...Aromele noastre alimentare sunt comercializate sub diferite forme: lichide, pulberi, emulsii. Ambalajele sunt disponibile sub formă de sticlă de 30 ml, bidon de 250 și 500 ml sau la vrac, la cerere. Acestea pot fi utilizate pentru a realiza sau a fi adăugate la diverse categorii de alimente: prăjituri, macarons, ganache, creme de desert, mousse, dulciuri, gemuri, cocktailuri sau sosuri, dar și în ciocolaterie, înghețată, băuturi-sirope, preparate gătite, produse lactate, biscuiți.
Franța, Montelimar
...sirop de glucoză-fructoză, albuș de ou, coajă de portocal confiată (coajă de portocal, sirop de glucoză-fructoză, zahăr), pâine nedospită (făină de cartofi, ulei de floarea-soarelui), arome naturale (chinina). Metoda de producție: Zaharul și siropul de glucoză sunt gătite într-un cazan, împreună cu coaja de portocal, pepenele și migdalele. Alergeni: Migdale, ou, posibile urme de nuci. Recomandări de păstrare: Păstrați închis și uscat între 18 și 22°C. Data limită de consum: 12 luni...
Franța, Saint-Didier-En-Bresse
Franța, Montayral
Compania ROUCADIL este specializată și recunoscută în domeniul conservării și distribuției de prune uscate, de dulciuri din ciocolată, cu armagnac, cremă de prune, fructe moi, caise uscate și nuci din Périgord. Casa Roucadil, producător și transformator în inima regiunii prunei din Agen. Situată în centrul regiunii prunei, Casa Roucadil păstrează de peste 120 de ani un savoir-faire transmis din generație în generație.
Franța, Nousty
Fondată în 1986 de François CROPSAL, casa CROPSAL este cea mai veche fabrică de gemuri și jeleuri artizanale din Pirinei. Vă oferim o gamă foarte largă de dulciuri preparate în mod tradițional, combinând o căsătorie subtilă de arome tradiționale și numeroase originalități, cum ar fi „Piersici cu Jurançon”, „Căpșuni cu Madiran”, „Portocale cu Armagnac”, „Smochine cu trei citrice, nuci și pâine de...
Franța, Objat
... ar fi siropuri, biscuiți uscați, nuci caramelizate și ciocolatate, nougat, carameluri, paste de fructe și alte delicii, pentru a satisface papilele gustative ale iubitorilor de arome locale. Ne angajăm față de valori precum calitatea, know-how-ul și inovația pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!
...Rețetă de tradiție - O măiestrie unică Dorești ciocolată? Ciocolată neagră cu smochine și nuci, ciocolată neagră cu cireșe Amarena, ciocolată cu lapte cu bezea, ciocolată albă marmorat cu zmeură sau, bineînțeles, specialitatea casei, bara Marseieză... Bara Marseieză ® este o specialitate a Chocolatière de Marseille. Un praliné "fără unt, fără smântână" de pură plăcere, natural, cu foi, în stil...
Franța, Marseille
...), China (semințe de pin, arahide, alune cu coajă și alune decojite), Franța (miez de nucă, nuci cu coajă) și Spania (migdale măcinate, migdale feliate...). Mondial Fruits Secs poate ambala sub propriul său brand (HOLYFRUITS) sau sub marcă privată "MDD", o gamă completă de fructe uscate. Cu ocazia sărbătorilor de sfârșit de an, Mondial Fruits Secs completează gama sa permanentă cu o ofertă de coșuri festive, compuse din coșuri cu fructe uscate, coșuri cu dulciuri, coșuri cu fructe confiate și coșuri cu pastă de migdale...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play