... De la andouille din Guéméné la piept de rață afumat din Sud-Vest, de la andouillette din Troyes la pateuri sau rillettes din Le Mans, de la foie gras de rață la pui de Bresse, de la Cantal vechi la Saint Maure de Touraine, carne de vită din Aubrac la porc negru din Bigorre, de la biscuiți roz din Reims la patiseria Four quarter breton, fără a uita vinurile din Bordeaux, Burgundia sau Valea Loarei...
Belgia, Wemmel
...cele mai înalte standarde (IFS, BRC, ISO,…). Mărci noastre: Paul Prédault, singura adevărată jambon franțuzesc, La Quercynoise, cel mai bun foie gras și magret, Prestige de la Sarthe, adevărate Rillettes și Langoise, Arcal, rulou de bacon perfect pentru cocktailuri (5 arome) și păsări de curte pre-gătite, Armor Plats Cuisinés, specialist în preparate tipice franțuzești precum Boeuf Bourguignon, Amand traiteur și gastronomie, delicioase terrine de pește din Bretania, Montagne noire Pur porc, cârnați uscați și jambon uscat din sud-vestul Franței, 9 luni Label Rouge…...
Franța, Saint-Quentin
... lanțului de producție, spre deosebire de produsele industriale care abundă pe rafturile marilor magazine. O abordare responsabilă și cetățenească în slujba papilelor noastre. Găsiți foie gras din Aisne, preparate gătite din Nord (carbonnade), terrine și rillettes de pește din Bretania, rillettes din Picardia, trufa neagră din Périgord și toate vinurile franceze. Să nu uităm nici condimentele, muștarul cu trufă, sarea de Guérande, uleiurile și oțeturile, oțetul balsamic și uleiul de măsline, gemurile din fructe proaspete.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play