... / ideal ca înlocuitor pentru sare
Origine: Franța & Germania
Aspect: caracteristic de culoare brună
Gust: aciditate naturală și picant
Aciditate: 5°
Sfaturi de utilizare:
Condimentarea salatelor și a altor preparate culinare (sosuri, deglazare, marinadă, supă rapidă...). Ca băutură: 1 linguriță într-un pahar cu apă călduță, de băut pe stomacul gol dimineața.
...Acest proces ar multiplica beneficiile usturoiului clasic, iar gustul său ușor dulce, care variază de la caramel la lemn dulce, în funcție de timpul de uscare, este considerat una dintre cele cinci aromede bază, umami.
Usturoiul negru este deosebit de versatil și se folosește în numeroase rețete, de la antreu la desert.
Este foarte apreciat de gurmanzi și de bucătari cu stele Michelin.
Ean13:3701511709891
Referință:UsturoiNegruBioAOPVoghieraCrema1...
... aromatiza o supă sau un velouté.
Scorțișoara pentru a intensifica preparatele de legume, pește sau carne albă.
*Scorțișoara în versiune dulce:
Această mirodenie se potrivește deosebit de bine cu fructele de iarnă, cum ar fi mărul, para, castanul sau portocala. Astfel, în rețetele dulci, întâlnim celebrele tartă cu mere și scorțișoară sau compoturile de casă parfumate cu scorțișoară.
Beneficiile Scorțișoarei în batoane:
Scorțișoara are în principal proprietăți antioxidante, antibacteriene și antiinflamatorii.
...Plonjați în deliciile mării cu amestecul nostru de Pește, un amestec de condimente organice special conceput pentru a îmbunătăți preparatele dumneavoastră din pește, fructe de mare, crustacee, supă și sosuri.
Combinat din fenicul, leuștean și cimbru, această căsătorie dearome marine va aduce o notă de autenticitate și arome mediteraneene rețetelor dumneavoastră. Feniculul adaugă o notă subtilă...
...{"Nez":"paletă aromatică largă care se exprimă la aerare printr-un lemnos de calitate (vanilie, condimente dulci și unt prăjit), rapid înlocuit dearomedesupăde fructe roșii","Accord metvin":"mezeluri, friptură de vită la grătar în stil bordelez, carne în sos, vânat, cartofi prăjiți tăiați cu cuțitul, platou de brânzeturi, crumble de pere cu ciocolată","Appellation":"Saint-Émilion Grand Cru...
...preparate gata, gustări, produse sărate și produse nutriționale. SOLINA furnizează ingrediente aditive funcționale, supă, bază de sos, arome, amestecuri aromatice și coloranți pentru întreaga gamă de mezeluri și industria peștelui. SOLINA este prezentă în Europa, Asia și Orientul Mijlociu, având un total de 11 unități de producție și 11 centre de Cercetare și Dezvoltare în 17 țări.