...Primul pas este pregătirea suporturilor. Crouvezier Développement este specializat în următoarele pre-tratamente: – flambare: Aceasta constă în a flamba, a arde, fibrele superficiale ale țesăturii pentru a obține o suprafață netedă. Sub efectul căldurii flăcărilor, puful se va arde, dar fără a deteriora țesătura. Această tehnică este utilizată frecvent pe suporturi din bumbac, bumbac/polyamidă...
Turcia, Istanbul
...CARACTERISTICI: Aprindere automată, structură de design ușor, design ergonomic care este potrivit pentru mână, utilizare practică în ateliere și aplicații casnice, Poate fi utilizat în siguranță din toate unghiurile după 2 minute de preîncălzire. DOMENII DE UTILIZARE: Pentru gătit, caramelizare, flambare, adăugarea de textură în restaurante și în timpul prezentărilor culinare. Pentru aprinderea grătarului și procesele de ardere, Pentru procesul de dezghețare a țevilor înghețate, Pentru lucrări de artizanat, modelaj și hobby-uri, Pentru lucrări de sudură, Pentru arderea și îndepărtarea vopselei.
Portugalia, Rio Tinto, Porto
WORKPLANET, LDA este o companie 100% portugheză, producătoare de toate tipurile de textile. Fondată inițial în 1998, valoarea noastră principală este calitatea producției, combinată cu niveluri ridicate de competitivitate. Operăm în toate sectoarele diferite, cum ar fi Hoteluri, Restaurante, Alimentație, Industrie, Agricultură, Servicii, Sănătate, Securitate, Educație. Unele dintre produsele noast...
Germania, Schwanau
...Gaz de ardere universal, de exemplu, în următoarele tehnici de sudare cu oxigen: Flambare, Lipire cu flacără, Tăiere cu flacără Proprietăți: Incolor Miros slab (dulceag) Extrem de inflamabil Mai ușor decât aerul Netoxic Sufocant în concentrații mari Aplicații: Gaz de ardere universal, de exemplu, în următoarele tehnici de sudare cu oxigen: Flambare Lipire cu flacără Tăiere cu flacără...
Franța, Maxeville
... conținute în aliment. Acest proces reduce semnificativ pierderea de apă și sucurile conținute în aliment, este imediat și rapid, nu generează mirosuri sau fum gras, transferă alimentului un aromat introdus anterior în alcool. Exemple de realizare a unei "gătiri spectaculoase": gătirea oului cocotte în sală, sufleu cald în sală, caramelizare spectaculoasă, flambare în sală, dar și alte gătiri "surpriză" de carne, pește, crustacee, moluște, fructe...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play