Franța, Yssingeaux
Membru al grupului Nactarome și marcă a Grupului Nactis Flavours, Sevarome este specializată în conceperea și fabricarea aromelor alimentare, a preparatelor din fructe cu coajă, a ingredientelor aromatice, dar și a texturantelor, stabilizatorilor și coloranților alimentari, pentru domeniile de activitate și industria alimentară a produselor dulci. Sevarome activează atât în domeniul Pâinii...
Franța, Castelnaudary
Le Coustelous este mândru să vă ofere produsele sale gastronomice din Sud-Ouest, cu o atenție deosebită pentru celebrul cassoulet de Castelnaudary. Suntem preocupați de calitatea ingredientelor noastre și colaborăm cu producători locali pentru a vă oferi ce e mai bun. Exportăm produsele noastre în Europa, Statele Unite și Franța, în magazine de delicatese, vinării și magazine specializate în...
Franța, Gourdon
La Maison GODARD este specializată în prepararea de foie gras și produse tradiționale din Sud-Vest. Astfel, compania oferă o gamă largă de foie gras de rață de excepție, foie gras în pânză, cu smochine și, de asemenea, preparate gătite precum confit de rață sau cassoulet.
Franța, CASTELNAUDARY Cedex
În inima Languedoc-ului și a Țării Cathare, la Castelnaudary, în Aude, SODICAS CONSERVERIE sub marca Audary, elaborează pentru plăcerea dumneavoastră cele mai bune preparate din bucătăria tradițională a Sudului-Vest. Cassoulet, confituri, preparate gătite, pateuri, jambon, foie gras, toate aceste produse evocă bunăstarea și plăcerea de a mânca bine. Produsele noastre locale și rețetele tradiționale sunt din ce în ce mai apreciate de consumatori.
Franța, Gourdon
Compania VALETTE este specializată în producția și vânzarea de foie gras și trufe negre din Périgord încă din 1920. VALETTE FOIE GRAS este o afacere de familie care vinde preparate autentice și de terroir. Gătim cu generozitate aceste produse și le oferim, de asemenea, în preparate gătite tipice din Sud-Vestul Franței, cum ar fi cassoulet. Distribuim produsele noastre în Franța și la export.
Franța, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE este o afacere de familie, fondată în 1957. A câștigat notorietate prin fabricarea vechii rețete provençale de Terrine de Grive. Alte rețete inedite, precum și Specialitățile din Sud-Est, au contribuit la formarea gamei actuale și la dezvoltarea companiei. Specialitățile din Sud-Est constituie gama noastră de produse: terrine provençale, terrine tradiționale, preparate gătite în borcane de sticlă, sosuri de acompaniament, deserturi din fructe.
Franța, Paris
... Mediterana în farfurie! Preparatele noastre sunt pregătite cu minuțiozitate, respectând produsele și condimentele, și cu rigurozitatea bucătarilor care permit să vă bucurați de o excelentă călătorie culinară. Antreurile și preparatele culinare cele mai populare și emblematice sunt gătite și inspirate din terroir-ul autentic tunisian. Secretul acestor rețete nu provine doar din metoda de preparare...
...În Atlanticul de Nord-Est, ei depun toate eforturile zilnic pentru a vă oferi produse excepționale. Ne angajăm să păstrăm resursele marine asigurând o pescuit respectuos față de cotele, care sunt riguros controlate. Astfel, suntem certificați MSC pentru pescuitul durabil al capturilor noastre de cod, eglefin și loc, realizate la bordul navei noastre l'Emeraude. Păstrarea bogăției naturii este...
Franța, Arles
... prezentăm noul nostru catalog „Gourmet Provence, Selecția Mediteranei”, care include o selecție de produse din sudul Franței, alese de la cei mai buni producători: -Ulei de măsline, ton și fructe de mare conservate, produse pentru aperitive, măsline, sosuri și conserve de legume etc. Gourmet Provence devine acum partenerul preferat al rețelelor comerciale, oferind produsele noastre sub marcă proprie...
