Franța, Aboncourt-Gesincourt
...Expertiza Maestrilor Noștri Brânzari și atenția acordată de Maestrii Noștri de Afine, specialitățile noastre cu crustă florată vă vor aduce cele mai bune produse din terroir-ul nostru pe parcursul întregului an. Lapte de vacă și smântână pasteurizate (origine Franța), Sare, Coagulant microbian, Fermenti lactici și de afine, Întăritor: clorură de calciu. Alergeni Lapte și produse pe bază de lapte...
...Fie că sunt electrice sau pe gaz, tunelurile de rumenire infraroșie sunt la fel de diverse și specifice ca aplicațiile pentru care sunt solicitate. Tratamentul va fi numit rumenire pentru creme, gratinare pentru preparate gătite, topire pentru brânzeturi (pizza, croque-monsieur,…), crusta pentru pâine de sandwich, braisare sau prăjire pentru carne, caramelizare sau glazurare pentru zaharuri și...
...Pânză din in pentru brânzeturi cu paste presate necoapte și paste presate coapte Textura sa permite o scurgere mai uniformă și o pregătire frumoasă a crustei brânzeturilor; odată ce distribuția este finalizată, se efectuează o primă întoarcere, întotdeauna în pânză. Pânzele din in favorizează și permit o îngrijire mai bună a brânzeturilor cu crustă morgée. De asemenea, acestea sunt folosite...
Franța, Aix En Provence
...Reputația celebrei Tartine Prăjite din Aix a Casei ROGER nu mai trebuie demonstrată. Această savoare unică, această crustă crocantă și această ușurință i-au adus faima. Fără zahăr adăugat, Felia de pâine Prăjită din Aix se pretează tuturor dorințelor zilei. Făină de grâu, amestec de cereale, gluten, grăsimi vegetale (uleiuri și grăsimi nehidrogenate, (de palmier și rapiță), apă), drojdie de panificație, malț, sare, B2 (inclusiv tărâțe), agent emulgator: lecitină de soia (fără OMG).
...Pentru a obține o crustă crocantă, lăsați tartele să se răcească deasupra. 2 modele disponibile: Model mic: diametru 35 cm Model mare: diametru 40 cm Fabricat în Franța...
Franța, Bayonne
...Cuite la cuptor cu fund și cu dospire și pregătire, această mică ciabatta are o crustă subțire, aurie. Are o miez dens de culoare cremă și, datorită nivelului său ridicat de hidratare, odată coaptă, rămâne proaspătă mai mult timp. Putem găsi nuanțe dulci în gustul său, ceea ce o face o pâine care se combină cu multe alimente. Este o pâine foarte versatilă care poate fi consumată atât la masă, cât...
Franța, Renaison
...Dukkah este un amestec de condimente măcinate grosier pentru a păstra o textură crocantă și foarte aromată atunci când este degustat crud. Poate fi folosit pentru a prepara carne în crustă de dukkah (ideal pe carne de miel, dar se potrivește și cu alte tipuri de carne). Nouă ne place foarte mult ca dip! (vezi atingerea care ucide!)...
Franța, Marseille
...Descrierea produsului: brânză cu pastă crudă cu Denumire de Origine Protejată (D.O.P.). Proprietăți organoleptice: •Aspect: crustă rugoasă de culoare roz mai mult sau mai puțin intensă; pasta prezintă o culoare albă pai cu tipice vene verzi; crustă necomestibilă. •La atingere: consistența pastei este destul de moale. •Miros: plăcut și apetisant. •Gust: particular și intens. Ingrediente: •Lapte...
Franța, Nîmes
Franța, La Ville Aux Dames
...Fibermaé este gama noastră de forme fabricate dintr-o pânză din fibră de sticlă perforată și siliconată, având un strat antiaderent din silicon. Pânza din fibră de sticlă, cu plasă deschisă, favorizează circulația aerului cald și oferă o coacere uniformă. Fibermaé este ideal pentru coacerea chiflelor, burgerilor, brioșelor, hot dog-urilor sau chiar ciabatta... Vei obține o crustă frumoasă, crocantă și aurie! Format: Individual Taille: 400x600mm...
Franța, Griesheim Sur Souffel
...Bine ați venit în secțiunea noastră de patiserie. Aici veți găsi numeroase forme pentru a crea în principal prăjituri și produse de patiserie: forme pentru prăjituri, forme pentru savarine, forme pentru budinci, forme pentru kouglofs, inele pentru mousse și flanuri sau chiar forme pentru pateuri în crustă. Vă oferim forme din silicon flexibil, altele din inox și încă altele echipate cu un strat...
