Franța, Cohade
...Doriți să începeți vânzarea en-gros și producția de înghețată pe băț? Această mașină este instrumentul de care aveți nevoie. Aveți nevoie de mai multe informații? Sunați-ne. Vizitați site-urile noastre, Gris made in France https://www.gris.fr/boutique.php?idc=34&utm_source=europage&utm_medium=produit&utm_campaign=europage...
Franța, Villeneuve Sur Lot
...Sorbet bio de caise cremos, garantat cu fructe pline. Elaborat cu ingrediente organice de calitate într-un borcan de 500 ml, 100% biodegradabil, compostabil și certificat fără plastic.
Franța, Camphin En Carembault
...Luăm aceleași (aproape) și o luăm de la capăt Sorbet Citron este evoluția Sorbetului nostru de Agrume. Întotdeauna pe o bază de Rooibos, am înmuiat totul pentru a propune o creație mai flexibilă și mai puțin agresivă. Această nouă rețetă va fi ocazia perfectă de a (re)descoperi amestecul subtil al dulcelui de rooibos cu forța și caracterul lămâii, totul într-o ceașcă foarte aromatică și ușor de...
Franța, Prunay-Sur-Essonne
Franța, Choisy Le Roi
...Mașinile din seria „TWIN” permit realizarea unei game foarte largi de produse, cum ar fi înghețate, sorbeturi, granita, cremă de patiserie, mousse, bavarez, fructe poșate, zabaglione, siropuri, budinci și multe altele. Capacitate / Producție: Ciclu 2 până la 6 kg / 35 kg/h Tensiune: Tri 400 T+N Putere: 9 kw Condensator: apă Înălțime: 138 cm Lățime: 55 cm Adâncime: 70+18 cm Greutate netă: 310 kg...
Franța, Saint Orens De Gameville
...Sorbetul de coacăze negre este un element de bază al sezonului înghețatelor. Gustul său incomparabil, foarte fructat și acrișor, vă va face să tremurați de plăcere. Se potrivește foarte bine cu o înghețată de vanilie sau cu alte sorbete, cum ar fi cele din fructe de pădure. Înghețatele și sorbeturile noastre sunt elaborate în atelierul nostru conform rețetelor originale, folosind exclusiv...
Franța, La Ciotat
Franța, Lyon
...Sfaturi de preparare: Pentru a profita pe deplin de beneficiile acestei infuzii, vă recomandăm să adăugați un corp gras (de exemplu, lapte integral) în preparatul dumneavoastră. Sfaturi de preparare (rece): Preparare clasică: Lăsați să infuzeze 1-2 ore în apă rece, apoi strecurați. Așezați apoi 2 ore la frigider și îndulciți înainte de servire. Preparare cu gheață: Fierbeți infuzia conform timpului indicat pe ambalaj, apoi strecurați. Serviți pe un pat de cuburi de gheață și savurați.
Franța, La Teste
...Din 1935, O SORBET D'AMOUR este un artisan înghețată. Compania este specializată în fabricarea artizanală a înghețatelor și sorbeturilor. Aceasta oferă peste 100 de arome de înghețată și sorbet. O SORBET D'AMOUR propune, de asemenea, deserturi înghețate (vacherin, omletă norvegiană, tiramisu...) și dulciuri și biscuiți (meringue, cremă de caramel...). O SORBET D'AMOUR îmbină tradiția cu...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play