Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
...Pateuri, terine, rillettes sau specialități regionale, avem numeroase aperitive. Fără foie gras: acestea vor fi potrivite pentru mesele dumneavoastră de zi cu zi, iar cu foie gras, le veți aprecia atunci când primiți prieteni sau pentru mesele festive.
Franța, Castelnaudary
...Carne și grăsime de porc, ficat de porc 34%, OUĂ, sare, piper, condimente. Carne de origine Franța. SFATUL ȘEFULUI: Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun… La noi, masa de sărbătoare se îmbină cu legumele crude și pateurile! Cel mai celebru fiind, desigur, cel pe care îl veți savura: PATEUL DE FICAT! Un mic sfat: păstrați-l la rece! Va fi întotdeauna cel mai fidel companion pentru un aperitiv neașteptat, un picnic, o tartină la ora 4, un platou pentru televizor… În cele din urmă, nu uitați să-l serviți cu cel mai bun prieten al său, castravetele murat crocant.
Franța, Rabastens De Bigorre
Dacă sunteți revânzător, magazine fine, GMS, distribuitori? Nu ezitați să ne contactați. Cu peste un secol de experiență și un savoir-faire unic, Conserverie du Sud se distinge ca primul producător de terrine pe bază de porc și singurul cu o acoperire națională și internațională. Conserverie du Sud a încheiat o alianță locală și se aprovizionează cu carne de porc etichetată de la un furnizor...
Franța, Laguiole
La Maison CONQUET este specializată în tradițiile gastronomice din Aubrac. La Maison produce astfel mezeluri, conserve și numeroase tipuri de carne și specialități pe bază de carne de vită din rasa pură Aubrac, porc, miel de Aveyron și vițel. Compania produce, de asemenea, preparate gătite, organe, aligot și brânzeturi locale precum tome. Preparatele gătite oferite de Maison sunt în principal tripoux, varză umplută și farçous aveyronnais cu prune.
Franța, Emerainville
... evolutivă și se extinde pe măsură ce preferințele de consum variază de la o țară la alta, asociată cu etichete care garantează calitatea. Angajamentul nostru este de a democratiza aceste produse gastronomice și de a vă permite să fiți mereu mai creativi și originali în asortimentele dumneavoastră și în realizarea achizițiilor, cu scopul de a vă oferi oferte personalizate care nu sunt încă distribuite pe plan internațional. VDC reprezintă o contracție a inițialelor denumirii „Viață de Castel”, care are scopul de a vă crea o senzație unică de a redescoperi Arta de a Trăi în stil francez.
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette, pate de țară, rillettes, hure, cârnați basci, cârnați confitați și confit de porc Ibaïona) și de vânat (terine de iepure, terine de mistreț și salmis de palombă). În cele din urmă, măcelăria Mayté produce rețete basce de neuitat, cum ar fi axoa, piperade și tripes basques, precum și rețete precum cassoulet sau boeuf bourguignon.
Franța, Vigan (Le)
Compania THOCAVEN este specializată în creșterea rațelor. Hrănim rațele cu porumb boabe pentru a garanta produse sănătoase și naturale. Vă oferim o gamă completă de carne de rață, cum ar fi foie gras, magret, confit, tournedos, rillettes, cârnați, pulpe...
Franța, Nogent Sur Oise
În fabrica lor din Nogent-sur-Oise, SALAISONS JOUVIN produce anual 2.700 de tone de produse din carne de porc, respectând tradițiile pentru a oferi un gust unic și a răspunde cerințelor celor mai mari distribuitori. Specializați în chorizo în stil franțuzesc, această producție „Made in France” de mezeluri din carne de porc beneficiază de un control de calitate constant. Fabricat în fabrica...
