Franța, Soreze
... va fi în procesul de fabricație, unde brânza albă este mai scursă decât brânza proaspătă. Într-adevăr, brânza proaspătă, spre deosebire de brânza albă. REF:FROPFRAI Compoziție: Cheag, fermenti lactici, clorură de calciu, excipient maltodextrină Fabricat în: Franța...
Franța, Cournon D'auvergne
...Ingrediente: Butternut* (61%), Fourme de Rochefort* (14%) (lapte de vacă*, sare, cheag), apă de gătit, ulei de floarea-soarelui*, ceapă*, oțet de mere*, sare, făină de orez*, nucșoară*. * Ingredient provenit din Agricultura Ecologică - alergen Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine de țară prăjite, puteți, de asemenea, să adăugați pe tartine alte ingrediente precum semințe...
...Sunteți specializat în domeniul alimentar? Și sunteți interesat de baby caracatiță cu pesto de 2.9kg? În preparate, baby caracatița cu pesto se integrează foarte bine. Ingrediente: Baby caracatițe (55%), ulei de floarea-soarelui, busuioc (8%), nuci de caju, nuci, brânză rasă (lapte, sare, cheag, conservant lysozyme din ou), fulgi de cartofi, oțet, sare, zahăr, ulei de măsline extravirgin...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediente (ingrediente; 48% brânză topită (lapte) (45% brânză topită, cheag de origine [brânză (lapte), 29% camembert (lapte), apă, unt (lapte), proteine săruri de topire (E452, E331), amidon, sare], făină (grâu, orz măcinat), apă, ulei de rapiță, sare, agenți de dospire (E450, E500), ulei de floarea-soarelui, oțet, drojdie, emulgatori (E471 (rapiță), E322) din campanii, pătrunjel uscat preparat; friteuză; prăjiți 2’30 min la 175°C, nu le gătiți prea mult. Prăjiți sau coaceți produsele până când sunt gata.
Franța, Marseille
... de vacă integral provenit din exploatații agricole situate în provinciile teritoriului „Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola” (98,26%); •Fermenti lactici selectați (1,5%); •Mucegaiuri selectate din genul Penicillium (0,01%); •Sare marină deshidratată (0,21%); •Cheag de origine animală (0,02%)...
Franța, Malataverne
...Ingrediente Ingrediente pentru aluat făină de grâu moale, semolă de grâu dur, ouă (11,2% din produsul finit), apă. Ingrediente pentru umplutură pesmet (făină de grâu moale, apă, sare) ricotta (7,5% din produsul finit) (zer, smântână), ulei de palmier, fulgi de lapte, ulei de palmier, fulgi de cartofi, zer, spanac (2% din produsul finit), brânză (lapte, sare, cheag, conservant lizozim de ou...
Franța, Objat
...Ingrediente: Făină de grâu origine Franța, unt, drojdie de grâu, 14.32% roquefort (lapte crud de oaie, sare, cheag, ferment lactat, penicillium roqueforti), sare, 0.22% cimbru. Valori nutriționale pentru 100g: Energie 1999 Kj, 480 Kcal, grăsimi 34g, din care acizi grași saturați 24g, carbohidrați 36g, din care zahar 0.9g, proteine 7.6g, sare 0.68g.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play