Franța, Marseille
Kelefa International este specializată în sourcing, structurarea lanțurilor de aprovizionare, exportul și importul de produse și ingrediente bio echitabile din Africa subsahariană. Datorită unui sourcing direct de la producători certificați Bio de către Ecocert, Certisys și echitabil Fairtrade Max Havelaar, vă furnizăm fructe exotice proaspete și procesate, nuci de caju de diferite grade. Colabora...
Franța, Torcy
Importator și distribuitor de fructe uscate biologice. Ananas uscat bio, Banane uscate bio, Mango uscat bio. ECOCERT FRANȚA controlează și certifică produsele noastre conform reglementărilor aplicabile pe piața din Franța și Europa: Regulamentul (CE) N°834/2007 și caietele de sarcini private. Toate produsele noastre provin din agricultura biologică, uscarea se face pe baza caietului de sarcini al ...
Franța, Champigny-Sur-Marne
...Ananasul, fructul tropical prin excelență, se consumă atât în deserturi, cât și în preparate dulci-sărate. Uscat, aroma sa este mult mai intensă și papilele gustative sunt încântate. Ananasurile noastre bio sunt selectate cu mare atenție pe criterii foarte selective pentru a avea cea mai bună calitate și cel mai bun rezultat uscat. Avem capacitatea de a furniza în cantități mari pentru angrosiști, supermarketuri, restaurante, hoteluri sau industrii care folosesc fructele uscate ca materie primă. Contactați-ne acum pentru o ofertă foarte satisfăcătoare și începeți să comercializați produsele noastre!
Franța, Saint Ouen L'aumône
...Visezi să faci un tort? Nu economisi la ananasul uscat! Obținut ideal cu ajutorul unui deshidratator de alimente, ananasul uscat păstrează o mare parte din beneficiile fructului proaspăt. Ananasul uscat este bogat în bromelaină, mangan, vitamina C și vitamina A, iar ananasul conține și minerale, calciu, magneziu, fosfor, fier și zinc.
Franța, Olivet
... bazează pe deshidratarea lentă a fructului prin căldură. Se folosesc uscătoare pe gaz (70 până la 85°) dotate cu un proces de reducere treptată a căldurii pentru a evita caramelizarea. Stăpânirea acestei tehnici tradiționale este esențială pentru a obține un produs ferm și fraged, păstrând în același timp gustul ananasului. Este nevoie de aproximativ o săptămână pentru a usca 10 tone de ananas, producând astfel aproape 500 kg de fructe uscate.
Franța, Paris
...Formule compusă doar din ingrediente BIO sau provenite din fermentație bacteriană. Formulă dezvoltată și testată în Franța, lângă Montpellier. Ingrediente: Pulbere de rizom de Ghimbir bio (Zingiber officinale roscoe), Extract uscat de tulpină de Ananas (Ananas comosus) titrat în bromelaină, Pulbere de Gheară de pisică bio (Uncaria tomentosa willd.ex schult. DC.), L-Glutation redus, Extract uscat de Curcuma bio (Curcuma longa L.) titrat în curcumină (95%). Capsulă DR-CAPS enterosolubilă (înveliș vegetal: Hidroxipropilmetilceluloză), Anticonglomerant: Extract de tărâțe de orez.
Franța, Nice
... ananas fermentat). Ambalajul este de 250ml, iar sticlele sunt din sticlă. Nu ezitați să vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre compania noastră și aromele noastre diverse: dailydose.fr Băuturile noastre sunt stabilizate și pot fi păstrate la uscat! Putem exporta la cerere în majoritatea țărilor europene. Daily Dose, Numai lucruri bune!
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play