Spania, La Llagosta-Barcelona
...cu marcaje pentru a plasa panettonii manual și o racletă la sfârșit pentru a curăța resturile de aluat. -Mașina injectează patru panettoni simultan, iar injecția este controlată de un servomotor. AVANTAJE : -Facilitate în utilizare. Operatorul plasează panettonii pe covorul marcat și îi recuperează la sfârșitul procesului. -Curățare rapidă și ușoară datorită racletei și capului detașabil pentru o curățare și dezinfectare complete. -Securitate în procesul de lucru. -Cresterea producției: 400% în funcție de condiții.
Belgia, Gent
... finalizezi acest atelier de ciocolată în Gent, te poți numi oficial un adevărat „ciocolatier”. Atelierul de Ciocolată din Gent Numărul minim de participanți: 15 Numărul maxim de participanți: nelimitat ÎNTREABĂ ASTĂZI Ce să aștepți de la Atelierul de Ciocolată Dacă vrei ca grupul tău să petreacă o seară delicioasă înconjurat de priveliștile și aromele celei mai bune ciocolate belgiene din Gent...
Macedonia de Nord, Veles
...Gemul de smochine sălbatice este primul prezidiu Slow Food din Republica Macedonia. Este preparat și servit conform exemplului bunicilor noastre, atunci când vin oaspeți, cu un pahar de apă, dulcele fiind folosit ca adăugare la deserturi sau ca parte integrantă a unor specialități.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Espumele sunt o explozie de arome. Sifonul de frișcă Espumas perfect face să apară în câteva momente delicioase mici spume și bonete din ierburi, hrean sau curry. Dar variantele dulci sunt de asemenea o joacă de copil cu aparatul potrivit pentru espuma. Dulcele vis de ananas, nucă de cocos sau chiar zmeură va încânta toți oaspeții pe care îi veți invita la masă. Dar ce este espuma? Cuvântul...
... umplutură din pastă de migdale într-un magazin din San Gimignano. Deși se crede că originea sa se află în Persia (actualul Iran) și că a fost introdusă în Europa de către turci, ungurii și italienii își dispută paternitatea. Ar fi apărut în secolul al VIII-lea în Orient, unde era dulcele haremului. Numele Marzipan ar proveni de la numele monedei Mauthaban, care era în circulație în orașul Bizanț. Greutate netă: 140g...
Italia, Guidonia
Enogastronomie - Produse Tipice Calabrese Artizanale Sediul legal la Roma, în timp ce distribuția și producția se efectuează direct în Calabria, la Crotone (KR) În ciuda rigurozității artizanale a produsului, în ciclul de transformare sunt aplicate toate cele mai moderne tehnici de conservare igienică. Angro - Expediere în întreaga lume. calabriascerra colaborează cu o companie pentru prelucrarea ...
Italia, Crotone
Delizie del Gusto aduce pe masă o selecție de produse tipice din teritoriu și din tradiția italiană, prin redescoperirea gusturilor autentice, respectând în același timp genuinitatea și sustenabilitatea mediului. Cu gemurile, confiturile și compoturile noastre ne adresăm celor care fac din dulcele italian o pasiune sau o profesie. Acasă, ca și la restaurant, Delizie del Gusto te ajută să...
... pregătește dulcele în propriul laborator, special pentru voi, imediat ce primește comanda prin internet sau telefon. De asemenea, din acest motiv, nu furnizăm patiserii, ci exclusiv clienți individuali pentru care pregătim dulciurile voastre tipice siciliene unul câte unul.
Spania, Gata-Cáceres
... extravirgin, cu arome medii, cu nuanțe de banană, iarbă, roșii, măr, obținând un ulei moale la gust, dar intens în aromă, proaspăt și plăcut pe palat, unind dulcele manzanilla cacereña și amăreala picual extremeño, un ulei care are totul pentru toate gusturile, ceea ce îl face unic în genul său. ZUMĂ PURĂ DE MĂSLINE FĂRĂ NIMIC REFINAT.
Spania, Jijona-Alicante
Turrones Picó este o companie de familie cu o experiență solidă și îndelungată în elaborarea turronului și dulciurilor. Este situată în Jijona, localitate unde se concentrează cea mai mare producție mondială de turron și unde se știe cel mai bine să se elaboreze dulcele specific al Crăciunului. În prezent, firma din Jijona are deja a treia generație în funcțiile de conducere și a reușit să fie...
Spania, Barcelona
Aventura Casanella Xocolaters a început în anul 1998, sub îndrumarea lui Xavier Casanella, care a inovato în dulcele tipic al satului său, Vilafranca del Penedès (Barcelona), bazat pe migdale Marcona acoperite cu ciocolată. În 2002, el creează Crackania, o mică și dulce plăcere din migdale Marcona și inovează în ceea ce privește aromele, printr-o selecție minuțioasă a materiilor prime, dezvoltând...
Fără aditivi, șambala pregătită cu igienă în bucătăria dumneavoastră... ambalare fără contact. Creșterea rapidă în sectorul alimentar, începută cu dulcele nostru care lasă o aromă deosebită pe papilele gustative, este consolidată de un frate în domeniul cărnii de vită și un alt frate în sectorul înghețatei, transformând 7 FRAȚII într-o marcă de succes. 7 FRAȚII CĂRNURI, 7 FRAȚII ÎNGHEȚATĂ și, desigur, indispensabilul 7 FRAȚII ȘAMBALA doresc să fie degustate... gustul pe care locuitorii din Izmir l-au așteptat de mult timp...
Turcia, Izmir
Kayahan İzmir lokma este o firmă care a creat propria marcă prin oferirea unei arome speciale în dulcele lokma. Firma Kayahan İzmir lokma are înregistrare fiscală, își asumă toate responsabilitățile oficiale, folosește produse de marcă și respectă cu strictețe regulile de sănătate. Toți angajații Kayahan lokma sunt specialiști în domeniul lor. Nu colaborează cu personal necalificat. Kayahan İzmir lokma nu folosește produse fără certificat, neaprobat de ministerul de resort.
Turcia, Denizli
... întreaga lume se bucură de acest desert. Dulcele meu este o legendă, nu provoacă arsuri la gât sau indigestie, este atât de ușor încât chiar și diabeticii sunt clienții mei. Nu conține ouă sau produse de origine animală, iar fiecare strat are nuci. Are un total de 40 de straturi. Trebuie să încerci, viața este despre a savura. Tot ce am muncit devine frumos, calitatea este indispensabilă pentru mine. Obiectivul meu este să promovez și să ofer baklava de casă din Denizli în întreaga lume. Pentru a-mi completa povestea de succes, te rog să mă contactezi. Cu respect...
Când Ferdinando Bagarani a înființat braseria Mamma Maremma, era puțin mai mult decât un laborator unde se produceau în esență ricotta și câteva varietăți de caciotte. Pe parcursul a jumătate de secol, selecția s-a îmbogățit cu arome și texturi ancorate în tradiție și specificitatea teritoriului. Acea Maremma celebrată în tablourile Macchiaioli și pe care Giosué Carducci o definea ca fiind „dulcele ținut”.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play