Franța, Paris
...Alianța subtilă dintre somonul proaspăt și somonul afumat, combinată cu frunzele de mărar proaspăt, face din acest produs un clasic de neocolit. Ingrediente : Somon proaspăt 44%, somon afumat, smântână, fumet de pește, ceapă, ulei de măsline, mărar, sare, agar agar, piper alb. Greutate netă: 90 g...
Franța, La Haie Fouassière
...Ingrediente: Ulei de măsline*, Ulei de cocos*, Ulei de floarea-soarelui*, Unt de shea*, Apă, Glicerină, Ocre roșie din Vaucluse Greutate: 100 g...
Franța, Malataverne
...Foietaj cu unt și emmental, cu un aluat din măsline negre pentru a intensifica gustul. Chiar mai bun dacă sunt ușor încălzite la cuptor în tavă. Ingrediente: făină de grâu, unt 29,02%, emmental 7,89%, amestec de măsline negre 5,48% (măsline negre 91,2%, sare, ulei de rapiță, acidifiant E330), sare, ulei de rapiță, drojdie, aromă, amestec de ierburi cu usturoi și ceapă, piper negru, colorant E160c. Poate conține urme de susan, soia, alune, migdale, ou.
Franța, Biguglia
...valori nutriționale pentru 100 g energie (kcal) = 645 ergie (Kj) = 2653 materii grase (g) = 68/ dintre care acizi grași saturați (g) = 8 glucide (g) = 1.5/ dintre care zaharuri (g) = 0.4 proteine (g) = 5.7/ sare (g) = 0.4 Stare: Nou INGREDIENTE: Ulei de măsline corsican 76%, langustine* corsicane 21%, ceapă, usturoi, nepita, sare, piper Conținut: 25 cl Origine: Corsica...
Franța, Mandelieu
...Uleiul de măsline extravirgin François Roméo aromatizat cu ardei iute aduce căldură și gust care va da caracter preparatelor dumneavoastră. Uleiul de măsline cu ardei iute scoate în evidență toate dimensiunile preparatelor italiene: pizza, paste, carne la grătar, dar și supele dumneavoastră... Oferiți un plus de savoare rețetelor! Greutate netă: 0,250 KG Capacitate: 25 CL...
Franța, Furiani
...Ingrediente: roșii, măsline, ceapă, sare, piper, zahăr, ierburi. Greutate: 150g Referință: SAUCTOMOLI Greutate: 150g...
Franța, Ham
... asigurăm că folosim ingrediente biologice de primă calitate și respectăm metodele de producție artizanală pentru a păstra aromele și beneficiile naturale. Uleiul nostru de măsline bio infuzat cu busuioc nu conține aditivi sau conservanți, iar fiecare sticlă este atent controlată pentru a garanta o calitate impecabilă. Idee de rețetă Ingrediente: 2 roșii mari, bine coapte 1 bilă de mozzarella di bufala Câteva frunze de busuioc proaspăt Sare și piper, după gust 2 linguri de ulei de măsline bio infuzat cu busuioc Referință: AR805316 Conținut: 250ml...
Franța, Vaulx-En-Velin
...Ardeii verzi în oțet împodobesc preparatul cu gustul lor picant. Dimensiuni diferite ale produselor: 80g Țara de origine: Algeria...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... caracterizează prin intensitatea fructată, cu o aromă dominantă de fructe, banană, măr, kiwi și roșie verde, și prin aromele sale vegetale, anghinare și iarbă proaspăt tăiată. Utilizare ca acompaniament pentru pește, carne (în special vânat), carpaccio și legume proaspete. Personal, aș adăuga un strop de ulei pe o felie de pâine prăjită frecată cu usturoi și roșie, sau pe un brânză de capră proaspătă, cu piper proaspăt măcinat - Moulin recompensat de 52 de ori în ultimii 2 ani Cea mai bună ulei din Spania 2016 în fructat matur _ ulei tradițional Cea mai bună...
... Bouches-du-Rhône din Marsilia. Croc'Ella oferă, de asemenea, fructe uscate decojite, măsline și antipasti. Sunteți un angrosist sau distribuitor și doriți să primiți livrarea? Croc'Ella vă livrează comanda. Costurile de livrare pot fi acoperite de Croc'Ella (transport gratuit). *în funcție de cantitățile minime de comandă Veți aprecia nucile de caju cu piper Espelette. De asemenea, veți putea descoperi fructele uscate decojite și amestecurile de fructe uscate. Ambalare: Borcan de 120 gr...
