Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Mortar și pistil din lemn de măslin, diametru de, de fabricație artizanală, pentru a face aioli, a zdrobi condimentele, usturoiul, condimentul. Indispensabil în orice bucătărie bună, mortarul din lemn de măslin. Ustensil de fabricație artizanală, acest obiect este natural, neglazurat. 15 modele de 7cm diametru până la 30cm. De la 1500€ la 150.00€...
Franța, Sète
...1 Pachet de Tuburi de Calmar, usturoi, ceapă, umplutură (carne sau pește la alegere), sare, piper, pătrunjel, sos de roșii, ulei de măsline, "aioli" și vin alb. Vă recomandăm să decongelați tuburile de calmar sub apă chiar înainte de preparare. Umpleți tuburile cu umplutura aleasă și închideți extremitatea tubului cu un scobitor. Soteți usturoiul, ceapa și pătrunjelul. Adăugați sosul de roșii și vinul alb. Încorporați tuburile umplute și lăsați să fiarbă 25-35 de minute la foc mic. În momentul servirii, amestecați aioli cu sosul. Serviți cu paste sau orez.
Franța, Malataverne
... mai seci rosé-uri. În ceea ce privește felul principal, rosé-urile cu o culoare deschisă, mai ușoare, se potrivesc perfect cu preparatele picante și cu bucătăria exotică: couscous, curry-uri, aioli, specialități asiatice condimentate. Rosé-urile mai puternice și cu mai mult caracter vor fi degustate ca fel principal. Se potrivesc ușor cu preparatele în sos (în special sos de roșii) și cu bucătăria din sud. Ratatouille, vinete la parmigiana, lasagna, pizza și tocăniță de miel vor fi doar subliminate! Vinul rege al grătarelor.
Franța, Aiguilhe
... tipice și tradiționale pe bază de carne franțuzească, miel (rasă neagră din Velay), vițel din Velay și Forez, fin gras din Mézenc, porc din Haute-Loire. Cap de vițel, picioare de porc, maouche lozérienne, potée auvergnate, găină la oală, blanquette de vițel. Gamă de sosuri tradiționale franțuzești, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos verde, sos madere, sos à la diable, aioli. Gamă de pestouri din ierburi, pesto cu usturoi sălbatic, pesto cu urzici. Sos, sos de friptură, produs din Franța, bucătărie tradițională franțuzească gătită de un bucătar. Lucru la comandă.
Franța, St Christol Les Ales
La serviciul gastronomiei din 1936, Coudène, astăzi, lider european în „brandada de cod”, a reușit să se diversifice prin crearea unei game de specialități sudice: brandadă de cod, Parmentier, tapenade, caviar de vinete, supă de pește, rouille, aïoli... și întreaga sa gamă de noi delicii de întins.
Franța, La Seyne Sur Mer
Restaurantul Univers Pizza, situat în orașul La Seyne sur Mer, aproape de Six Fours, în Var, își deschide porțile pentru toți cei care iubesc bucătăria tradițională cu accente provençale. Univers Pizza își primește clienții 7 zile din 7, la prânz și seară, cu pizzele coapte la cuptor cu lemne și alte specialități precum Paella cu fructe de mare, Tapas sau celebrii Aïoli. Restaurantul oferă posibilitatea de a mânca la fața locului, de a lua la pachet sau de a comanda livrare, începând de la 9€.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play