Franța, Laissac
...respectă meșteșugul tradițional al strămoșilor, integrând doar 3 ingrediente: carne de vită, sare de Guérande și piper Kampot IGP din Cambodgia, unul dintre cele mai bune tipuri de piper din lume! Carne uscată din bucăți provenite din pulpa de vită, carnea de vită uscată Aubrac vă oferă o mezelă fără nitriți și fără conservanți, 100% naturală. În rest, natura își face treaba în uscătoarele noastre...
...Cârnați halal din carne de vită, realizați artizanal în Andaluzia. Uscare și maturare influențate de vânturile munților. Vânzare pe bucată / cutie / paletă...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
Franța, Saint-André-Le-Puy
...Descriere: Am elaborat aceste mini cârnați din carne de porci francezi, adăugând piper de Espelette AOP. Ideal pentru aperitiv! Lista ingredientelor: Carne de porc, grăsime de porc, sare, LACTOZĂ, condimente (inclusiv piper de Espelette 0,3%), dextroză, zaharoză, plantă aromatică, aromă naturală, conservant: nitrat de potasiu, culturi, membrană colagenică comestibilă de vită. A se păstra, de preferință, la o temperatură mai mică de 18°C. Carne de porc: Franța. Nu conține gluten. DDM: 45z...
Franța, Rungis Cedex
Specialist în comerțul cu carne și organe proaspete de vită, vițel, miel și porc, precum și cu carne de vită mondială și carne de excepție. Oferim o ofertă adaptată clientelei noastre, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor măcelarilor, mezelarilor, catererilor, din retailul mare și din sectorul HoReCa. Datorită unei colaborări strânse cu furnizorii noștri, clienții noștri beneficiază de o prospețime garantată și de calitatea excepțională a produselor. O localizare strategică pe piața de interes național (MIN) din Rungis ne permite să livrăm zilnic în întreaga Franță.
Franța, Nantes
Compania BERJAC este specializată în comerțul en-gros de carne și pește destinat profesioniștilor din domeniul restaurantelor (restauratori, măcelari, catering, comercianți cu amănuntul, mici comunități) și asigură serviciul de magazin și efectuează livrările în Loire-Atlantique, Vendée, Maine și Loire: carne (vită, vițel, miel, porc), organe, mezeluri, păsări, produse proaspete (fructe și legume, alimente), pește. Compania BERJAC face parte din grupul familial CADEGAU: activitate BtoB de produse proaspete (carne și pește) în Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes și Marée) și Saumur (Savia).
Franța, Laguiole
La Maison CONQUET este specializată în tradițiile gastronomice din Aubrac. La Maison produce astfel mezeluri, conserve și numeroase tipuri de carne și specialități pe bază de carne de vită din rasa pură Aubrac, porc, miel de Aveyron și vițel. Compania produce, de asemenea, preparate gătite, organe, aligot și brânzeturi locale precum tome. Preparatele gătite oferite de Maison sunt în principal tripoux, varză umplută și farçous aveyronnais cu prune.
... foarte inferioară din punct de vedere proteic și nutritiv comparativ cu carnea. Astfel, nu fabricăm produse pe bază de CSM. Oferim carne de vită, pui, vițel, miel și mezeluri halal. Produsele noastre sunt disponibile proaspete sau congelate. Suntem mândri să vindem carne sau păsări halal din Franța și Europa, care sunt certificate Achahada.
Franța, Layrac
SARL Marassé oferă un serviciu de tăiere și ambalare a cărnii în Sud-Vest. Atelierul nostru taie și ambalează cu precizie și eficiență carnea dumneavoastră pentru a vă garanta o carne gata de vânzare și consum. De asemenea, transformăm carnea de vită și de oaie în funcție de cerințele dumneavoastră (friptură, cârnați etc.) Suntem capabili să oferim clienților noștri din domeniul restaurantelor...
Franța, L'étrat
... colagenice, KALLE (Germania) pentru intestine celulozice, Faser, plastice și folii de transfer. Toate aceste produse sunt prezentate și ambalate pentru meșteșugarii și industriașii din sectorul producției de mezeluri.
Franța, Luc La Primaube
...Compania BOUSQUET este specializată în tăierea, transformarea și comercializarea cărnii de calitate pentru RHF/BCT. Aceasta oferă carne de vită, porc, miel, oaie și vițel. Ca o garanție a calității, din 2010 compania deține autorizații pentru distribuția de carne BIO și Label Rouge.
Franța, Rillieux La Pape
... eliberat de DDPP din Rhône, conform legii în vigoare. 3 puncte cheie: - Rețete artizanale Am avut grijă să regăsim rețetele originale și ne pasă să le redăm viață și să le perpetuăm. - Carne în special locală Toată carnea noastră certificată BIO provine din regiunea Auvergne-Rhône-Alpes sau din departamentele învecinate. - Ingrediente naturale Toate produsele noastre sunt certificate BIO și fabricate fără nitriți, fără conservanți sau coloranți, și ambalate în intestine naturale de porc sau vită.
Compania FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, înființată în 1992, produce și importă produse alimentare din Europa de Est. Suntem specializați în mezeluri tradiționale fără componente chimice și în fabricarea foilor de aluat (kore-yufka), o varietate de foaie de brick. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importă și distribuie, de asemenea, toate tipurile de produse alimentare din țările balcanice: cafea Minas, ajvar, lutenica, varză murată, ardei copți, Vegeta, Argeta… Salam de pui, cârnați de vită, file de porc afumat, carne de vită afumată, supe, brânzeturi, feta, diverse biscuiți…...
Franța, Olonne Sur Mer
...vită limuzină, vițel limuzină, porc francez, miel, cal și păsări de curte din Challans. Meniul și ofertele sale evoluează în ritmul anotimpurilor. Serviciul de catering colaborează cu producători locali și pregătește preparate tradiționale din produse proaspete. Aveți la dispoziție mai multe pachete de carne (vită, vițel, porc, păsări de curte și mixte), bufet (legume crude, salate, tabbouleh, pate/rillette, asortiment de mezeluri, garnituri, mai multe tipuri de carne la alegere și platou cu brânzeturi), precum și mai multe preparate calde, grătare și garnituri.
Franța, Ploeren
PME artizanal independent, specializat în vânzarea de carne proaspătă și tăieturi de carne proaspătă pentru colectivități. Carne de origine FRANȚA exclusiv (cu excepția mielului). Circuit scurt pentru vită, vițel și porc. Carne direct din abatorul francez. Negociere în păsări și mezeluri (origine Franța). Livrare efectuată de noi în toată BRETAGNA. Beneficiar al contractelor publice. Referință în grupuri de restaurare colectivă și grupuri de achiziție.
... practice congelate și delicatese destinate profesioniștilor. Casa MASSE este înainte de toate această pasiune pentru produsele de calitate, precum somonul afumat, caviarul, carnea (porcelet, cotlet de porcelet fără os, pulpa de porcelet fără os, umărul de porcelet cu os, gambă din spate de porcelet cu os, dar și organe precum rinichi de vițel și timbale de vițel cu mere, vită / miel. și o ofertă de carne tăiată și denumiri mai detaliate pe regiuni, păsări și vânat, mezeluri, ciuperci și ravioli, crustacee, produse din mare și melci, uleiuri și oțeturi și delicatese.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play