Franța, Boulogne-Billancourt
...Descoperiți gustul puternic al anghinarei asociat cu dulceața măslinelor verzi în această cremă preparată cu ulei de măsline pentru un aperitiv plin de prospețime și ușurință. Se recomandă a fi savurată rece ca aperitiv pe pâine prăjită. Data de conservare fără deschidere: 3 ani Greutate: 90 gr Ingrediente: anghinare 73,8%, măsline verzi 15,4%, ulei de măsline 7,9%, sare 2,0%, piper 1,0% Toupine...
Franța, Arles
...Conserve Guintrand Aceste conserve sunt preparate din spelt mic de pe Mont Ventoux, spălat, înmuiat și apoi gătit cât mai natural posibil, în apă. Este condimentat cu ulei de măsline, busuioc și usturoi. Ingrediente: spelt mic (57%), ulei de măsline (13%), ceapă, busuioc (11%), usturoi (8%), sare, suc de lămâie concentrat, piper.
Franța, Sète
...1 Pachet de Tuburi de Calmar, usturoi, ceapă, umplutură (carne sau pește la alegere), sare, piper, pătrunjel, sos de roșii, ulei de măsline, "aioli" și vin alb. Vă recomandăm să decongelați tuburile de calmar sub apă chiar înainte de preparare. Umpleți tuburile cu umplutura aleasă și închideți extremitatea tubului cu un scobitor. Soteți usturoiul, ceapa și pătrunjelul. Adăugați sosul de roșii și vinul alb. Încorporați tuburile umplute și lăsați să fiarbă 25-35 de minute la foc mic. În momentul servirii, amestecați aioli cu sosul. Serviți cu paste sau orez.
Franța, Levallois Perret
...Ardeiul iute este un ardei mic, roșu, cu un gust picant, ușor amar și foarte aromatic. Utilizări ale ardeiului iute în bucătărie: Se potrivește de asemenea bine cu busuiocul, schinduful, feniculul, cuișoarele, ghimbirul, usturoiul, coriandrul, chimionul, măghiranul, pătrunjelul, cimbrul, scorțișoara și ceapa. Îmbogățește și accentuează subtil uleiurile de măsline, supele, sosurile, garniturile de legume, carnea roșie, păsările de curte și peștele... Beneficiile ardeiului iute: Bogate în vitaminele C și A, acid folic, potasiu și vitamina E.
...Un sos verde și proaspăt pentru a însoți rețetele tale de pește sau paste Ingrediente: Rucola – Busuioc – Miere – Ulei de măsline – Semințe de muștar – Sare – Piper Alergeni: Muștar...
Franța, Paris
...Petale de porumb, ulei de măsline, sare roz din Himalaya, piper negru și Népita Alergeni: urme de gluten DETALII DESPRE ARTICOL Pesmet ideal pentru paneurile de carne, pește, brânzeturi. Népita este o plantă din Corsica care seamănă cu menta, mai subtilă și rară, se potrivește foarte bine cu vițelul.
Franța, Boulogne-Billancourt
...Situat în inima Provencei, Domaine d'Estoublon produce vinuri și ulei de măsline din 1489. Roșul de la Château este un amestec de Cabernet Sauvignon și Mourvèdre, produs sub AOP Baux de Provence. Culoarea sa, între rubin și granat, este concentrată. Nasul său puternic și complex dezvăluie arome de prune, compot de mure, cacao prăjită, condimente dulci și cedru. Această cuvée se va potrivi perfect cu o bucată de vită, un magret de rață cu sos de piper sau o umăr de miel.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...cimbru, piper) se îmbină cu note atrăgătoare de fructe negre (prună, coacăză, mur) și cu o notă de măsline negre. Structura tanică este de asemenea mai pronunțată, deși foarte gustoasă, și va permite acestui vin să se păstreze mai mult de un deceniu în pivniță. Personalitate, finețe și caracter sunt cuvintele cheie ale acestei frumoase povești și a acestei minunate istorii! Capacitate: 75cl Tip: Vin Roșu Culoare: 75% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvèdre AOC: Pic Saint Loup Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2032 Temperatura de servire: 16-18°C...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play