... arome naturale de piersică, zmeură și vanilie, acest zahăr adaugă o notă de dulceață fructată tuturor preparatelor dumneavoastră.
Coloranți naturali: cu un amestec de coloranți naturali, acest zahăr va aduce distracție la frișcă, bezele...
Versatilitate: Perfect pentru a îndulci băuturile calde sau reci, a presăra peste deserturi sau a încorpora în rețetele de patiserie și cofetărie pentru o notă de dulceață și aromă.
Recipient PET de Calitate:
Zaharul nostru Pêche Melba este ambalat într-un recipient PET de înaltă calitate.
Referință:SUCRE00045A...
...preparate picante, brânză cu pastă presată sau mucegăită sau moale, brânză proaspătă, desert
Vinificare Macerația pre-fermentativă durează 10 zile la 8°C. Fermentația alcoolică este urmată de o vinificare clasică cu ușoare remontări zilnice pentru a favoriza extracția. După fermentația malolactică în butoaie, maturarea pe drojdii durează 4 luni.
Œil:roba profundă impresionantă
Sfaturile oenologului...
...Cu o nuanță purpurie și reflexii portocalii, această băutură dezvăluie arome de zmeură și prune fierte, care trebuie servită foarte rece (10°C) ca aperitiv, dar și cu un desert.
... noastră din Bretania, folosind înghețate și sorbeturi locale și artizanale.
Mochi cu înghețată de la Tiliz: Găsiți gama noastră colorată de mochis cu înghețată în supermarketuri și în restaurantele dumneavoastră preferate: Ciocolată, Vanilie din Madagascar, Mango cu pasiune, Zmeurăcu Litchi, Căpșună, Yuzu Lime, Sakura, Susan negru, Ceai Matcha, Caramel cu unt sărat și Pishtac.
Tiliz...