... arome naturale de piersică, zmeură și vanilie, acest zahăr adaugă o notă de dulceață fructată tuturor preparatelor dumneavoastră. Coloranți naturali: cu un amestec de coloranți naturali, acest zahăr va aduce distracție la frișcă, bezele... Versatilitate: Perfect pentru a îndulci băuturile calde sau reci, a presăra peste deserturi sau a încorpora în rețetele de patiserie și cofetărie pentru o notă de dulceață și aromă. Recipient PET de Calitate: Zaharul nostru Pêche Melba este ambalat într-un recipient PET de înaltă calitate. Referință:SUCRE00045A...
Franța, Auxerre
...preparate picante, brânză cu pastă presată sau mucegăită sau moale, brânză proaspătă, desert Vinificare Macerația pre-fermentativă durează 10 zile la 8°C. Fermentația alcoolică este urmată de o vinificare clasică cu ușoare remontări zilnice pentru a favoriza extracția. După fermentația malolactică în butoaie, maturarea pe drojdii durează 4 luni. Œil:roba profundă impresionantă Sfaturile oenologului...
Franța, St Vincent Rive D'olt
...Cu o nuanță purpurie și reflexii portocalii, această băutură dezvăluie arome de zmeură și prune fierte, care trebuie servită foarte rece (10°C) ca aperitiv, dar și cu un desert.
Franța, Rennes
... noastră din Bretania, folosind înghețate și sorbeturi locale și artizanale. Mochi cu înghețată de la Tiliz: Găsiți gama noastră colorată de mochis cu înghețată în supermarketuri și în restaurantele dumneavoastră preferate: Ciocolată, Vanilie din Madagascar, Mango cu pasiune, Zmeură cu Litchi, Căpșună, Yuzu Lime, Sakura, Susan negru, Ceai Matcha, Caramel cu unt sărat și Pishtac. Tiliz...
Țările populare pentru acest termen de căutare