...Cu cât un salam este mai popular, cu atât credem că merită îngrijire și atenție. Pentru noi, asta înseamnă în principal carne doar de porc și doar de calitate. Folosim 70% carne slabă tocată fin și 30% grăsime tăiată cubulețe, cu arome, sare și piper. Nu folosim părți mai puțin nobile, nu folosim măruntaie de porc, fără polifosfați. Pentru un rezultat mai bun, umplem, așa cum cere tradiția, în bucăți mari de 25 kg, legăm manual, gătind îndelung (cel puțin 20 de ore) în cuptoare cu aer uscat. La tăiere, mortadela noastră este aromată, catifelată, cu un gust curat.
Grecia, Xanthi
PRODUCȚIA DE MEZELURI (PEPPERONI, FRANKFURTER, KARAMANLIDIKA, PETALA, SALAM AFUMAT, PARIZAKI, CÂRNĂCIOARĂ CU USTUROI, MORTADELLA, ȘUNCĂ, KAVOURMAS, MEZELURI CU CARNE DE VACĂ). COMERȚ EN-GROS ȘI CU AMĂNUNTUL DE CARNE PROASPĂTĂ ȘI PRODUSE DIN CARNE.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play