Franța, Rungis Cedex
...Miel Label Rouge, carne de miel. EUROVOLAILLES este furnizor de miei Label Rouge.
Franța, Rungis
MARTIN SAS este un generalist în produse din carne la MIN de Rungis. Specialist în carne de vită, carne de vițel și carne de miel. Pentru a ne contacta, vă rugăm să ne sunați la 0146868201 sau să ne trimiteți un fax la 0146868200.
Franța, Rungis
...EURODIS VIANDES este un distribuitor de carne de miel la Rungis. Destinată utilizării în măcelărie, se face o distincție între trei tipuri de miei: mielul de lapte, care cântărește aproximativ 10 kilograme și este un miel nesuprimat, mielul alb (cu o greutate de aproximativ 25 de kilograme) care își ia numele din cauza palorii cărnii sale și, în final, mielul broutard care cântărește aproape 35...
Franța, Voeuil Et Giget
Stabilit din 1969, colectăm de la abatoarele franceze pieile și blănurile brute sărate (bovine, viței, miei, capre, iezi etc.) și selectăm cele mai bune opțiuni pentru a furniza celor mai mari tăbăcării și megiserii din Franța și internațional.
Franța, Sainte-Eanne
Serval fabrică alimente de alăptare pentru viței, miei, iezi. Serval produce aproximativ 80.000 T de alimente de alăptare pe an. Serval este ISO 22 000. Serval este prezent cu filiale proprii în Franța, Italia, Spania, Canada, SUA, Brazilia. Serval este integrator de viței de carne. Serval produce, sacrifică și taie viței. Serval produce aproximativ 100.000 de viței pe an.
Franța, Limoges
GIE Ovins du Limousin este un grup de 1200 de crescători de miei din Limousin, certificați Qualicert și beneficiind de denumirea de Indicație Geografică Protejată. Ovins du Limousin este prima filieră de ovine din Franța sub un semn oficial de calitate.
Franța, Millau
Tannery Pechdo este specializată în fabricarea pielii moi. De mai bine de 60 de ani, compania lucrează cu piei de capre și miei. Producția este împărțită în 5 ateliere și 25 de etape industriale. Astfel, compania produce și comercializează piei destinate mănușilor, marochinăriei și îmbrăcămintei. Compania își pune la dispoziția clienților întreaga experiență artizanală pentru a produce piei de înaltă calitate.
Franța, Rignac
... această tradiție regională de creștere a oilor în stână și au fost stimulați să se angajeze în demersuri sub Semne de Identificare a Calității și Originii, pentru a valorifica miei sub mamă, adevărate bijuterii ale teritoriului lor. GREFFEUILLE AVEYRON dispune, de asemenea, de propriile sale infrastructuri de procesare a cărnii de oaie, situate la Capdenac, în vestul Aveyron-ului. De la linia de sacrificare până la atelierul de tăiere, personalul este puternic mobilizat pentru a oferi o atenție deosebită tratării carcaselor, dar și prezentării bucatelor de carne.
Franța, Noyers Sur Jabron
Producție de șofran din pistiluri în Haute Provence, la 10 km de Sisteron, în valea Jabron. Mediu agricol bio, câmpurile sunt utilizate de un crescător de miei bio din Sisteron. Dulcețuri de casă din fructe de pădure și cu șofran. Vizite-degustare gratuite la fermă din martie până în noiembrie. Posibilitate de parcare pentru autorulote.
Franța, Marseille
...Caut furnizori de miei, carcase, carne de vită, viței vacuumati, aproximativ 800 de carcase de miei 14/17 KG, 50 de carcase de oi 22/26 KG, 30 de părți anterioare de vită Halal vacuumate o dată pe săptămână. Dacă nu sunteți serioși, vă rog să vă abțineți.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play