... climă? Economisire de energie? Toate acestea sunt reunite de uscarea prin condensare cu tehnologie de pompă de căldură. Este o tehnologie alternativă de uscare, care s-a stabilit ferm în domeniul alimentelor. Testați-ne!
... produsele fabricate.
Consumul mediu de electricitate în mașinile noastre este de 3-5 kW / oră.
FAREFFECT este numele sistemului care usucă merele proaspete tăiate subțire fără a le întuneca culoarea, pentru a fi măcinate uscate și cu o consistență crocantă.
Uscătorul de fructe FAREFFECT Solar Effect (cuptor) se deosebește de alte uscătoare dealimente prin faptul că usucă fără a întuneca (fără...
...Un uscător cu bandă în domeniul alimentelor are sens în multe domenii. Alimentele proaspete sunt adesea uscate pentru a le face mai ușor de păstrat și pentru a le pregăti pentru prelucrare ulterioară. De asemenea, merele, cepele, morcovii, fructele și nucile sunt adesea uscate pentru a le face mai durabile și pentru a fi vândute ca fructe uscate sau legume uscate.
...calculați între 300 și 600 g de produse proaspete pe tavă, în funcție de varietatea de fructe sau legume.
Cele 3 puteri de procesare (250W, 500W și 750W) corespund unei creșteri a temperaturii ambientale de aproximativ -
+ 20°C pentru poziția 1
+ 40°C pentru poziția 2
+ 60°C pentru poziția 3
Temporizatorul se programează de la 1 la 12 ore. Acesta oprește automat dehidratatorul când timpul de...