisille ajung în comuna Luzech, foarte aproape de Cahors, fără niciun bagaj tehnic, dar cu o pasiune arzătoare pentru pământ și un proiect de viață. După...
Franța, Lys Haut Layon
...Vinificare: Presare pneumatică delicată și decantare prin frig. Fermentație alcoolică controlată între 16 și 17 °C. Îmbătrânire: Rezervor. Îmbuteliere: La domeniu. Volum: 75 cl Degustare: Sauvignon blanc capătă arome mai citrice și chiar de fructe de pasiune. Volumul și amploarea pe care le prezintă în gură sunt de asemenea foarte seducătoare. Păstrare: 1 până la 2 ani. Asocieri gastronomice: Ideal la aperitiv cu scoici Saint Jacques. Volum: 75 cl Culoare: Alb...
Franța, La Chapelle Heulin
...Astăzi, fiul lor, Jean-Louis BOSSARD, conduce domeniul din 2007, perpetuând cu brio moștenirea familială. Secretul nostru pentru a produce Muscadet-uri de excepție constă în combinația de terroare unice, o recoltă atent selectată și fermentații lente și controlate. Acești factori ne permit să creăm Muscadet-uri cu un caracter bine definit, bogate și suple, dotate cu o lungime frumoasă în gură. Unele...
Țările populare pentru acest termen de căutare