...La Basse-Cour Gourmet este o afacere de familie, specializată în FoieGras, situată aproape de Dax, în Chalosse, în mijlocul naturii dinLandes (40) în Sud-Vest, o zonă cu tradiție agricolă. Îndrăgostiți de gastronomia regională, familia noastră cultivă un spirit de excelență pentru a produce cele mai bune preparate din carne de rață. Toate produsele noastre provin din rața mulard, crescută, hrănită și îngrășată cu porumb boabe întregi, sănătos și natural, fără stres și cu respect, la producătorii noștri locali.
... specializat în foiegras la Rungis, foiegras nu are secrete pentru EUROVOLAILLES, care oferă foiegras de calitate.
La EUROVOLAILLES, calitatea este pe primul loc, cu o gamă foarte largă și numeroase referințe: păsări de fermă și porționări Label Rouge din Vest și Orléanais, găini și porționări dinLandes sau Normandia, magreți de rață din Gers, rațe de Loué sau chiar porumbei la abur sau imperial. Fără a uita câteva specialități care disting compania, cum ar fi țapul, mielul de lapte Label Rouge. Măiestrie ancestrală și tradiție pentru caponul cu pene uscate. Livrare posibilă.