Spania, Orkoien-Navarra
...Ingrediente Făină de orez*, uleiuri și grăsimi vegetale nonhidrogenate* (floarea-soarelui*, cacao*), zahăr din trestie*, glazură de ciocolată* (zahăr din trestie*, pastă de cacao*, unt de cacao*, emulgator lecitina de SOIA* și extract natural de vanilie), făină de SOIA*, emulgator (lecitina de SOIA*) și agent de dospire (bicarbonat de amoniu). Fără Gluten Referință: Gacesg Fără Gluten Ean...
România, Bucuresti
Maroc, Casablanca
... este echilibrată, curățată în profunzime de celulele moarte și impurități. Pielea rafinată este mai netedă, mai moale și satinat. Fără sulfati, parabeni, silicon, ulei mineral și orice ingredient nociv. Potrivit pentru toate tipurile de piele.
...Rețeta tradițională a vafei Pegi s-a transmis din generație în generație de-a lungul anilor. Astăzi, sortimentul s-a extins pentru a oferi arome noi și delicioase. Meșteșugarii noștri patiseri au creat numeroase varietăți, cum ar fi vafa cu bucăți de ciocolată, cu sirop de arțar, cu speculoos sau chiar o rețetă 100% vegană care va impresiona prin apropierea sa de o vafă originală. Atelierele Pegi sunt, de asemenea, dotate cu o celulă de dezvoltare pentru a studia diferitele dumneavoastră proiecte. Produse 100% naturale, fără coloranți sau conservanți.
Germania, Frankfurt Am Main
...Preparat din ciocolată amară, care conține antioxidanți și alcaloizi precum teobromina, stimulând circulația sanguină. Pe de altă parte, goldeberry conține o cantitate mare de vitamina C și antioxidanți care ne permit să ne răsfățăm fără a ne neglija sănătatea. MOQ:90gr...
Franța, Saint Orens De Gameville
... 100g): Energie: 2174 kJ / 527 kcal; Lipide 43g din care saturate 26g și colesterol 1,7 mg; Carbohidrați 37g din care zaharuri <0,5 g, amidon 3,5g. Greutate Netă (G): 100 g. Referință: Tabletă Ciocolată Neagră Fără Zahăr.
Franța, Paris
...Siliconele noastre vă permit să realizați modele fine, construcții estetice și vă vor asigura un rezultat în conformitate cu așteptările dumneavoastră. Alimentare sau nu, în funcție de nevoile dumneavoastră, acestea combină finețea și rezistența în timpul pregătirilor. Pentru lumânări, vă oferim realizarea completă. Acestea sunt din ceară naturală, fără parafină, și pot fi îmbogățite cu uleiuri...
Lituania, Kaunas
... lichidul de cacao este presat, untul de cacao iese primul în stare naturală, păstrând întreaga aromă a cacao-ului. Un proces suplimentar este realizat pentru a obține unt de cacao deodorat, astfel încât să poată fi utilizat în fabricarea ciocolatei fără a afecta mirosul și aroma ciocolatei. Untul de cacao este folosit pentru a face ciocolată fie singur, fie amestecat cu lichid de cacao. Pe lângă utilizarea alimentară, untul de cacao este folosit în produse farmaceutice și cosmetice datorită proprietăților sale antioxidante și naturii sale lubrifiante.
Germania, Nürnberg
... catifelată vă îmbrățișează simțurile, lăsându-vă pierdut într-un moment de ecstasy pur. Ciocolata Nutella își țese fără efort magia, transformând momentele obișnuite în extraordinare și orice ocazie într-o sărbătoare a gustului și bucuriei. Fie că o întindeți generos pe pâine proaspăt coaptă, o amestecați în deserturi sumptuous sau pur și simplu o savurați direct din borcan, ciocolata Nutella promite o experiență de neuitat care aprinde pasiunea și vă lasă cu dorința de mai mult.
Franța, Mandeure
...Hârtie și carton potrivite pentru contactul direct cu alimentele, cu sau fără barieră împotriva grăsimii. FoodPack este conceput pentru aplicații la rece și la cald, respectând cerințele de ambalare a alimentelor. Conform reglementărilor europene BfR36/BfR36.2 Gama De la 80g/m² la 450g/m² Pe comandă Disponibil pe stoc în 120-300-350-400g/m² Format 70x100cm Alb, culori, cacao, kraft, negru Aplicații Orice tip de ambalaj alimentar Tăvițe Cutii Forme de copt...
Germania, Aachen
...Boabele de cacao, sau cacao crudă, sunt semințele arborelui de cacao, cultivate în solurile fertile din Camerun fără îngrășăminte sau produse chimice, 100% naturale și organice.
Franța, Rungis
Franța, Brignais
...Bară delicioasă de cereale coaptă și delicat îndulcită cu zahăr de cocos, cu afine suculente și ciocolată neagră. Pentru a începe ziua bine sau pentru o pauză delicioasă. Vegan, fără ulei de palmier, ovăz de origine Franța. Ingrediente: Fulgi de ovăz* 35%, zahăr de cocos*, ulei de cocos*, semințe de floarea-soarelui*, migdale* măcinate, făină de ovăz integral*, ciocolată neagră* 5% (cacao 88...
