...sunt utilizați în industria de panificație pentru a îmbunătăți textura și retenția de umiditate a produselor de patiserie.
Culoare: Galben
Consistență: Pulbere
Ambalare: Sac de hârtie 25kg
Cantitate: 5.000kg - 48.000kg...
...Calitatea alimentară a proteinelor din cartof este obținută prin curățarea, gătirea la aburi și decojirea cartofilor. Ulterior, amidonul este extras cu ajutorul apei, ceea ce duce la obținerea unei paste pline de proteine, care este tratată cu acid, apoi uscată și transformată în pulbere.
Proteina din cartof este o pulbere fină, liberă, deculoare gri sau gri deschis sau galben-verzuie și are un miros specific decartof uscat.
Materiile prime pentru procesul de producție al proteinei din cartof sunt cartofii cu conținut ridicat de amidon, de origine poloneză.
...Yacon este o tuberculă deculoare maronie până la violetă din Anzi, care poate crește până la o greutate de 1 kg.
Din exterior, arată ca o ridiche sau un cartof dulce. A fost considerată un aliment de bază util de zeci de ani de către localnici. Pulpa delicată a tuberculului este consumată ca legumă, salată sau pur și simplu crudă. Tuberculul de yacon are un gust similar cu o pepene galben dulce...
...Pe lângă sare, piperul negru lipsește probabil din nicio bucătărie din această țară. Piperul negru are un gust intens, piperat, picant și dispune de un aromă fructată, asemănătoare citricelor.
Piperul negru se potrivește deosebit de bine cu toate preparatele închise la culoare, cum ar fi peștele, carnea, legumele sau leguminoasele. În formă măcinată, acest clasic este imediat utilizabil, iar cu ajutorul recipientului nostru practic, te vei bucura de el mult timp.
Conținut: 250,00 g
Număr articol: 802113...
...CUBURI DECARTOF USCATE (10X10)
Culoare: alb la galben în diverse nuanțe
Dimensiune: 5 până la 10 mm în formă recondiționată
Umiditate: nu mai mult de 12,0%
Compoziție: cartof...
...De asemenea, poate fi creat printr-un proces chimic, constând în adăugarea de hidrogen la un zahăr numit maltoză, care se găsește în amidonul decartof, grâu sau porumb. Și porumbul este cel mai adesea folosit pentru producția de maltitol în procesarea alimentelor.</span> <span style="font-weight: 400;"> Maltitolul (E965) este un îndulcitor deculoare medie, folosit ca substitut pentru...
...Făina decartof dulce este bogată în nutrienți, fibre, antioxidanți și nu conține gluten. Este o alternativă foarte bună la făinurile tradiționale.
Natural dulce, aceasta îmbunătățește preparatele, oferindu-le mai multă savoare și o culoare portocalie.
Poate fi utilizată în numeroase aplicații alimentare: produse de panificație, patiserie, supe, sosuri etc.
...Carnea sa, de un portocaliu profund, este atât dulce, cât și savuroasă. Datorită gustului său dulce și culorii vibrante, adaugă o notă de dulceață și culoare preparatelor.
...Trufele de Burgundia sunt ciuperci în formă de „cartof” deculoare neagră care cresc în sol. Miezul lor este gri și alb. O singură trufă de Burgundia poate parfuma mai multe omlete.
Trufele din Périgord au un aspect similar cu trufele de Burgundia, deși sunt mai puțin granuloase la exterior și mai parfumate.
...KMC Proteinul din cartofi este un protein cu procente ridicate de aminoacizi valoroși și naturali, care rezultă ca produs secundar în procesul de producție a amidonului de cartofi.
Toate fabricile KMC de amidon de cartofi produc un protein din cartofi deculoare deschisă și cu granulație fină, de calitate comparabilă. În funcție de fabrica de producție, distingem KMC Protein din cartofi 111...