Franța, Fontaines Les Gres
...Vis din oțel de tratament, clasă de rezistență 10.9. Bila din oțel pentru rulmenți. Fren-filet LONG-LOK din nylon. Finisaj : Vis negru. Bila tratată, polisată. Nota : Forma B se utilizează pentru suprafețe plane prelucrate care nu depășesc 9° înclinare. Indicație de desen : Forma B : bilă cu plat Referință:07105...
Franța, Boulogne-Sur-Mer
...Turbotul este un pește plat apreciat pentru carnea sa fermă și gustul său rafinat. Acest pește este adesea prins în apele costiere, garantând o prospețime și o calitate excepționale. Turbotul este o alegere populară în numeroase bucătării din întreaga lume, fiind apreciat pentru versatilitatea și aroma sa delicată. Ideal pentru o varietate de rețete, turbotul poate fi fript, prăjit sau gătit la...
Produse corespunzătoare
Turbot
Turbot
Alte produse
Bar
Bar
Franța, Massy
...File de sole...
Franța, Saint-Etienne
... pescuiți și congelați în termen de 12 ore de la captură, toate acestea în largul mării. Oferim blocuri de bucăți de spate și filet de cod PBO, destinate B-to-B, ambalate în 2 pungi parafinizate de 6.8 kg, grupate într-o cutie. Nu ezitați să ne comunicați nevoile dumneavoastră și să ne solicitați mai multe informații despre produsele noastre!
Franța, Annecy
Franța, Ascain
... măr. 100% suc de măr pur, 6% volum alcool. Ambalare Sticle de 75 cl, capac cu filet Pilfer, cutie de carton cu 12 sticle. Butoi de 30 litri inox consignați. Butoi de 20 litri reciclabil KEYKEG. Punctul de vedere al maestrului de cramă Se degustă bine rece, aprox. 12°C. Gust uscat și fructat. Note aromatice evoluate, fructe exotice. Sticla trebuie agitată înainte de deschidere pentru a readuce în suspensie sedimentul natural al unei băuturi nefiltrate. Se servește în firicel la o distanță de 50 de centimetri de un pahar cu fund plat.
Franța, Auxerre
... însoțește antreurile (pateu în crustă sau o gustare la regină), carne (cotlet de miel, un filet mignon sau o pulardă la cuptor), pește (lampreia à la bordelaise) și preparate vegetariene (pe bază de ciuperci precum hribul și trufa). Œil: purpuriu granat profund Consiliul oenologului: a se servi la 16-18°C Grad de alcool: 14% Timp de păstrare: 22 de ani Ambalare: Carton cu 6 sticle de 75cl Domeniu: Château Haut-Brion Apelație: Pessac-Léognan An de recoltă: 2018 Cultură: Tradițională Etichetă: Apelație de Origine Controlată...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play