Germania, Heidelberg
...Fulgi de estragon 20-60 sunt frunze de estragon uscate și tăiate grosier, cu un gust unic, ușor dulce și asemănător cu anasonul. Acestea sunt utilizate frecvent în bucătăria franceză, sosuri și dressinguri.
Franța, Avançon
...Moutarde au Miel et Estragon este un condiment excepțional care combină dulceața mierii cu aroma unică a estragonului. Această combinație perfectă este ideală pentru a îmbunătăți preparatele dumneavoastră, fie că este vorba de dressing, marinadă sau acompaniament pentru carne. Cu o greutate netă de 250g, această muștar este concepută pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Gustul său...
Austria, Wien
... oțet de ierburi făcut în casă din estragon proaspăt, iar gustul este picant, dar nu prea iute. Ca un muștar versatil, muștarul Ramsa cu estragon se potrivește cu mâncăruri consistente și cu toate tipurile de carne, fie că este prăjită, la grătar sau afumată. Tartarul de vită primește, de asemenea, o notă specială și picantă. Muștarul nostru cu estragon este, de asemenea, foarte potrivit pentru a îmbunătăți multe sosuri sau maioneză. Marinadele pentru salate primesc un gust special, fin și picant cu estragonul nostru. Distincție: Vegan...
Tunisia, Tunis
...L'Estragon este folosit pentru salate, maioneze, oțeturi, carne, pește, păsări, sosuri. Are proprietăți digestive. Categorii: Agroalimentar Condimente & Ierburi aromatice Ierburi aromatice Greutate netă: 15 g Număr de pachete per colet: 20 Greutate netă per colet: 300 g Număr de colete per palet: 156...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Ierburi biologice "Provence d'Antan" de la Araquelle, pentru salate, rețetă provençală : Ingrediente: amestec de ceapă verde bio 40%, busuioc bio 25%, pătrunjel bio 25%, estragon bio 10%. Greutate netă 40 gr în cutia sa minunată pe care o puteți reutiliza. Rețetă autentică provençală pentru a însoți salatele, roșiile și legumele crude. Se amestecă cu maioneză, unt sau orice alte sosuri. Cutie mare (8x10cms H13cms) Puteți comanda doar reîncărcarea acestui produs, cutie de 40gr de ierburi de Provence biologice.
Franța, Grigny
...Această sos bernaise excelează prin savoarea sa bogată. Un echilibru armonios între oțetul de estragon și buchetul de ierburi fine (estragon, cerb și ceapă verde) este esențial pentru acest sos. Preparată fără ouă și cu ulei vegetal, reprezintă o alternativă mai ușoară și mai sănătoasă decât sosul bernaise clasic. Această bernaise oferă bucătarului o alternativă bogată, savuroasă și rentabilă în comparație cu sosul bernaise tradițional. CONDIȚIONARE: 6 x 1 kg = 6 kg...
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente : - 100 % Oțet de Vin Alb Vechi din Agricultura Biologică - Ramuri de Estragon din Agricultura Biologică Sfaturi de utilizare : Acest oțet de vin alb cu estragon va adăuga caracter supelor de roșii și gazpacho-ului. De asemenea, va fi apreciat în sosuri pe bază de brânză albă, precum și pentru marinarea peștelui și a păsărilor de curte. Acest produs este disponibil și în 25 cl.
... algeriene, sosuri cu piper, sos annibal, producător de muștar aromatizat (scorțișoară, miere, estragon, curry, smochină și trufe) sosuri marocane, etc. Diferite ambalaje: borcane, squeeze, găleți, cutii, pungi și conserve. Dispunem de o celulă de cercetare și dezvoltare pentru a produce sub propria dumneavoastră marcă, în private label. Consultați site-ul nostru fără întârziere...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play