Italia, Orbassano
...Apă, ouă și semolă de grâu dur creează amestecul perfect pentru această formă de paste, caracterizată prin forma sa tubulară și suprafața sa aspră și striată. Această consistență este concepută pentru a captura și reține sosurile, făcând-o o alegere ideală pentru ragù-uri bogate (sos de carne).
Italia, Bassano Del Grappa
Companie alimentară italiană lider în producția și distribuția de paste uscate cu ou (lasagna, cannelloni și tagliatelle) și alte formate speciale. Fondată în 1960, Pastificio a crescut de-a lungul anilor devenind un punct de referință important pentru piața italiană și internațională. Selecția atentă a furnizorilor și a materiilor prime, controalele de proces și de produs, precum și structurile moderne cu instalații de producție de vârf permit oferirea clienților de produse premium de cea mai înaltă calitate.
Italia, Fidenza
... capacități de producție de la 30 la 1.000 kg/oră cu prese extrudere automate în continuu, asociate cu instalații pentru uscare statică la temperaturi scăzute sau uscare în continuu. Linia Multipla, o singură instalație pentru a produce paste scurte, paste lungi, noduri, lasagna și formate speciale (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, lasagna ondulate și festonate etc...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play