Franța, Pégomas
... cafea Extracție folosind alcool etilic: oleoresine și extracte de cafea cu diverse concentrații Extracție blândă a cafelei cu soluții alcoolice: infuzii de cafea Distilare: distilate și băuturi spirtoase de cafea Certificare organică pentru extractele noastre de cafea la cerere...
... este prezent pe parcursul procesului de elaborare a JNPR, pentru a extrage cât mai bine aromele anumitor plante și condimente. Magia se desfășoară în inima unui alambic tradițional din cupru, similar cu cel al băuturilor spirtoase clasice. Botanicele sunt distilate în loturi mici. JNPR s-a născut și devine prima băutură spirtoasă fără alcool elaborată în Franța.
Franța, Lignières-Ambleville
... distilate pe drojii pentru a extrage cea mai mare bogăție aromatică. Procesul de distilare dublă a rămas tradițional de-a lungul secolelor, iar doar datorită simțului său olfactiv, distilatorul selectează cele mai nobile băuturi spirtoase.
Franța, Bordeaux
... distilate din trestie de zahăr pentru a crea produse inovatoare pe bază de cachaças braziliene. O abordare respectuoasăLa TIJUCA, ne place ideea de a trăi în armonie cu elementele, în timp ce privim spre viitor. Abordarea noastră este imaginară, în cel mai mare respect pentru pământ, femeile și bărbații din minunata regiune a Rio de Janeiro, unde se nasc produsele noastre. O abordare...
Franța, Segonzac
... perpetuată legenda despre originea descoperirii distilării duble pentru eaux-de-vie de Cognac în regiune. Distilate în inima regiunii de unde Cognac își trage rădăcinile, conform acelorași metode vechi de secole, Cognac-urile CROIX MARON sunt, și astăzi, moștenirea acestei tradiții.
Franța, Perquié
...Din 1724, familia de MURET, moștenitoarea CAUMALE de GAUBE, valorifică podgoria sa. Vinurile albe ale proprietății sunt distilate în alambic și învechite în butoaie de stejar. Acest domeniu familial este astfel specializat în producția de Bas Armagnac. Acest armagnac prestigios este numit "Grand Bas-Armagnac" de către cunoscători. Armagnacurile produse se apreciază după cel puțin 10 ani de butoaie, abia după 10 ani de butoaie pot părăsi în sfârșit cramele.
Franța, Labastide D'armagnac
...Castelul Garreau este cunoscut și sub numele de domeniul Gayrosse. Castelul Garreau este situat ideal în inima Bas Armagnac, pe un terroir însorit și împădurit. Podgoria castelului se întinde pe 80 de hectare. Armagnac-urile de la castelul Garreau sunt produse din soiurile Baco (<80%), Ugni Blanc și Folle Blanche, distilate separat înainte de a fi amestecate. Aceste Armagnac-uri sunt maturate în butoaie de stejar în pivnița subterană a domeniului, ceea ce le conferă o savoare și un buchet incomparabile, unde se simt arome de prună și violetă.
Țările populare pentru acest termen de căutare