...LA CAILLE DES VOSGES este o companie franceză, specializată în creșterea cotofene în Vosgi. De aproape 50 de ani, această afacere defamilie pune accent pe bunăstarea animalelor și calitate. Cotofenele sunt născute, crescute, sacrificate și procesate la fața locului. Compania folosește alimente vegetale locale și prioritizează practici durabile. Expertiza noastră constă, pe de o parte, în selecția animalelor și, pe de altă parte, în condițiile bune de creștere.
... curte!
Domeniul: În familiede 7 generații, podgoria Bodillard este compusă din 14 hectare distribuite pe 7 comune viticole între Beaujolais și Mâconnais. Unele cuvée sunt deja certificate în Agricultură Biologică și, în curând, toate vor fi. Diversitatea parcelor permite domeniului să acopere o mare varietate de soluri (nisipuri granitice, șisturi etc.) și, prin urmare, să producă vinuri cu caractere variate.
Continut: 75cl
Tip: Vin alb
Culoare: 100% Chardonnay
AOC: Saint-Véran
Păstrare: De băut imediat și de păstrat până în 2028
Temperatura de servire: 10-12°C...
EARL DE LA ROMANE, companie agricolă defamilie situată în departamentul Cher, se distinge ca producător (negociant pur) de furaje provenite din pajiști naturale și temporare, bogate în fétuques, dactyles, fléoles și ray-grass. Recoltele noastre beneficiază de condiții optime în timpul înfloririi, asigurând astfel o calitate excepțională.
Confectionăm baloți cubici de dimensiuni generoase...
O familiede plumassieri pasionați și o echipă care păstrează un savoir faire rar selectează penele, realizează vopsirile, creează, modelează, coase, transformă această materie naturală și prețioasă. Pene: curcan, cocoș, rață, struț, fazan ... Gamă largă de produse: pene, galon, boa, jachete, veste, pelerine, șaluri, accesorii, decorațiuni, pene de curățat, costume de music-hall ... Produse unice, dezvoltate, fabricate și îngrijite cu drag în atelierele noastre din Franța! Fabricare în piesă unică și serie. Numai pene depăsăride fermă.
...”, respectând cel mai pur meșteșug tradițional. Vă propunem o gamă largă de mobilier asiatic la prețuri accesibile, cu opțiuni de culori, modele (incrustații cu personaje din sidef sau pictate manual, flori și păsări, peisaje, adăugare de foiță de aur sau argint...), la cerere. Astfel, veți avea bucuria de a avea un model de mobilier unic, rămânând totodată la un preț accesibil. Compania noastră defamilie...
Compania defamilie NUTRI SERVICE este specializată în fabricarea, prelucrarea și ambalarea personalizată în sectorul nutriției animale.
Astfel, compania produce și ambalează furaje complementare, alimente dietetice, minerale, premixuri și Bolus, precum și o gamă largă de ambalaje pentru animalele de fermă, cum ar fi porcii, oile, bovinele, păsările, vânatul și caii.
În calitate de subcontractor...
...
Apreciere gustativă: Robă galben pal cu reflexe aurii. Nas proaspăt, dar destul de discret, înregistrându-se în principal floral. O notă de mineralitate la aerare și o subtilă notă de măr verde. Vinul este totul în ușurință și delicatețe, dominat în mijlocul gurii de vivacitatea citricelor. Se remarcă o finală de mare finețe și o textură plăcută, echilibrată și fructată. Persistență frumoasă pentru un ansamblu complet și aerian.
Păstrare și conservare: Poate fi păstrat 5 ani.
Gastronomie: Se servește la temperatura de 14°C. Se potrivește cu pește, crustacee, păsăride curte.
Negocierea păsărilor în Țara Bascilor din 1896, comerțul nostru defamilie este specializat în furnizarea depăsări și produse din păsări pentru o clientelă profesională de restaurante, măcelării, rotiserii și colectivități. Lucrăm de 5 generații cu parteneri, abatoare depăsări, pentru care ne asumăm comercializarea producției lor, în sectorul nostru de activitate.
Fondată în 1958, JACOB SA este o companie defamilie specializată în distribuția en-gros și semi-gros depăsări, produse lactate, alimente, carne și mezeluri. JACOB SA este formată dintr-o echipă profesională și dinamică și oferă o gamă largă de produse pentru a satisface cât mai bine nevoile restaurantelor, brutăriilor, măcelăriilor, avicultorilor și firmelor de catering, grație livrărilor zilnice de la furnizorii săi consacrați din întreaga Franță.
Dotată cu un site de fabricație modernizat la porțile Toulouse-ului, compania defamilie SAS SAMARAN păstrează o adevărată măiestrie tradițională, combinată cu un mediu normat și din ce în ce mai controlat. Produsele sunt întotdeauna gătite în mod artizanal, iar diferitele rețete de pateuri, confituri, terine, cassoulet cu confit de rață... se inspiră din bucătăria regională, leagănul familiei...