Italia, Colonnata Carrara
... mare, ci și întins pe creveți, scampi, pește spadă, spigă și pe felii de pâine caldă, mămăligă și la gătirea cartofilor prăjiți și la cuptor. Crema de Lardo – Ingrediente: LARDO DI COLONNATA IGP, sare, piper, usturoi, condimente și ierburi aromatice. Procesat la rece. Fără gluten, fără lactoză, fără conservanți, fără coloranți.
Franța, Boulogne-Billancourt
...Generos și aromatic, acest Viognier se exprimă prin note de fructe cu pulpă galbenă și o nuanță de flori albe. Ca aperitiv, se va potrivi perfect cu toasturi de capră și miere, un chec cu somon și mărar sau tartine cretane. La masă, asociați-l cu sepii la grătar, un risotto cu sparanghel, o pasăre la cuptor cu rozmarin sau cu gambas flambate. De asemenea, îl puteți savura simplu, rece, între prieteni, la aperitiv. Capacitate: 75 cl Grad alcool: 13 % VOL...
Italia, San Donaci
...Tip de struguri: 100% Negroamaro. Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Obținut prin fermentarea în oțel a strugurilor Negroamaro, este un vin sec și persistent în gust. La olfactiv, apar note de fructe roșii precum coacăze, dud negru, mure și vișine, precum și balsamice de vegetație mediteraneană. Datorită structurii taninurilor sale, care nu sunt prea invazive, dispune de o bună versatilitate, potrivindu-se cu mezeluri maturate și brânzeturi de maturare medie, preparate principale pe bază de carne, carne atât albă cât și roșie, la grătar sau la cuptor.
Franța, Carquefou
... vechi: friptură gătită, cârnați cu usturoi * Pate în stil vechi terină de gresie: pate de țară, de ficat, cu usturoi. * Pate în crustă Rôtisserie: * Șuncă de grătar BRASEROL, șuncă gătită superioară cu os, șuncă gătită cu pieliță degresată, șuncă gătită friptă la cuptor. * Piept fiert, piept fript la cuptor, Rillaux, mini rillaux * Grillon, slănină nantaise * Plat de coastă gătit Rețete festive...
Italia, Due Carrare
... pe care pământul ni-l poate oferi. Materiile prime, atent selectate, sunt curățate, spălate, feliate, GRILATE (sau coapte la cuptor), răcite rapid: până la atingerea temperaturii de +4°C. GRILATUL este ambalat în butoaie cu o capacitate de 220 l (100 kg de produs + 120 l de lichid de conservare). Soluția este dictată de client, care alege amprenta de gust pe care dorește să o ofere liniei sale de...
Franța, Le Château D' Oléron
...Întreprindere de transformare și congelare a stridiilor Marennes d'Oléron. Lucrăm cu produse 100% de origine naturală și regională pentru a garanta aromele și calitățile nutriționale. Stridiile noastre N°3 de calitate IGP sunt prezentate în jumătate de cochilie, decorate cu un sos (în diverse arome) și sunt congelate crude. Destinate GMS și RHD pentru a fi gătite la cuptor la 200°C. Exportăm în Italia și Asia, iar tânăra noastră companie dezvoltă alte rețete pe bază de stridii, întotdeauna cu respect pentru natural și nu s-a terminat să vă surprindă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play