Franța, Torcy Le Petit
... aromelor autentice, în gama noastră de produse fără gluten. Siguranță și liniște: Acordăm o atenție deosebită selecției și securizării materiilor noastre prime pentru a oferi produse de înaltă calitate garantate fără gluten. Formulare personalizată fără gluten Preparat pentru pâine, aluat fraged, biscuiți, clătite, pâini de toast sau patiserie, ne adaptăm la caietele de sarcini ale clienților noștri pentru a formula soluția fără gluten care răspunde specificațiilor lor.
Franța, Aix En Provence
...Căutați adevăratul croton din Provence? Roger l-a făcut! Elaborat în pura tradiție de panificație care face renumele casei Roger din 1945, acest croton 100% fără ulei de palmier este, de asemenea, 100% delicios și crocant! Crotoni Provençal Compoziție: Făină de grâu (făină de grâu, gluten), ulei de floarea-soarelui, amestec de cereale (secară, orz, porumb, ovăz, grâu, orez, mei), extract de...
Franța, La Seauve Sur Semene
...Ce sunt Crousticks cu Ciocolată Neagră? Un biscuit cu făină de orez, porumb și 5% zahăr, atât. O ciocolată neagră de bună calitate, cu un conținut minim de 48% cacao, fără lecitina în interior, care va încânta iubitorii de dulciuri! Nimic mai mult! Ingrediente: CIOLCATĂ NEAGRĂ 50% Făină de orez alb, făină de porumb, făină de orez integral, zahăr din trestie Urme: Soia, Lapte, Fructe cu coajă lemnoasă, Arahide...
Franța, Eragny
...Bio, Vegan, fără gluten și 100% natural...
Franța, Baud
Heolbio propune preparate alimentare (prăjituri, clătite, biscuiți, băutură de ciocolată, pâine cu semințe) pe bază de făină bio, natural fără gluten, în special făină din banană verde. Cu un indice glicemic scăzut, aceste mixuri sunt potrivite pentru toată lumea. De asemenea, oferim făini din manioc și din cartof dulce. Valorile noastre ne îndeamnă să integrăm lucrătorii cu dizabilități în...
Franța, Montpellier
...Maison Roux este fabrica artizanală specializată în producția de adevărate biscuiți macarons moi, conform rețetei tradiționale din Languedoc și Provence. Această rețetă nu conține cremă sau ganache, prin urmare, nu există constrângeri de conservare patiserie. DLUO 5 luni. Toate macarons-urile noastre sunt BIO, fără gluten, fără lactoză și fără conservanți. Biscuiții noștri macarons sunt certificați BIO și fără gluten de către Ecocert nr. 34/153109/437356.
Franța, Gardanne
SAI Nutrition formulează și fabrică produse dietetice de înaltă calitate: -câmpuri de aplicare: controlul greutății, sport, nutriție funcțională (seniori...), nutriție adaptată (diabetici...), etc... -produse: biscuiți, ciocolată, pulberi, băuturi... -alegeri: hiperproteic, hipocaloric, îmbogățit sau sărăcit în carbohidrați, bio, fără gluten... SAI Nutrition propune: - dezvoltări specifice personalizate - o gamă largă de produse pe stoc...
Franța, Annezin
...semințe de mac, quinoa, chia, ovăz, amarânt, mei și multe altele! Vă informăm că acum putem oferi produse fără gluten și alte produse fără anumite ingrediente, datorită extinderii recente a fabricii noastre! Furnizăm industria alimentară în peste 30 de țări, cum ar fi industriile pe bază de cereale, brutării, mori, servicii de catering, fabrici de biscuiți, dulciuri și ciocolată, pentru a numi doar...
Franța, Arcelot
... specializați în produse alimentare de înaltă calitate. Produse, de asemenea, biscuiți fără gluten. Produsele noastre sunt fără coloranți și fără conservanți. Procesul de producție și ambalare este supus certificării HACCP.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play