...Rețeta acestui tort înlocuiește ingredientele convenționale – untul și uleiul – cu grăsimea din smântână bătută. Cu un miez umed și o textură care se topește în gură, cu siguranță te va face să îți dorești mai mult. Poți folosi fructe de pădure assortate, după preferință, pentru a da un gust delicios smântânii tale bătute.
1 cană de unt nesărat la temperatura camerei
2 1/2 căni de zahăr granulat
6 ouă la temperatura camerei
3 căni de făinăuniversală
½ linguriță de sare kosher
1 cană de smântână pentru frișcă
2 lingurițe de extract de vanilie...
...Tip
FăinăUniversală
Culoare
Alb, cu o nuanță crem
Umiditate max. (%)
14,5
Cantitate de Gluten (%)
28
Albire
58-60
Aditivi
Nu
Grad
Înalt
Durata de valabilitate
180 zile
Miros
Natural
Materie primă
Grâu...
...Folosim o tehnologie blândă care înseamnă cu 2 ori mai puține îngrășăminte și fungicide. Făina de orez ARATAY conține de 50 de ori mai mulți antioxidanți comparativ cu orezul alb. Făina de orez păstrează toate proprietățile benefice ale orezului negru. Transformă orice produs de patiserie în superalimente.
Făcut din: Orez Negru
Certificare: HACCP
Umiditate maximă (%): 1%
Finete (%): 100%
Tip de procesare: crud
Grad: Alimentar
Durata de valabilitate: 18 luni
Ambalare: SAC
Greutate (kg): 25 kg
Tip: Făinăuniversală...
...Tip: Făinăuniversală
Finență (%): 100
Tip de procesare: Măcinare
Fabricată din: Grâu
Aditivi: Nu
Fără conservanți, chimicale sau decoloranți
Această făină de grâu este măcinată fin
Perfectă pentru pâini, prăjituri, aluat de pizza și multe altele
Gust și textură incomparabile...
...Făinauniversală (pentru toate scopurile) este un amestec pentru gătirea pâinii, plăcintelor, găluștelor, prăjiturilor, brioșelor și altor produse fără gluten. Acest produs nu conține gluten. Produsul este testat pentru gluten în fiecare etapă a producției. Garnec a fost primul din Rusia care a primit dreptul de a-și eticheta produsele cu marca „Grain Crossed”.
Greutate: 600 g...