Franța, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT structură familială bazată în Isère, specializată în tăierea cailor, produse elaborate din carne de cal și transformarea cărnii de cal. Creșterea cailor, sacrificarea cailor, dezosarea, tăierea cărnii de cal, transformarea cărnii de cal, ambalarea în vid, în caserole, în vrac, în conserve, distribuție. Stăpânirea întregii Filiere echine Franceze. CERTIFICARE IFS pe site-ul nostru de ...
Franța, Lyon
...Exemple de bucăți: - Flancuri - Grăsime moale - Grăsime tare - Gambă - Picioare - Boturi - Urechi - Ficat - Coaste - Umăr - Șuncă...
Franța, La Garde
... coaste, ribeye cu os, coaste fără os în stil rustic, friptură fără os din strip, friptură londoneză din partea inferioară, friptură din partea inferioară, ribeye tăiat pentru bucătari, punct de piept, friptură din braț de chuck, tender chuck, friptură din coaste transversale, filet mignon, friptură din fund, coaste scurte, primal de gambă, flap de sirloin, filet strip, friptură din tenderloin, T...
Franța, Saint-Brice-En-Cogles
... - Umăr de porc - Gât de porc - Carcasă de porc - Ureche de porc - Cotlet de porc (fără os) - Gât de porc (fără os) - Șuncă 4D (fără os și fără piele) - Șuncă 3D (fără os și fără piele) - Umăr de porc 4D (fără os și fără piele) - Umăr de porc 3D (fără os și fără piele) - Bacon (fără os) - Bacon (fără os și fără piele) - Tăieturi de porc 80/20 - Gambă de porc (fără os) - Gambă de porc cu os - Coaste de porc - Coaste de porc cu carne...
Franța, Carquefou
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris de vițel cu morcovi. * Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques Gama de iarnă: * Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse * Jumătate sărat: gambă, piept, paletă * Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
Franța, Bordeaux
... căprioară include: cușca de căprioară, cușca de cerb, umărul de căprioară, umărul de cerb, gâtul de căprioară, gâtul de cerb, gambă de căprioară, gambă de cerb, spatele de căprioară, spatele de cerb, pătratul de căprioară, pătratul de cerb, filet mignon de căprioară, filet mignon de cerb, friptura de căprioară, friptura de cerb, cubul de căprioară, cubul de cerb, sauté de căprioară, sauté de cerb, carne de căprioară sau carne de cerb. EURO WILD oferă de asemenea carne de căprior sau Dama, antilopă, cerb, căprior, rață, fazan, cangur, iepure de câmp, perdigone, porumbel, mistreț, dar și carne de bizon.
... practice congelate și delicatese destinate profesioniștilor. Casa MASSE este înainte de toate această pasiune pentru produsele de calitate, precum somonul afumat, caviarul, carnea (porcelet, cotlet de porcelet fără os, pulpa de porcelet fără os, umărul de porcelet cu os, gambă din spate de porcelet cu os, dar și organe precum rinichi de vițel și timbale de vițel cu mere, vită / miel. și o ofertă de carne tăiată și denumiri mai detaliate pe regiuni, păsări și vânat, mezeluri, ciuperci și ravioli, crustacee, produse din mare și melci, uleiuri și oțeturi și delicatese.
Franța, Vendeuvre Sur Barse
Franța, Pierrelatte
Franța, Aiglun
Franța, Rougemont Le Chateau
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play