...Doriți să oferiți clienților dumneavoastră un gust intens de cacao? Atunci ciocolata caldă este exact ceea ce căutați. Spre deosebire de alte băuturi pe bază de cacao, pudra de ciocolată caldă conține cel puțin 25% cacao real, având astfel un gust mai bogat decât majoritatea celorlalte băuturi cu cacao. Ciocolata caldă conține două componente diferite: zahăr și cacao cu 20 până la 22% grăsime...
Regatul Unit, Manchester
... Acoperită cu o ciocolată albă de caramel cu conținut scăzut de zahăr 2x mușcături de proteine per bară, excelente pentru a fi împărtășite și pentru controlul porțiilor. Fără OMG Fabricat în Marea Britanie *produsul nu este supus legislației HFSS datorită valorilor sale nutriționale.
Spania, Tarragona
... delicioasă și sănătoasă fără griji. Sugestie: Pune paiul într-un pahar (aproximativ 200 ml) de lapte la temperatura camerei și bucură-te de arome. Avertizări: Copiii sub 3 ani pot folosi doar sub supravegherea părinților! Nu tăia paiul. Ingrediente vanilie: Zahăr, sirop de glucoză, fructoză, Vitamine și minerale [gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina D (colecalciferol)]. Aromă naturală, Colorant [carotenoide (β-caroten)].
Belgia, Wingene
...„Întindeți paste cu un gust intens, pentru plăcerea gastronomică.” Aceasta a fost ideea de bază în crearea acestor patru produse de lux excepționale, sărace în zaharuri și cu un gust uimitor. Îmbogățite cu ghee, colagen multiplu, ulei de cocos octanic, ulei de macadamia și alte grăsimi sănătoase. Disponibile ca: - Ciocolată Intensă - Ciocolată cu Fistic - Ciocolată cu Nuci de Pădure - Caramel Beurre salé Pentru a fi descoperite și savurate.
Spania, La Llagosta-Barcelona
...CARACTERISTICILE MAȘINII: •Linie de producție formată din patru stații: - Două injectoare automate. - O mașină automată de dozare pentru glazură de ciocolată. - Unitatea pentru distribuirea topping-ului deasupra glazurii. •O singură urnă menține injectoarele și mașina de dozare încălzite, astfel încât produsul să fie păstrat la o temperatură stabilă, la care dozarea este fluidă și fără probleme...
Franța, Marseille
NOVAREV se impune astăzi ca liderul en gros pe piața franceză a cânepei. Compania a fost înființată pentru a oferi clienților noștri profesioniști produse de calitate, la cele mai corecte prețuri, precum și o experiență client impecabilă pentru a vă ajuta să pătrundeți pe piața în expansiune a cânepei. Am dorit să împărtășim know-how-ul nostru cu un număr cât mai mare de persoane devenind distribu...
Franța, Montelimar
...Crema de migdale și ciocolată cu nougat Montélimar este un amestec subtil al migdalelor noastre prăjite și al nougatului Montélimar. Autenticitatea nougatului se îmbină cu deliciul ciocolatei și al migdalelor pentru a crea o patiserie fină și gustoasă. Fără ulei de palmier, crema noastră este o adevărată plăcere. Întindeți fără moderație!
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Nicio listă de torturi cu frișcă nu este completă fără includerea unei opțiuni de ciocolată. Acest tort cu frișcă bogat în ciocolată are o bază super gustoasă, moale și pufoasă, cu un umplutură cremoasă care îl face aerat, ușor și extrem de delicios. Adevărata magie a acestui tort de ciocolată constă în frișcă. Dacă intenționați să pregătiți tortul acasă, folosiți cartușe de frișcă N20 de 8 g...
Franța, Paris
... băuturi fără alcool, de exemplu cu tonic, lime și cuburi de gheață ca "hibiscus spritz". Asocierile potrivite de mâncare și vin sunt ciocolata, smochinele, nucile și brânza de capră. Alternativa la Aperol Spritz - fără alcool. Cadouri perfecte pentru Paște și Crăciun, în special pentru femeile însărcinate, mamele care alăptează și baby showers. Greutate netă: 800g Volum: 500 ml...
...Această combinație păstrează gustul intens și profund al unui adevărat espresso italian. Cafeaua Paranà Decafeinizată este foarte digestibilă, are un conținut redus de cofeină și cuprinde boabe de cafea Arabica de înaltă calitate, procesate cu una dintre cele mai bune metode de decafeinizare. Rezultatul este o cremă densă și nucată, cu un parfum bogat de caramel și nuanțe de ciocolată și vanilie.
Polonia, Paczewo
...Fibrele de cacao sunt o preparare obținută din coji de cacao prăjite prin purificare, sterilizare și micronizare. Descrierea preparatului: preparatul de fibre de cacao este o pulbere liberă cu o consistență uniformă, care se descompune ușor (sunt permise aglomerări mici). Culoare maronie. Gustul și mirosul sunt caracteristice cacaoei, fără aftertaste și mirosuri străine. Aplicație: preparatul de fibre de cacao poate înlocui între 50% și 100% din pudra de cacao în produsele de patiserie și produsele din ciocolată. Produsul este disponibil și în versiunea BIO / Organic.
Țările populare pentru acest termen de căutare