...Date de bază
Volum de umplere: 600 ml
Volum plin: 650 ml
Greutatea recipientului: 22,50 g
Greutatea capacului: 7,20 g
Dovada manipulării: Da
Dimensiuni:
Lungimea exterioară a corpului în partea de sus: 137,40 mm
Cod produs: DPC651...
... utilizat, performantă. Temperatoare, îmbrăcătoare și accesoriile lor pentru îmbrăcarea și turnarea ciocolatei care permit realizarea de bomboane, praline, napolitane, tablete deciocolată, trufe și turnare goală, soluția ideală pentru îmbrăcarea pralinele, barelor de cereale, plăcintelor de orez, prăjiturilor, biscuiților… Tunel de răcire pentru ciocolată cu linie de îmbrăcare sau de turnare pentru bomboane și tablete, îmbrăcătoare pentru gumă de mestecat și sucuri. Bac de îmbrăcare automat complet, la cheie și personalizat. Linie de formare pentru chipsuri și lentile și figurine ...
...alternativa la pensulă sau la pistolul alimentar neconform cu reglementările. Utilizat în brutării, patiserii, măcelării, hoteluri, spitale, cantine, restaurante, baruri, fabrici de alimente și restaurante fast-food.
Avantaje:
· Pulverizare optimă a suprafețelor plane și a obiectelor, cum ar fi tăvile de copt.
· Extensia duzei curbate este ideală pentru pulverizarea în sus, în jos sau pe margini...
...Bucătărie de producție a ciocolatei cu capacitate dorită
Mixere deciocolată
Rezervoare pentru topirea grăsimii
Rezervoare de stocare a ciocolatei din oțel inoxidabil
Moară de zahăr pudră
Mixer turbo de pregătire preliminară...
...Dispozitivul eficient și convenabil pentru filtrarea masei preparate după măcinare. Pastă deciocolată omogenă, fără cocoloașe de particule străine – este simplu!
Filtrul vibro Allure VT este destinat filtrării eficiente și convenabile a masei preparate după măcinare. Rezultatul funcționării filtrului vibro Allure VT este o pastă deciocolată omogenă, fără cocoloașe și particule străine.
...Un cadou de Crăciun pentru cei dragi, un cadou pentru un contractor sau un cadou pentru un angajat - Pachetul de Crăciun este un cadou universal care îți va permite să spui „Crăciun fericit” într-un mod simplu.
În Pachetul de Crăciun vei găsi o geantă din bumbac cu temă de Crăciun, o cană asortată și bomboane deciocolată într-un ambalaj plăcut strălucitor.
Cu un astfel deechipament, poți intra cu bucurie în Noul An.
... reutilizabilă.
Această mască nu este un dispozitiv medical în sensul Regulamentului UE/2017/745 (măști chirurgicale), nici un echipamentde protecție individuală în sensul Regulamentului UE/2016/425 (măști filtrante de tip FFP2)
Masca din țesătură 100% bumbac, confecționată în Franța
Referință: MASK1PMARRON
Stare: Produs nou
Compoziție: Bumbac
Proprietate: Spălabilă și reutilizabilă
ean13: 3701448102253...
...Sistemul modern de dozare cu piston pentru masele de cofetărie lichide (marmeladă, jeleu, creme, sufleuri, ciocolată caldă etc.) suportă depunerea de picături și depunerea de linii punctate. Este conceput pentru a depune sau a turna în forme și cavități speciale în produsele din mase alimentare lichide. IntelleDrop poate fi utilizat atât ca modul autonom pentru umplerea formelor cu marmeladă...
...Pentru prezentări creative și originale în vitrină, alegeți acest platou din ABS fără BPA de calitate alimentară, utilizat în măcelării, brutării, restaurante, hoteluri, servicii de catering...
Acest platou de prezentare în vitrină este potrivit pentru orice tip de alimente, cum ar fi carne, pește, mezeluri, paste, salate, sosuri, marinadă sau ciocolată.
Economisiți timp și păstrați preparatele...
...Basis50 - mașină automată de acțiune pas cu pas cu încărcare orizontală. Basis50 demonstrează o performanță stabilă și ambalaje de înaltă calitate la viteze cu o capacitate de până la 50 de pachete / min. Este întotdeauna convenabil să iei cu tine o ciocolată pentru a avea o gustare sau pur și simplu pentru a te răsfăța cu mâncare delicioasă, datorită ambalajului individual convenabil. Dar...
...Melangerul este o mașină universală pentru obținerea unor mase omogene din ingrediente solide. Datorită pietrelor de moară și a racletelor de amestecare, melangerul înlocuiește trei piese deechipament dintr-o fabrică mare – amestecarea ingredientelor (PREMĂRUNȚIRE), măcinarea fină (MĂCINARE FINĂ) și concherea (CONCHE).
