Franța, Marseille
SOMEXPORT a fost înființată în 1994. Furnizăm centrale de achiziții, avitailleur, dar mai ales Africa, Antilele, clienții din Oceanul Indian și Pacific și, în cele din urmă, Orientul Mijlociu. Suntem o companie de import-export de produse uscate, proaspete și congelate, lucrăm cu peste 300 de furnizori francezi și europeni. Suntem specializați în produsele agroalimentare următoare: - Produse lact...
Franța, Bidart
...Toată aroma naturală a unei ciuperci chanterelle de savurat proaspătă imediat după recoltare, din vară până iarnă. Prezentată proaspătă într-un coș de 500g și în pachete de 1 până la 3 kilograme. Produs natural. Maison Caudalie nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea!
Franța, Allenjoie
... manual în Turcia. Acestea sunt recoltate cu moderație pentru a permite o regenerare în aceste locuri. Greutate: ND Nume latin: MORCHELLA CONICA Greutate netă: 100gr echivalează cu 1kg de ciuperci proaspete Greutate (gr): 300, 500, 1000...
Franța, Soreze
...calculați între 300 și 600 g de produse proaspete pe tavă, în funcție de varietatea de fructe sau legume. Cele 3 puteri de procesare (250W, 500W și 750W) corespund unei creșteri a temperaturii ambientale de aproximativ - + 20°C pentru poziția 1 + 40°C pentru poziția 2 + 60°C pentru poziția 3 Temporizatorul se programează de la 1 la 12 ore. Acesta oprește automat dehidratatorul când timpul de...
Franța, Paris
HECOSFAIR, Fii un Erou ! HECOSFAIR, marcă solidară de produse de excepție, bio fairtrade & crueltyfree, vă propune să mâncați sănătos și să consumați ecologic, etic, durabil, din 2019. - HECOSFAIR a câștigat, în 2021, premiul pentru Best Crueltyfree Grocery Brand France de la LUXLife Magazine. - Tot în 2021, unele dintre produsele de delicatese ale HECOSFAIR se află printre cele 500 cele mai bun...
...Fie că este vorba despre umplerea recipientelor destinate vânzării ciupercilor proaspete (tăviță de 250 g, 500 g, cutii de 5 kg), fie de recipiente utilizate pentru aprovizionarea lanțurilor de conservare, SERMATEC concepe instalații de umplere automate a recipientelor în funcție de greutate sau de rata de umplere. Gestionarea recipientelor poate fi, de asemenea, automatizată (parțial sau...
Franța, Auxerre
...Bouche Note de mure cărnoase, căpșuni cărnoase și zmeură crocantă asociate cu nuanțe de flori proaspete (violet, iris) precum și cu accente de ciocolată și caramelizare. Acord metvin carne roșie, carne albă, vânat, păsări de curte, brânză și ciuperci Vinificare învechire în butoaie de stejar francez noi în proporție de o treime Ochi: Culoare rubin Nas: Finețe a boabelor și arome fructate...
... la diferite metode de cultivare. Champiverse : Substraturi pentru ciuperci, disponibile pe tot parcursul anului și livrabile în toată Europa. Agrumiverse : O selecție vastă de plante de citrice (portocal, lămâi, clementine etc.) Bulbiverse : Bulbi de legume precum usturoi, ceapă și șalotă, disponibili în diverse cantități. Bairiverse : Plante de fructe de pădure, cum ar fi zmeurii Long Canes...
Franța, CHANCELADE
În inima Périgord-ului, ciupercăria, înființată în 1870, SRL din 1983, produce ciuperci de Paris biologice din 1999. Certificată de ECOCERT, compania comercializează astăzi 9 până la 10 tone de ciuperci proaspete pe săptămână și aprovizionează piața franceză bio. Ciupercile sunt ambalate în platouri vrac de 3 kg, caserole de 250 g și 500 g. Culegerea ciupercilor în picioare întregi asigură o mai...
Franța, Rambouillet
... natural făcut în casă (cu sau fără gluten) și rețete cu arome din întreaga lume bazate pe seitan, paos (pâini gătite la abur umplute cu vinete, ciuperci), tartinade pline de soare pentru aperitiv, creme tartinabile cu diverse arome pentru mic dejun, "mignonettes" de concentrate vitaminizate din fructe/legume... Toate aceste produse constituie preparate delicioase care se integrează în mesele sau gustările celor care doresc să savureze rețete vegetale originale și gustoase, și care vor plăcea și vegetarienilor, veganiilor, flexitarienilor.