Franța, Auros
... generații de crescători, măcelari și mezelari, am susținut întotdeauna meșteșugurile locale și artizanale. La MAISON VOISINE, avem două locații rezultate dintr-o colaborare de familie: o unitate de producție la PAU cu Frédéric Lacoste, Maestru Artisan Mezelar și Caterer, și un site de selecție a produselor, depozit frigorific și pregătire a comenzilor la AUROS, aproape de BORDEAUX. Aici am dezvoltat...
Franța, St Medard D Eyrans
Înființată în 1948 la Nérac, în Lot-et-Garonne, compania LOU GASCOUN și-a construit reputația timp de aproape 50 de ani pe un singur produs: celebra cutie galbenă de pate de ficat de porc, bazată pe o rețetă de familie. Fabricate artizanal, toate produsele noastre sunt realizate din rețete tradiționale din Sud-Vest, compuse din ingrediente proaspete, selectate cu atenție și preparate fără coloranți sau conservanți. Oferim foie gras, pateuri, matelote de anghilă, supă din bazinul Arcachon, lampreie etc.
Franța, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE colaborează îndeaproape cu profesioniștii din domeniul gastronomiei pentru a oferi soluții pentru activitatea lor de catering și pentru a-i aproviziona cu foie gras. EURALIS GASTRONOMIE dispune de mai multe mărci în funcție de piețele căutate, cum ar fi ROUGIÉ, MONFORT sau JEAN STALAVEN. Suntem specialiști în creșterea și transformarea rațelor și gâștelor.
Situate în inima Sudului-Vest, în Țara Albigeois, ne dedicăm întreaga activitate fabricării de produse de înaltă calitate, cum ar fi foie gras, confit și cassoulet, printre altele. De 4 generații, vă oferim produse proaspete pe tot parcursul anului, pe lângă gamele noastre de conserve și pachete gourmet. Descoperiți fără întârziere magreturile și confiturile de gâscă sau rață din Sud-Vest.
Franța, Saint Martin Des Entrées
Frial este specializat în produsele alimentare congelate premium: produse din mare și preparate gătite elaborate. Frial este liderul european în domeniul preparatelor gătite, în special datorită filozofiei sale: gustul, serviciul și naturalul. Frial selectează ingrediente naturale, fără OMG-uri și coloranți artificiali, și le gătește cu respect pentru tradiții și meșteșuguri, având un conținut scăzut de sare și grăsimi. Ambalajele sunt alese pentru aspectele lor practice în conservare și pentru o utilizare rapidă de către consumator.
Franța, Figeac
Casa Jean LARNAUDIE este specializată în fabricarea specialităților regionale pe bază de carne de rață. Astfel, compania produce foie gras, confituri, terrine și preparate gătite. La Jean Larnaudie, foie gras-ul întreg este încă gătit manual și tradițional. Încercat de mai bine de 60 de ani în Lot, în Quercy, Jean Larnaudie reprezintă înainte de toate oameni și femei atașați de meșteșugul...
Franța, FONTAINE DE VAUCLUSE
... înscrie în tradiția provençală, dar îi place de asemenea să creeze noutăți atât în produs, cât și în ambalare. Noutatea din acest an provine din asocierea între specialitățile noastre de tartinat și rețeta ancestrală a „gibassié”-ului provençal, care a dat naștere unui biscuit aperitiv pe bază de ulei de măsline, fără unt sau ouă și cu arome din Provence, Croq’ Apéro.
Franța, Avignon
Din 1987, AGIS se dedică în întregime pasiunii pentru gust. Crearea constantă de rețete noi și căutarea celor mai bune ingrediente sunt expresia unei măiestrii culinare unice, în slujba preparatelor tradiționale și a bucătăriilor din întreaga lume.
Franța, Les Mées
Société Midi Charcuterie, comercializată sub marca Gil Traiteur, este o companie specializată în agroalimentar, și mai precis în bucătăria mediteraneană. Lăsând deoparte mezelurile tradiționale, compania se specializează în fabricarea „Aromelor Provence”, cum ar fi Legume și Ciuperci Marine, Specialități Marine „Gil Traiteur”, Produse de Mare Marine în ulei, Tartinabile (numitele noastre „Taillas”) și Ajutoare Culinare.