Dimensiuni generale (LxWxH) - 550 x 450 x 550 mm;
Greutate - 45 kg;
Încărcare 7 kg;
Încărcarea minimă este de 4.5 kg;
Alimentare 220 V ~ 50/60 Hz;
Consum de energie 550 W / h
Material carcasă Oțel;
Viteză de rotație 0-90 rpm...
...Perfecțiune pe cea mai mică suprafață. Fie că este vorba despre fântâni deciocolată, standuri de legume sau baruri de milkshake, profesioniștii de la Mert Reklam sunt aici pentru dumneavoastră.
Mert Reklam, partenerul dumneavoastră pentru soluții inovatoare de vânzare.
Echipamentde bază fără aparate și accesorii. Echipamentde bază: conexiune electrică, conexiune la apă, sistem de obloane, o lungime, o lățime, ușă cu încuietoare, dulapuri din MDF sub blatul de lucru, blat de lucru din MDF, chiuvetă, izolație conform țării de origine.
... popularitate ridicată.
SYP Rice Popper poate produce, de asemenea, o gamă largă de alimente, cum ar fi gustări pentru sugari și copii, cereale dietetice, chipsuri cu condimente, chipsuri de cartofi neprăjite, popchips și biscuiți din cereale acoperiți cu ciocolată.
... învelitoare deciocolată K4. Distribuitor permanent deciocolată pentru brutării și patiserii. Învelitoare pentru mousse-uri deciocolată, învelitoare pentru bavaroise, învelitoare pentru paste de bombă deciocolată, învelitoare pentru decorațiuni din ciocolată. Dresoare Bravo pentru macarons, bezele...
Monseur Equipement este specializat în vânzarea și furnizarea de echipamente și mașini pentru brutării, patiserii, gelaterii și ciocolaterii.
Vânzăm echipamente pentru orice tip de producție, fie că este vorba de o producție artizanală, industrială sau personalizată.
Cuptoare, mașini pentru fulgi deciocolată, temperatoare deciocolată, laminatoare, mașini de decorat, mașini de spălat vase... etc. sunt disponibile la noi. Orice tip de producție: artizanală, industrială și personalizată.
Mărci noastre: HYDROPROCESS - PROMATI - PIETRO BERTO - UNOX...
...mașini deciocolată, mașini de spălat vase, mașini de curățat plăci, instalații de răcire și congelare,... Mărci pe care le distribuim sunt: Bear, Gram, Hein, Jeros, Kemper, Lainox, Lillnord, Seewer Rondo, SINMAG,...
...Povestea Pastour Imprimeur Cartonnier începe în 1897 cu "Cartonnages Charles PASTOUR", specializați în fabricarea și imprimarea cutiilor din carton plat acoperite cu hârtie. Cutiile acoperite, destinate să conțină ciocolată, lenjerie sau cadouri, au fost înlocuite de o gamă infinit variată de cutii pliabile, dar și de cartonașe blister, suporturi și etichete din carton. De-a lungul anilor, compania s-a dotat cu un echipament din ce în ce mai performant, inclusiv prese Offset cu 5 culori cu grup de lac în linie, prese de tăiere automată și pliante lipitoare.
...Alimat Tremblay specializat în construcția și fabricarea echipamentelor artizanale și semi-industriale pentru sectoarele de patiserie, biscuiterie, catering și producții sărate. Produsele noastre: dresseuse de poșat, rotative pentru biscuiți, injectoare dozatoare, dozatoare, pompe de transfer, fonceuse pentru tarte, mașini de glazurat, cuptoare Bain Marie, curățitoare de plăci, divizoare de bile, mașini de aurit, mașină pentru tartelette, one shot, temperatoare / învelitoare, fântâni deciocolată.
În BOURGOGNE, suntem specialiști în echipamente și materiale pentru brutărie – patiserie. Gama noastră de echipamente acoperă toate mașinile de brutărie și laborator de patiserie sau ciocolată (cuptoare, frig, fermentare, amestecare, divizare, formare, laminare...) precum și materialele pentru amenajarea magazinului dumneavoastră (vitrine, panetiere, feliatoare...). Studiem și realizăm proiectele dumneavoastră de creare sau extindere, efectuăm adaptări ale instalațiilor existente pentru a le aduce la standarde și pentru a crește gradul de automatizare.
Mică afacere de familie, Cyril Chocolat începe prin fabricarea de praline de înaltă calitate, vândute în sistem de gros în cele mai frumoase brutării, sub denumirea de „praline de casă”. În căutarea de noutate și originalitate, Cyril Chocolat achiziționează în 2000 o imprimantă profesională. Datorită acestui nou echipament, Chocolaterie Cyril dezvoltă o gamă de tablete și miniaturi de diverse...