Franța, Nantes
Compania BERJAC este specializată în comerțul en-gros de carne și pește destinat profesioniștilor din domeniul restaurantelor (restauratori, măcelari, catering, comercianți cu amănuntul, mici comunități) și asigură serviciul de magazin și efectuează livrările în Loire-Atlantique, Vendée, Maine și Loire: carne (vită, vițel, miel, porc), organe, mezeluri, păsări, produse proaspete (fructe și legume, alimente), pește. Compania BERJAC face parte din grupul familial CADEGAU: activitate BtoB de produse proaspete (carne și pește) în Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes și Marée) și Saumur (Savia).
Franța, Revel
... dorit rapid să împărtășească rețete familiale autentice, printr-o producție independentă în 1986. În 1998, această afacere de familie ia o nouă dimensiune și mizează pe viitor: transferul unității de producție, pentru a face față creșterii producției, într-o unitate modernă pe site-ul zonei de activitate a mărului din Revel, gândită și concepută în respectul și cerințele normelor europene. Astăzi...
Franța, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE colaborează îndeaproape cu profesioniștii din domeniul gastronomiei pentru a oferi soluții pentru activitatea lor de catering și pentru a-i aproviziona cu foie gras. EURALIS GASTRONOMIE dispune de mai multe mărci în funcție de piețele căutate, cum ar fi ROUGIÉ, MONFORT sau JEAN STALAVEN. Suntem specialiști în creșterea și transformarea rațelor și gâștelor.
Franța, Montfort En Chalosse
Fondată în 1982, cooperativa FOIE GRAS DE CHALOSSE reunește astăzi 80 de producători. Dornici să își păstreze know-how-ul, tradițiile locale și să valorifice calitatea produselor lor, crescătorii s-au angajat încă din 1999 în demersul Label Rouge. Toate animalele sunt crescute în aer liber, îngrășate cu porumb boabe în parcuri colective. Ele au o vârstă minimă de 104 zile când intră în cooperativă. Cooperativa FOIE GRAS DE CHALOSSE produce ficat gras, gâturi, confituri, piepturi, manșete, rillettes, terrine și pateuri de rață.
Franța, Laguiole
La DROSERA GOURMANDE este o companie specializată în fabricarea artizanală a specialităților alimentare regionale. LA DROSERA GOURMANDE produce astfel numeroase alimente pe bază de rață, cum ar fi foie gras, blocuri de foie gras, mousse de foie gras, gâturi, confituri, piepturi de rață etc. Compania oferă de asemenea tripouri, cârnați, pateuri, fritons, cassoulet, galantine, terine pentru aperitiv și terine de vânat.
Franța, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia este, în primul rând, o poveste de pasiune, de pasionați. Pasionați de munca bine făcută, pasionați de relațiile interumane, pasionați așa cum erau Gilbert și soția sa Jeanine când, în 1961, au decis să deschidă magazinul lor, în inima frumosului sat Castelnau d’Estretefonds. O frumoasă afacere în care doamna își pune toată energia pentru a evidenția talentele de măcelar ale domnului. Educați pentru a continua aventura, cei doi frați Gérard și Guy se alătură familiei în 1979 și 1985, după ce au profitat de învățăturile celor mai buni maeștri naționali ai profesiei.
Franța, Captieux
De peste 20 de ani, compania FALIERES NUTRITION este specializată în fabricarea și ambalarea produselor alimentare pentru a hrăni omul în situații „nomade”. Astfel, compania realizează preparate gătite pentru sportivi, aventurieri, militari, persoane aflate în expediții în deșert, pe oceane sau pe vârfurile munților. FALIERES NUTRITION oferă, de asemenea, kituri de mese pentru situații de urgență și ajutor social.
Franța, Saint-Etienne
...mezeluri, produse de mare - în Spațiul nostru Congelat: brânzeturi, pâini, legume, carne congelată, produse de mare, deserturi, cartofi prăjiți - în Spațiul nostru de Produse Alimentare: conserve, sosuri, leguminoase, fructe uscate, condimente, prăjituri, cereale și amidonuri, pâini și tortillas - în Spațiul nostru de Băuturi: băuturi PET, doze - în Spațiul nostru de Ambalaje: cutii, șervețele...
