Franța, Montelimar
...Dulciuri de Nougat din Montélimar asortate: Nougat moale, Nougat moale acoperit cu ciocolată neagră, Nougat moale acoperit cu ciocolată cu lapte aromatizată cu portocală. Cutie perfectă pentru a oferi cadou sau pentru a te răsfăța! Referință: 132403 Greutate (în kg): 0.20 Ambalare: 8 TVA: 20.0%...
Franța, Boissy Saint Leger
... Janin, chocolatier din Île-de-France, și echipa sa pregătesc bomboane de ciocolată care au maximum 15 zile. Stéphane Janin, chocolatier profesionist situat în Val de Marne și specialist în fabricarea ciocolatei, vă invită să descoperiți fabrica sa de ciocolată, în timp ce vă delectați cu delicioase ciocolate pralinate, ciocolate pure, trufe de ciocolată... Vânzare de ciocolată artizanală (colete de ciocolată, asortimente de ciocolată, ciocolată...) și crearea de ciocolate personalizate pentru companii.
Franța, Avançon
... calitate, elaborat cu grijă și pasiune. Apicultorul nostru se asigură că fiecare ingredient este selectat cu rigurozitate pentru a garanta un gust unic și de neuitat. Acest nougat este perfect pentru sărbători, cadouri sau pur și simplu pentru a vă răsfăța cu o delicatesă naturală.
... zahăr nerafinat francez Aromă naturală de nougat Colorant natural maro (E150C) Ambalare : Borcan din PET reciclabil Greutate : 200g Utilizări : Patiserie : Perfect pentru biscuiții, prăjiturile și alte creații dulci, aducând o aromă de nougat incomparabilă. Băuturi : Ideal pentru a îndulci ceaiurile, cafelele și ciocolata caldă cu o notă delicioasă. Deserturi : Sublimați iaurturile, clătitele sau înghețatele presărând acest zahăr delicat aromat. Confiserie : Folosiți-l pentru a crea nougaturi de casă sau alte dulciuri tradiționale. Referință:SUCRE0016B...
Franța, Yssingeaux
...Gianduja: Pastă de ciocolată/ghindă Nougat: Pastă de nougat 'sfărâmată' sau cu bucăți Tiramisu: Ghindă, cafea, Marsala...
Franța, Malataverne
...Tort cu nougat de 4 Kg, tăiat în 20 de porții ambalate individual (aproximativ 200 g). De comercializat la greutate sau la porție: migdale, zahăr, sirop de glucoză, miere, albuș de ou, napolitană (amidon de cartof, apă, ulei vegetal), arome naturale. Ingrediente: unt sărat, caramel, zahăr, unt, smântână, sirop de glucoză, sare.
Franța, Talant
...Le Livre de Recettes Chocolat Ô Chocolat ne propune rețete de Jean Philippe Walser, pentru iubitorii de ciocolată. Un capitol este dedicat tehnicilor de bază ale temperării, secretele glazurii... Această carte de rețete se adresează începătorilor și patiserilor mai experimentați, veți găsi rețete delicioase precum Guimauve cu Ciocolată, Eclere cu ciocolată și bucăți de nougat și fondant de caramel, Flanuri cu ciocolată și cocos... Referință: BEL25 În stoc: 13 Produse Dimensiuni: 140 Pagini Limba: Franceză...
Franța, Cleron
...Ciocolata cu lapte Toblerone oferă ciocolată elvețiană cu lapte cremoasă, cu un delicios nougat cu miere și migdale. Creată în Elveția în 1908 de Theodor Tobler, triunghiurile unice de ciocolată cu lapte delicioasă sunt perfecte pentru a fi oferite sau împărtășite cu familia și prietenii. Toblerone este un joc de cuvinte între numele de familie al fondatorului, Tobler, și cuvântul italian pentru...
