... place să gândim împreună cu dumneavoastră încă de la început.
Asta înseamnă că ne punem în situația dumneavoastră, analizăm sarcinile și știm exact ce aveți nevoie. Numai așa putem livra prese personalizate, cu care clienții noștri sunt mulțumiți pe termen lung. Întotdeauna conform credinței noastre:
Îi încântăm pe clienții noștri cu soluții personalizate!
... 160 mm
- înălțimi delucrude 40 până la 1.000 mm
- diverse opțiuni precum limitator de precizie, blocare mecanică a cursei de retur
- execuție standard vopsită
- execuții speciale nichelate (de exemplu, pentru camere curate)...
...Pat fix
Unitate de structură
cilindru transversal mobil cu control manual până la 100 t.
și de la 150 t. cu ajustare hidraulică
Masa delucru
Semi-automat cu manetă și microswitch coordonat
Mikrons sus/jos
Număr articol: 110
Forța de presiune: 40 / 70 / 100 / 150 / 200 / 300 / 400 t
Cursă: 500 mm
Înălțime de instalare: 700 mm
Spațiu între stâlpi: 900 - 1500 mm
Cilindru: Cilindru fix...
... fi albumele de nuntă sau alte cărți foto de lux.
Echipat cu o presăde pliere ajustabilă, fastBook Professional efectuează, de asemenea, o presare de formă pentru a oferi cea mai înaltă calitate profesională clienților exigenți.
Opțional, presa automată de cărți perfectPress oferă un bloc de carte și mai compact.
... pentru operator garantează o montare de înaltă precizie a rulmenților cu bile.
Proiectarea mecanică, precum și cea de operare a instalației sunt structurate optim. Acest lucru permite o schimbare rapidă și ușoară între diferite tipuri de rulmenți.
Aveți și dumneavoastră adesea puțin timp pentru gătit? Când trebuie să fie rapid, o oală sub presiune sau o oală de aburi este cea mai bună alegere. În tigaie, puteți prăji ceva în câteva minute. Aproape fără să vă dați seama, salata se prepară cu unul dintre cuțitele de bucătărie de înaltă calitate de la Kuhn Rikon. De asemenea, alte accesorii de bucătărie, cum ar fi deschizătorul de conserve, presade usturoi și curățătorul de legume, se regăsesc în sortiment. Dacă totuși vine momentul în care gătitul trebuie să devină o experiență, acest lucru se poate realiza foarte bine cu un rechaud.