Franța, Villeneuve Sur Lot
Franța, Torcy Le Petit
... aromelor autentice, în gama noastră de produse fără gluten. Siguranță și liniște: Acordăm o atenție deosebită selecției și securizării materiilor noastre prime pentru a oferi produse de înaltă calitate garantate fără gluten. Formulare personalizată fără gluten Preparat pentru pâine, aluat fraged, biscuiți, clătite, pâini de toast sau patiserie, ne adaptăm la caietele de sarcini ale clienților noștri pentru a formula soluția fără gluten care răspunde specificațiilor lor.
Franța, Malataverne
...Aluat fraged cu unt și brânză Emmental, cu un aluat de usturoi și pătrunjel pentru a intensifica gustul. Chiar mai bun dacă sunt ușor încălzite în cuptor în tavă.
Franța, Talant
...Acest sucitor din fag, lung de 43 cm și cu un diametru de 5 cm, este ideal pentru întinderea tuturor tipurilor de aluat fraged, de patiserie și de crumble! Referință: DITNRP43 În stoc: 58 Produse Dimensiuni: 430 mm - Ø 50 mm...
Franța, Montauroux
...Rotativele au particularitatea de a avea un cilindru cu formate în care aluatul sub presiune se va așeza pentru a forma desenul biscuiților. Avantajul unei rotative este că putem scrie pe biscuiți, putem face un desen pe partea de sus în 2D și îi putem da forma dorită. Aluatul de utilizat trebuie să fie un aluat fraged cu un anumit procent de grăsime. Experții noștri vor fi la dispoziția...
...Caillette ardéchoise în aluat fraged făcut în casă Mousse de ficat de pui cu castan făcut în casă Salată cévenole Pepene cu recolta ardéchoise și sorbetul său făcut în casă...
Franța, Saint Julien Aux Bois
...Un tort tipic de pe piața franceză, compus dintr-un aluat fraged și cremă de migdale.
Franța, Ham
... tuturor preparatelor dumneavoastră. Idee de rețetă: Quiche cu ceapă verde și brânză de capră Ingrediente: 1 aluat fraged 200 g brânză de capră proaspătă 4 ouă 200 ml smântână lichidă 1 lingură de frunze de ceapă verde tăiate Sare și piper, după gust Preparare: Preîncălziți cuptorul la 180°C (350°F). Așezați aluatul fraged într-o tavă de tartă și înțepați-l cu o furculiță. Sfărâmați brânza de capră proaspătă pe fundul tartei. Referință: AR805132 Ean13: 3760306805132...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...O tartă cu aluat fraged de formă rectangulară, umplută cu mere. Mod de utilizare: SURGELAT Prăjiți în ulei încins la 182°C timp de aproximativ 6 minute. Datorită umpluturii foarte fierbinți, lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute înainte de a servi.
Franța, St Clement Sur Valsonne
... de producție sunt modulabile, permițându-ne astfel să ne extindem know-how-ul pe multiple rețete: foi de aluat, aluat fraged sărat și dulce, aluat de brioche, deschizându-ne astfel numeroase posibilități. Vă propunem: PRODUSELE VAL SOANNAN vă oferă o paletă foarte largă de soluții de produse care permit clienților noștri finali să acopere diferitele momente ale mesei, printr-o ofertă de produse calitative, culinare și variate. Fondurile de quiche, tartă și tartletă sărate și dulci, de multiple dimensiuni și aplicații. Această gamă de produse crude congelate, gata de garnisit de către profesioniști.
Franța, Bohain En Vermandois
La BISCUITERIE DUTOIT este specializată în funduri gata de umplut din aluat foietaj și aluat fraged, destinate meșteșugarilor măcelari, producătorilor de mezeluri și catering-ului, precum și mini funduri destinate piețelor de export. Vocația noastră este de a dezvolta produse gata de umplut mai tehnice și mai inovatoare, adaptate constrângerilor de utilizare ale clienților noștri: impermeabilitate la umpluturi, rezistență la congelare, stabilitate la gătire, calități nutriționale, ...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play