Franța, Auxerre
...cocoș umplut cu castane, civet de iepure la regal, Parmentier de rață, friptură de vită în crustă, fondue de ciocolată Ambalare Preț pe unitate, vândut la carton de 6 sticle, puteți combina cu celelalte cuvée-uri ale domeniului, cu transport gratuit. Sfaturi de la oenolog: a se servi între 16 și 18°C Domeniu: Domeniul Brunely Apelație: Gigondas Cultură: Înaltă Valoare Ecologică Etichetă: Apelație de Origine Controlată...
Franța, La Rochelle
...Sarea gri marină este recoltată de pe fundul zonelor de sare în perioada cuprinsă între luna iunie și luna septembrie. În timpul recoltei, această sare devine gri datorită argilei din care sunt făcute zonele de sare, care o colorează natural. Sarea gri va acumula toate oligoelementele precum calciul, potasiul, magneziul, cuprul, fierul, zincul, sărurile minerale prezente în sol și va păstra, de asemenea, iod. Sarea gri este utilizată în principal pentru gătirea alimentelor (fasole verde, cartofi, pește și fripturi în crustă de sare…). Ambalare „Brut de recolta”. GREUTATE: 1 kg...
Franța, Lomme
Franța, Saint-Etienne
...Brânza de capră maturată are o crustă albă la exterior, o textură ușor friabilă, un parfum și un gust pronunțat de capră. Este un ingredient ideal pentru brânză și se potrivește perfect în numeroase aplicații: pizza, preparate gătite, quiche-uri, tarte și plăcinte sărate, sandvișuri, panini, salate..
Franța, Bidart
...Tapas: Jambon serrano în beignet congelat (croquetas) în pachet de 500G - IFS - Jambonul serrano în beignet de la Maison Caudalie se prezintă în pachet de 500G (aproximativ 15 bucăți / pachet). Fără coloranți, fără arome sau conservanți artificiali și certificat IFS, aceste tapas congelate unesc jambonul serrano cu ardeiul iute de Espelette AOP într-o crustă crocantă. Se prăjesc fără decongelare prealabilă. Toate pachetele noastre sunt transportate la temperaturi controlate, calitatea este o valoare cu care Maison Caudalie nu face compromisuri!
Franța, Carquefou
...Din 2012, Jambonul de Vendée a devenit o Indicație Geografică Protejată (IGP). Este elaborat pe baza unei rețete vechi, tipice pentru bocage-ul vandean. Jambonul de Vendée este un jambon crud frecat manual cu sare uscată, stropit cu rachiu de vin. Crusta sa maronie este acoperită cu un amestec de condimente și ierburi aromatice, care include în special scorțișoară, cimbru și dafin. Fiecare...
Franța, Paris
...Brânză olandeză originală învelită într-o crustă crocantă. Specialități de cartofi congelate.
Franța, Saint-Denis
...Fabricată dintr-o făină de tradiție franceză, această gamă oferă produse de calitate superioară cu o conservare mai bună. O fermentație lentă, la temperaturi scăzute, oferă tot timpul necesar dezvoltării aromelor și generează o miez gras și alveolat, înconjurat de o crustă subțire și crocantă, datorată coacerii pe piatră.
Franța, Ivry Sur Seine
Împărtășind know-how-ul brutăriei franceze, pâinile din gama Le Pain Héritage de Délifrance sunt coapte într-un cuptor cu piatră, care le conferă o miez proaspăt și o crustă irezistibil de crocantă. Gama include pâini de împărțit, pâini sandwich și pâini individuale și se prezintă în trei rețete unice și delicioase: Cereale (cu notele sale fructate și prăjite, precum și crocantul semințelor de cereale), Poolish (cu aromele delicate de cereale și migdale dulci) și Levain (cu note mai pronunțate: o ușoară aciditate, note de secară și maia).
... îmbunătățită, oțeluri carbon și pentru prelucrare, și oțeluri speciale. Fabricăm: bare rotunde întinse, bare cu chanfrein, bare rotunde cu crustă, bare hexagonale cu chanfrein, bare rotunde laminate, fire trase din oțeluri inoxidabile (coroane sau bobine trancanate). Menținem în stoc o gamă de oțeluri inoxidabile, oțeluri pentru prelucrare, oțeluri carbon și oțeluri aliat și suntem echipați cu feronerie pentru realizarea tăierilor unitare sau în serie.
Franța, Labeuvrière
Provenind din know-how-ul brutăriei franceze, pâinile din gama Le Pain Héritage de la Délifrance sunt coapte într-un cuptor cu piatră, care le conferă o miez proaspăt și o crustă irezistibil de crocantă. Gama include pâini de împărțit, pâini sandwich și pâini individuale și se prezintă în trei rețete unice și delicioase: Cereale (cu notele sale fructate și prăjite, precum și crocantul semințelor de cereale), Poolish (cu aromele delicate de cereale și migdale dulci) și Levain (cu note mai pronunțate: o ușoară aciditate, note de secară și maia).
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play