Franța, Vouneuil-Sous-Biard
... timp ce susțin practici durabile și responsabile. În plus față de gustul său excepțional, tableta Caramel - Pop-corn este fabricată în Franța cu ingrediente de înaltă calitate, garantând o experiență gustativă excepțională. Fie că este vorba de un cadou sau de un răsfăț personal, această tabletă este o invitație la o călătorie senzorială unică, unde fiecare mușcătură dezvăluie arome complexe și delicate. Lăsați-vă seduși de această tabletă care îmbină tradiția și inovația, pentru o plăcere gourmet în fiecare moment.
Franța, Crestet
La nougaterie TOLLERON, situată în frumosul sat CRESTET din Vaucluse, este specializată în fabricarea nougatului moale conform unui savoir-faire ancestral. Elaborăm nougaturile noastre în mod artizanal, manual, și vă oferim o întreagă gamă de nougaturi delicioase. Acordăm o atenție deosebită selecției ingredientelor. Vă oferim o gamă largă de nougaturi savuroase: - nougat caise rozmarin - nougat...
Franța, Objat
...Ingrediente: zahăr, smântână, ciocolată albă din origine non-UE (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, cacao, emulgator: lecitină de rapiță), glucoză, trimolină, ciocolată neagră 66% din origine non-UE (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), unt, pastă de migdale, praliné, bucăți de zmeură, coji de portocal confiate, nuci de caju, nougat (zahăr, migdale, miere, apă, glucoză, fistic, alune, albuș de ou, zahăr pudră), pastă de fructe de căpșuni (zahăr, piure de căpșuni, glucoză, trimolină, pectină galbenă, acid citric, apă), cafea.
Franța, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE reinvente clasicile dulciurilor din ciocolată în stil bastiais. Este toată Corsica în delicii de ciocolată: o combinație subtilă între comorile Insulei Frumuseții și ciocolata de calitate, prin miere, citrice, alune, comorile maquis-ului și emblematicii Canistrelli care ne duc înapoi în amintirile copilăriei și promit experiențe gustative surprinzătoare și inedite. Acum câțiva ...
Franța, Pacy-Sur-Eure
...gem de prune, biscuiți cu ciocolată, corn de gazelă, cremă brulee, crumble cu fructe de pădure, fulgi de migdale, condimente de Crăciun, bob de tonka, fruct interzis, lapte de ovăz – miere, lollipop, macaron cu zmeură și violete, madeleine, malabar cu căpșuni, miere, mojito, afine delicioase, nougat, nutella, pâine de condimente, pâine prăjită, palet breton, panettone, piersică – frișcă, pina colada, fistic, măr de dragoste, popcorn, pop căpșună, pralină, speculoos, tartă cu mere, tartă tatin, tutti frutti, vanilie – scorțișoară, vanilie – căpșună, vin fiert de Crăciun...
Franța, Peyruis
... pură din unt de cacao este disponibilă în peste 100 de delicii. Rețetele și tehnicile rămân tradiționale. CALISSON este celebrarea migdalei din Provence. Delicatețea sa îl face una dintre cele mai apreciate dulciuri din Provence. Descoperiți calissoanele noastre, mini, tradiționale, cu afine, cu génépi... NOUGAT-ul își găsește toată finețea în combinația dintre migdala din Provence și mierea de lavandă. O gamă largă de opțiuni vă stă la dispoziție, cu peste 70 de referințe, cu smochine confiate, zmeură, caramel... O întreagă paletă de arome de descoperit!
Franța, Vitry Sur Seine
Fabricarea materiilor prime din boabe de cacao pentru origine, de asemenea, fabricăm pralina noastră din alunele de Piemont, fabricarea pastei de migdale. Din materiile prime: realizăm produsele noastre finite: asortiment de praline și ganache. Alte dulciuri ale noastre: pastă de fructe, nougat, bezea sunt de asemenea fabricate fără conservanți sau alte aditivi. De asemenea, dispunem de produse pentru consumatorii care sunt alergici la lactoză sau gluten. Avem o gamă de produse kosher sau halal.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play