Franța, Saint Orens De Gameville
...Am selectat pentru dumneavoastră unul dintre cele mai apreciate ciocolate negre Grand Cru, pentru a elabora această înghețată cu ciocolată neagră din Coasta de Fildeș. Această ciocolată neagră de 69% este emblematică pentru aromele terroir-ului african și îi conferă toată personalitatea acestei înghețate, care va încânta iubitorii de ciocolată neagră. Înghețatele și sorbeturile noastre sunt...
Franța, Wingles
...Fă o pauză, însoțit de o ciocolată caldă bine meritată! Lingură de ciocolată care se topește în lapte. Ideală pentru 200 ml de lapte. Dimensiuni - L13 x P 7 x H 2 cm Cantitate pe carton:25 Cantitate minimă per comandă:25 Tip de cantitate minimă de comandă:Unitate per carton UGS:C-C Țara de fabricație:Franța Precomandă:Da Cel mai bine vândut:Nu Personalizare:Nu Greutate (lbs):0.04 Lungime (inches):9.80 Lățime (inches):4.00 Înălțime (inches):5.40...
Franța, Talant
... produse lactate (inclusiv LACTOZĂ), SOIA și produse din soia. Urme posibile: gluten, ouă, arahide și fructe cu coajă lemnoasă, susan, anhidrid sulfuric și sulfiți. Sfaturi de utilizare: Frământați aluatul pentru a deveni modelabil, apoi modelați și demoldati imediat. Ciocolata plastică se întărește după 24 de ore. Atenție, aluatul de ciocolată nu suportă căldura, care îl face să se topească și să strălucească. Ambalare: Borcan de 500g de aluat de ciocolată modelabil Ivoire. Referință: D30.2 Dimensiuni: 500 Gr Preț pe kg: 0.5...
Franța, Arles
...Maison Lesage Tableta de ciocolată obținută din boabe de cacao provenite de la o singură plantație. Ingrediente: Unt de cacao, LAPTE integral praf, zahăr, LAPTE degresat praf, zer, emulgator (lecitină de SOIA), UNT, extract natural de vanilie, MANDORLE, NOISETTE.
Franța, Malataverne
...Ciocolata albă este o dulceață de culoare fildeș, produsă din unt de cacao. De asemenea, conține produse lactate, zahăr, lecitina și arome, dar nu conține pudră de cacao, spre deosebire de celelalte ciocolate.
Singurul chocolatier artisan transformator de cacao din regiunea PACA! THEOBROMEUR, chocolatier cu formare superioară în agro-alimentare, Daniel Eynard transformă exclusiv cacao din Coasta de Fildeș! Își fabrică propria acoperire de ciocolată! în micro-unitatea sa din Venelles, Provence! Ciocolată NEAGRĂ și cu lapte 100% din Coasta de Fildeș, singurul adevărat mono-origine monovarietal din...
Franța, Paris
Din 2022, ELITOPHE SAS este o companie specializată în comerțul cu produse alimentare. În principal, ELITOPHE SAS este furnizor de cacao, în special cacao în boabe și dezvoltă cacao bio în semințe. Compania furnizează, de asemenea, boabe de cacao, soia, susan și arahide la nivel internațional. Acestea sunt produse naturale, biologice și provin din țări africane precum Coasta de Fildeș, Guineea sau Benin. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!
Franța, Perpignan
În 1995 a fost creată și dezvoltată filiala DIPA de către grupul Cemoi. DIPA a fost fondată cu scopul de a răspunde așteptărilor profesioniștilor din domeniul gastronomiei (ciocolatieri, patiseri și înghețători) care au cerințe foarte specifice în ceea ce privește ciocolata și dulciurile. DIPA beneficiază astfel de calitatea ciocolatei produse de Cemoi, care deține în special o fabrică în Coasta...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play