Franța, Torcy Le Petit
... aromelor autentice, în gama noastră de produse fără gluten. Siguranță și liniște: Acordăm o atenție deosebită selecției și securizării materiilor noastre prime pentru a oferi produse de înaltă calitate garantate fără gluten. Formulare personalizată fără gluten Preparat pentru pâine, aluat fraged, biscuiți, clătite, pâini de toast sau patiserie, ne adaptăm la caietele de sarcini ale clienților noștri pentru a formula soluția fără gluten care răspunde specificațiilor lor.
Franța, Montelimar
... de vanilie. Mod de fabricare: Mierea și siropul de glucoză se fierb în cazan, se adaugă albușurile de ou, urmate de zahărul fiert, vanilia și migdalele. Alergeni: Migdale, Ou, posibile urme de fructe cu coajă. Toate nougaturile noastre sunt garantate FĂRĂ GLUTEN. Recomandări de păstrare: A se păstra închis și ferit de umiditate între 18 și 22°C. Data limită de consum: 12 luni...
Franța, Aix En Provence
...Reputația celebrei Tartine Prăjite din Aix a Casei ROGER nu mai trebuie demonstrată. Această savoare unică, această crustă crocantă și această ușurință i-au adus faima. Fără zahăr adăugat, Felia de pâine Prăjită din Aix se pretează tuturor dorințelor zilei. Făină de grâu, amestec de cereale, gluten, grăsimi vegetale (uleiuri și grăsimi nehidrogenate, (de palmier și rapiță), apă), drojdie de panificație, malț, sare, B2 (inclusiv tărâțe), agent emulgator: lecitină de soia (fără OMG).
Franța, Talant
... sunt grupate pe teme diferite: patiserie, fructe, cupcakes, semnătură, de împărțit, în stilul galette des rois, cu ciocolată, rulouri, fără gluten, madeleine sărate. Autorul: După ce a lucrat pentru Fauchon, Pierre Hermé, Ladurée, hotelul Plaza Athénée, Christophe Michalak câștigă Cupa Mondială de Patiserie. De asemenea, este jurat în emisiunea "Cine va fi următorul mare Patisier" și chef animator...
Franța, Saint Mard De Réno
...Făina noastră integrală este produsă pe ferma noastră. Am ales făina integrală pentru a avea o calitate nutrițională maximă, păstrând tărâța din cerealele noastre. Natural fără gluten. Bogată în amidon. Conține proteine. Conținut scăzut de grăsimi. Bogată în fibre. Perfectă pentru îngroșare și legare. Soarele în rețetele dumneavoastră! Utilizare: se poate incorpora în alte făini pentru pâine, prăjituri, clătite… Singură pentru plăcinte din porumb.
Franța, Baud
Heolbio propune preparate alimentare (prăjituri, clătite, biscuiți, băutură de ciocolată, pâine cu semințe) pe bază de făină bio, natural fără gluten, în special făină din banană verde. Cu un indice glicemic scăzut, aceste mixuri sunt potrivite pentru toată lumea. De asemenea, oferim făini din manioc și din cartof dulce. Valorile noastre ne îndeamnă să integrăm lucrătorii cu dizabilități în...
... trio-ul nostru Baeckeoffe, varză murată și semințe de chimen. Selectăm produse de calitate și vă oferim o gamă Toque+ fără gluten, fără potențiatori de gust, fără grăsimi hidrogenate și cu un conținut de sare optimizat. Veți putea descoperi, de asemenea, produsele noastre adaptate dietelor vegetariene, vegane și fără sare. Utilizarea lor este simplă pentru a garanta succesul rețetelor dumneavoastră!
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play