Franța, Blagnac
...La Maison Baumont este o afacere de familie din sud-vestul Franței, specializată în trufe. Această companie vă va oferi sfaturi pentru a utiliza cât mai bine trufele și vă va propune creații culinare în jurul specialității sale, cum ar fi "Noix de St Jacques cu miere și trufă" sau "ouă cocotte cu ciuperci". Datorită magazinului său online, veți găsi atât trufe proaspete albe sau negre, cât și...
Franța, Vals Les Bains
PAM ARDECHE este o companie care comercializează plante medicinale, fructe de pădure sălbatice sau ciuperci provenite din agricultura ecologică, fie uscate, fie proaspete sau congelate. Pentru a asigura calitatea, aceste produse sunt cultivate sau recoltate în locuri privilegiate, departe de orice poluare și sunt certificate de ECOCERT. Produsele sunt apoi transformate (uscate sau congelate, tăiate, cernute și ambalate la vrac sau în pungi) în sediul companiei.
Franța, Cahors
... specialitățile din regiune, inclusiv trufe, foie gras, ciuperci cèpe, în toată Franța. Recoltate între noiembrie și martie, trufele sunt cumpărate „din pământ” de pe piețe. Toate trufele sunt supuse la trei selecții succesive înainte de a fi vândute ca trufe proaspete sau trufe în conserve. Casa oferă Trufa Neagră de iarnă, alte specii de trufe precum Trufa Albă din Italia – Tuber Magmatum, tuber Brumale, trufa albă de vară, trufa din China, trufa numită de Bourgogne, Trufa din Lorraine, trufa proaspătă, Trufa neagră de iarnă, trufele în conserve.
Franța, SAINT MARTIN DE BOUBAUX
...Masul de La Clef de Fer se află în Cévennes Lozériènnes, în centrul unei Châtaigneraie multi centenare, mărginită de un afluent al Galeizonului, prima râu din Occitanie care a obținut eticheta "râu sălbatic". Comercializăm ciuperci proaspete și uscate: cèpes, morilles, girolles, mousserons, trompettes de la mort, lactaires, chanterelles, sparassis crepu și Oronges des Césars. Toate ciupercile...
Alte produse
pachet de 50 g
Cèpes uscate
Franța, Brive La Gaillarde
ÎNTREPRINDEREA MONTREIL ȘI FILS este specializată în colectarea și comercializarea a 30 de varietăți de ciuperci proaspete. ÎNTREPRINDEREA MONTREIL ȘI FILS comercializează produse tradiționale: conserve de ciuperci de pădure, ciuperci deshidratate, ciuperci congelate și produse noi: suc de ciuperci de pădure, ciuperci congelate, ciuperci umplute,… ÎNTREPRINDEREA MONTREIL ȘI FILS poate procesa un volum anual de ciuperci de aproximativ 1500 de tone.
... practice congelate și delicatese destinate profesioniștilor. Casa MASSE este înainte de toate această pasiune pentru produsele de calitate, precum somonul afumat, caviarul, carnea (porcelet, cotlet de porcelet fără os, pulpa de porcelet fără os, umărul de porcelet cu os, gambă din spate de porcelet cu os, dar și organe precum rinichi de vițel și timbale de vițel cu mere, vită / miel. și o ofertă de carne tăiată și denumiri mai detaliate pe regiuni, păsări și vânat, mezeluri, ciuperci și ravioli, crustacee, produse din mare și melci, uleiuri și oțeturi și delicatese.
Franța, Puymeras
... Produse esențiale ale Casei Printre trufele proaspete, Trufa Neagră, în latină Tuber Melanosporum: această faimoasă trufă, cunoscută și sub numele de „Diamantul Negru al Bucătăriei”, este cu mult cea mai apreciată de gastronomi. Ea face astăzi renumele Casei Plantin. Combinația dintre un parfum delicat și o textură crocantă îi conferă un gust și un caracter excepțional. Produsul de bază al gamei de trufe în conserve, Trufa Neagră 1ère Ebullition, atunci când este gătită corect, dezvăluie un parfum aproape la fel de puternic ca cel al unei trufe proaspete și încântă cele mai rafinate palate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play