Franța, Auxerre
... confiate, măruntaie de vițel cu ciuperci morille), pește și fructe de mare (homar fript cu sos de citrice, homar à la Maltaise servit rece), brânzeturi (roquefort), deserturi (salată de fructe exotice, înghețată de castane, tartă cu piersici galbene)","Œil":"Ochi","Domaine:Château Coutet":"Domeniu: Château Coutet","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Ambalare: carton cu 6 sticle de...
...în timp ce gemul de Pișcot și Caise te transportă în peisaje pline de livezi cu aroma sa vibrantă și revigorantă. Răsfață-te cu simplitatea beneficiilor naturii, savant capturate și conservate în fiecare borcan, făcând din acest gem o adăugare delicioasă la repertoriul tău culinar. Greutate: 335g UGS: 3 455 149 000584...
Franța, Pleucadeuc
... simplă și rapidă • Produs gata de utilizare • Îmbunătățirea productivității și a randamentului • O mai bună gestionare a costului de producție • Securitate bacteriologică sporită CONSERVARE • La rece : 16 zile până la 21 zile la 0+4°C • La congelat : 18 luni la -18° PREPARATE PE BAZĂ DE LEGUME ȘI FRUCTE RETEXTURIZATE ÎN PLAQUE SAU PEPITE • Végédécor : Ardei verde, Ardei roșu, Ardei galben, Ceapă, Roșie • Primdécor : Prună, Caise, Ananas, Smochină • Pulpedécor : Legume, fructe roșii, galbene, exotice, gătite...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Vinul: Familia Laudet ne propune cu cuvée Sables fauves un alb aromatic foarte frumos, cu un raport calitate-preț excelent! Evoluând pe note de fructe galbene (mirabelle), acest vin frumos dezvoltă de asemenea arome delicioase de piersici, caise și citrice, precum și o notă exotică savuroasă (mango). O cuvée frumoasă care se descurcă de minune ca aperitiv, dar care poate să vă însoțească foarte...
Franța, Lys Haut Layon
...Terroir: Sol argileux graveleux pe șisturi Situație: Haut layon Vinificare Fermentația alcoolică și maturarea se realizează în butoaie timp de un an. Degustare între 10 și 12°C Ochi: Galben Nas: Fructat, compot, caise Gust: Arome de fructe galbene și note de fructe confiate Potencial de păstrare: 5 ani Echilibru: Sec Asocieri gastronomice: Pești în sos, coquilles Saint-Jacques, carne albă și brânzeturi cu pastă gătită. Lotte à l’américaine, homar cu smântână și pui cu sos alb. Tăiere: Guyot dublu Altitudine: 100 la 120 m...
Franța, Saint Denis
...pudră, tocate, feliile, în batoane, naturale, sărate, caramelizate. - Nuci din Brazilia decojite - Nuci pecan decojite - Miez de nucă, nuci tocate, nuci în pudră, - Nuci caju naturale, prăjite, nesărate, sărate, în pudră, tocate, sărate, caramelizate. - Arahide în coajă, prăjite, naturale, sărate, caramelizate Și fructe uscate: - Caise uscate galbene și maronii - Curmale Deglet Nour din Algeria...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play