Franța, Creissels
Conceptru și fabricant de echipamente pentru brutarie, Roussel Inox realizează echipamentele dumneavoastră cu o atenție constantă la nevoile dumneavoastră. Noi avem o cunoaștere solidă a meseriei de brutar, rafinată alături de profesioniști în Franța, dar și la nivel internațional. Doriți să vă reînnoiți mașinile, să vă creșteți capacitatea de producție, să creați atelierul dumneavoastră? Împreună...
Franța, Objat
...Ingrediente: Făină de grâu origine Franța, unt, drojdie de grâu, 14.32% roquefort (lapte crud de oaie, sare, cheag, ferment lactat, penicillium roqueforti), sare, 0.22% cimbru. Valori nutriționale pentru 100g: Energie 1999 Kj, 480 Kcal, grăsimi 34g, din care acizi grași saturați 24g, carbohidrați 36g, din care zahar 0.9g, proteine 7.6g, sare 0.68g.
Franța, Auxerre
...{"Nez":"note de piersici coapte, mango și pepene galben cu accente de piept de cedru, flori de portocal, ghimbir confiat și pâine de copt","Accord metvin":"aperitiv (făcăleț de foie gras și suc de trufă), antreu (smochine proaspete umplute cu foie gras), fel principal (prepelițe cu Sauternes), brânză (Roquefort)","Appellation":"Sauternes","Conditionnement":"Carton cu 6 sticle de 75cl","Le conseil...
Franța, BRIE
...Sosul cheddar este un mare clasic. Rețeta sa obișnuită folosește brânză Cheddar, care este utilizată rasă pentru mai multă ușurință, smântână și, opțional, puțin lapte. Prepararea sa este similară cu sosurile cu brânză albastră sau roquefort. Se încălzește smântâna și laptele, apoi se încorporează brânza amestecând cu o lingură. Condimentarea sosului cheddar este de asemenea foarte simplă: sare...
Franța, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses este esența expresiei de Gaillac: soiuri originale, texturi frumoase, totul în prospețime. Picante și fructate la vinurile roșii, minerale și fin pe citrice pentru cele albe. Château Enclos des roses alb dulce este un amestec de Sauvignon și Mauzac, maturat în butoi cu multă finețe. Un vin mare, pur și simplu. Se va potrivi perfect cu un foie gras sau „brânza”: roquefort. Domeniu: DOMAINE D'ESCAUSSES Denominație: GAILLAC Regiune: SUD-OUEST Culoare: Alb Soiuri: Sauvignon – Mauzac Mod de cultură: Conversie bio Caracter: Moale Conținut: 75cl An de recoltă: 2018...
... capacitate, calitate, regularitate și trasabilitate. În funcție de nevoile dumneavoastră de marketing și industriale și după analiza caietului de sarcini, serviciul nostru de cercetare și dezvoltare poate elabora o rețetă de brânză 100% personalizată, adaptată produsului dumneavoastră finit, în 72 de ore. Produsele noastre respectă standardele europene și provin de la furnizori riguros selectați și identificați. Fiecare nouă producție este supusă unui control complet de eliberare pentru a detecta cea mai mică deficiență senzorială sau tehnică. Suntem certificați ISO 22000.
Franța, Roquefort
Fondată în 1906, compania de familie GABRIEL COULET se transmite din generație în generație. Compania produce brânză de oaie, Roquefort, și oferă o gamă largă de brânzeturi. Într-o preocupare pentru calitate și măiestrie, brânzeturile respectă un proces de fabricație precis. Dovadă a calității, Roquefort GABRIEL COULET este în mod regulat medaliat la concursuri franceze și europene.
Franța, Roquefort Sur Soulzon
...Din 1906, braseria PAPILLON este specializată în producția de brânzeturi. Braseria produce Roquefort, brânză de oaie pură și, de asemenea, ulei de măsline BIO. Ca o garanție a calității, compania PAPILLON deține numeroase certificări, cum ar fi certificarea "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Denominație de Origine Protejată" și "Agricultură Biologică".
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play