Franța, Le Mas D'agenais
...Situată în Lot și Garonne, în inima gastronomiei din Sud-Vest, între Périgord și Țara Bascilor, compania noastră de familie se străduiește să păstreze o tradiție culinară seculară. Fondată în 1956 la Mas d'Agenais, ne concentrăm pe menținerea calității ancestrale, respectând în același timp normele moderne. Astăzi, ne-am specializat în terine originale și atipice: Terină cu vârfuri de urzică, terină mică Agenais cu prune uscate, alta cu roșii uscate și 3 ardei,…...
...Au cœur du piémont haut pyrénéen, depuis trei generații "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS păstrează vechiul savoir-faire al familiei noastre, în TOURNAY, o fostă bastidă din secolul al XIV-lea. AUTENTICITATEA: foie gras, confituri de gâscă și rață selectate. TRADIȚIA: cuisine pe care o savurăm deja din 1870 la domeniul de la Lande. CALITATEA: cuisine din terroir-ul gascon, gătită pentru dumneavoastră, artizanal și ambalată manual.
Franța, Caylus
Din 1896, au trecut 121 de ani și know-how-ul Conservelor de Altădată continuă să se îmbogățească. 121 de ani în care ne exercităm meseria cu pasiune, rigurozitate și creativitate… Patrimoniul nostru culinar, bogat, rezultat din multiple rețete elaborate de bucătarii noștri de-a lungul acestor decenii, ne conferă astăzi un know-how prețios derivat din acest moștenire. Situat în Inima Quercy...
Franța, Bastia
Produse alimentare en-gros pentru profesioniștii din domeniul alimentar, profesioniști Boul-Pat, comunități profesionale. O gamă largă de produse de calitate este oferită: Produse corsicane, carne și păsări de curte, produse lactate, produse alimentare congelate, gheață, mezeluri, brânzeturi, iaurturi din toate aromele lumii, conserve, amidon, legume, pește, deserturi, supe, sosuri de roșii, făină, unturi, piureuri de fructe, mese gata preparate și multe altele.
Franța, Le Rouget
Compania MAS, situată la Rouget în Cantal, este specializată în mezeluri, produse afumate și conserve tradiționale din Masivul Central. Afacerea oferă produse cu rețete simple și autentice. De exemplu, oferă un jambon uscat maturat timp de până la 24 de luni în uscătorul lor de la Rouget și un pateu din carne de porc, preparat manual. Casa MAS este renumită pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Franța, Saint-Martin-De-Seignanx
... - baze culinare: orez prefiart, supe și fonduri de sos - condimente pentru carne, mezeluri - arome de pește - condimente, ierburi naturale, legume deshidratate, marinade - arome pentru snacks-uri, - baze culinare, condimente, marinade, legume deshidratate și produse pentru gătit tehnic pentru hoteluri și restaurante.
Franța, Vroncourt
La Bergerie du Ouchy vă propune produsele sale în vânzare directă. Este pentru dumneavoastră garanția de a consuma o carne de calitate provenind din terroirul lorain. Vânzare directă de miel întreg sau în caserole. Vânzare de preparate gătite în borcane și mezeluri ovine: cârnați, merguez, rillettes, pate, salam. Conserve pasteurizate: navarin cu legume mici, sauté cu roșii, curry de la Berger, Tajine.
Conserva Saint Christophe este o companie din Hauts de France care produce conserve alimentare și le distribuie în întreaga Franță și Europa. Comercianți la origine, ne-am dezvoltat activitatea de conservă în cadrul fermei noastre și suntem specializați în acest domeniu. Fabricăm conserve de 27 de ani, iar produsele noastre sunt garantate fără aditivi chimici și respectă normele și cerințele veterinare.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play