Franța, BEDARRIDES
Gama largă de paste tradiționale (umplute și neumplute) și, de asemenea, oferim o varietate de sosuri pentru a îmbogăți oferta noastră de produse. Pastele noastre umplute sunt disponibile într-o mare varietate de forme și culori, iar noi producem peste patruzeci de tipuri diferite de paste, distribuite printr-o selecție de magazine specializate, cum ar fi delicatesele și cateringul, dar și pentru...
Franța, Saint-Félix Lauragais
... opera o conservariă artizanală: materii prime impecabile, căutarea și aplicarea rețetelor ancestrale care ne-au fost lăsate. Astfel, a construit o conservariă la Ferma de Bordeneuve și a angajat una dintre celebrele sale bucătărese din Lauragais: doamna Sicard, care, în ciuda vocii sale dulci și a zâmbetului său de bunică, conducea bucătăria cu o mână de fier. Acest lucru a permis, cu ajutorul chef-ului Gilles Goujon (Chef cu trei stele Michelin), să dezvoltăm rețetele noastre finale, care sunt potrivite pentru conserve și pentru papilele celor mai rafinați gurmanzi.
Franța, Chef Du Pont
Mont Blanc SAS este specializată în producția de produse lactate pe care le comercializează sub mărcile Mont Blanc și Gloria.
Franța, GARDANNE
produsele noastre: măsline negre în stil grecesc, măsline sparte aromatizate, măsline Coquillos, măsline pentru aperitiv, măsline Agosti.........
Franța, St Agathon
Daunat a avut întotdeauna ca scop să răspundă și chiar să anticipeze așteptările francezilor, folosindu-și expertiza în pâine și umpluturi. Astfel, în 1996, Daunat a fost, de exemplu, prima marcă de sandvișuri baguette care a pătruns în marile magazine! Și este cu această voință constantă de inovație și cu o creativitate specifică franceză că Daunat aduce texturi și arome noi, punând în valoare...
Franța, Sisteron
Compania Taste of Provence este un producător de preparate culinare tradiționale din Provence. Compania oferă o gamă diversificată de produse 100% provençale. Datorită acestor preparate tipice, realizate cu un savoir-faire provençal, compania a reușit să se impună pe piața franceză a preparatelor culinare.
...Implementarea trasabilității totale a produselor (norma HACCP) pentru o mai bună siguranță alimentară. Această politică de calitate, alături de un efort comercial constant și de o aprofundare a gamei de produse, a permis extinderea clientelei către mari magazine de prestigiu și pe piețele externe. Alimentation Fine de France oferă astăzi, sub mărcile sale M. de Turenne, Atelier Turenne și Lou Bersac, o gamă de peste 1200 de produse de calitate recunoscută, reînnoită în fiecare semestru prin introducerea de noutăți originale și exclusive, cum ar fi Selôvin.
Franța, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA este o fabrică de conserve înființată în 1991 de CHARLES ANTONA lângă Ajaccio, în Corsica de Sud. Este specializată în fabricarea specialităților regionale corsicane, bazându-se pe valorificarea unei bucătării regionale ancestrale și folosind cele mai recente tehnologii în domeniul agroalimentar.
Franța, Saint Genis Laval
Franța, Toulouse
... Compania reunește astăzi o patruzeci de angajați pasionați de meseria lor, care continuă munca unei douăzeci de crescători tradiționali locali: adevărați parteneri selectați și controlați de Casa Samaran, în regiunea Midi-Pyrénées. Din 2008, Casa Samaran dorește să perpetueze cultura Gustului, rămânând în același timp atentă la dorințele clienților săi. Astfel, creează un spațiu de Rôtisserie și Companie în noua sa boutique de pe piața Victor Hugo, care reflectă dinamismul unei case tradiționale orientate spre viitor.
Franța, La Rochelle
Franța, Gennes Sur Seiche

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play