Franța, Malataverne
...Cei care iubesc anșoa știu că filetele de anșoa în ulei de măsline oferă o plăcere nesfârșită și se potrivesc în numeroase rețete, aducându-și gustul puternic de pește și sare. Anșoa în ulei de măsline se folosește aproape ca un condiment, pentru a oferi un gust unic și delicios fiecărei rețete în care este inclus. Asocieri ale anșoa în ulei cu alte arome Înainte de a vorbi despre rețete, iată o...
Franța, Arles
...Conserve Guintrand Fără preîncălzire, întindeți pur și simplu sosul Pizzaprêt’ pe aluat. Adăugați după gust măsline negre, file de anșoa, brânză sau șuncă și coaceți la cuptorul încins. Ingrediente: roșii (88%), ceapă (5%), zahăr, ulei de măsline (1%), ulei de floarea-soarelui, amidon de porumb modificat, sare, arome, condimente.
Franța, Levallois Perret
...Basilicul este folosit ca plantă aromatică pentru a aduce mai mult gust și prospețime preparatelor dumneavoastră, iar ideile de utilizare sunt infinite. Utilizări ale basilicului în bucătărie: Parfumul său citric este delicios atunci când este asociat cu paste. Se combină bine cu pești precum rozătoarea, anșoa și fructele de mare. Îmbogățește carnea roșie și albă, cum ar fi puiul, vita...
Franța, Marseille
...Selectăm mărci renumite pentru savoarea și calitatea lor în țara de origine. Oferim: - conserve de pește în cutie sau borcan: ton, sardine, anșoa, sprat ... - specialități în borcan sau în tavă: salată mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, antipasti - sosuri, condimente, harissa - uleiuri de măsline - măsline - poutargue din Grecia - lapte de migdale (mai multe variante) - gemuri, miere și creme tartinabile - Halwa...
Franța, Sarcelles
Arome însorite, parfumuri din jurul Mediteranei se succed pentru a îmbogăți mesele de aperitive sau pentru a oferi un gust neașteptat rețetelor clasice. TAPENADE, verde, neagră, vinete, coriandru, lămâie, picantă, piper, busuioc, roșie, anșoa ANTI-PASTI, roșii uscate în ulei, vinete prăjite în ulei, inimi de anghinare în ulei. Salate de anghinare, vinete, dovlecei, ardei, roșii. Usturoi aperitiv...
Franța, St Jean
... brevete de ambalare și prăjire: un ambalaj vidat pentru o mai bună conservare și un proces de gătire care permite prăjirea semințelor într-un cuptor continuu în loc să fie prăjite, pentru un gust mai autentic și pentru a păstra toate calitățile nutriționale ale acestor fructe.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play