Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Mota askotako plateretan adăugat sau pentru a pregăti produse noi, sunt ciuperci care trec printr-un proces de deshidratare, fiind foarte ușor de conservat, fără a necesita frigider și pentru o perioadă lungă de timp. În plus, prin deshidratare, se pierde o cantitate mare de apă, ceea ce permite păstrarea ciupercilor de primă calitate și obținerea unor ciuperci mai omogene, întregi și cu mai...
Germania, Heidelberg
Diafood GmbH este o companie de frunte în procesarea materiilor prime vegetale, specializată în legume uscate de înaltă calitate, plante aromatice și produse bio. Cu peste 35 de ani de experiență, Diafood și-a câștigat un excelent renume prin calitate și durabilitate. Compania colaborează exclusiv cu furnizori certificați, care respectă standarde stricte de calitate bio. Un accent deosebit este p...
Spania, La Coruña
... de viață foarte scurtă. De aceea, o opțiune din ce în ce mai utilizată este utilizarea ciupercilor deshidratate, deoarece acestea au o valabilitate care poate depăși 2 ani. Acest lucru face ca astăzi să putem savura o mare varietate de specii de ciuperci comestibile pe tot parcursul anului.
Germania, München
...Preponderent ciuperci deshidratate de calitate excelentă. Uscate cu grijă, selecționate manual și ambalate manual. Folosite în supe și sosuri, ciupercile porcini își dezvăluie aroma plină. De aceea, aduc gustul pădurii neatinse pe masa dumneavoastră. Ciuperca porcini este una dintre cele mai căutate ciuperci atât în bucătăria locală, cât și în cea internațională. Și nu fără motiv, această...
Turcia, Saraykoy
...ciupercile stridii se potrivesc bine cu carne albă și fructe de mare, prăjeli și fierturi. Descriere/Gust Ciupercile stridii uscate sunt în general mici, având un diametru mediu de 2 până la 5 centimetri, și sunt compuse din pălării plate, uscate, ridate și ușor răsucite, cu puține sau fără tulpini. Unele ciuperci stridii uscate sunt, de asemenea, tăiate și deshidratate în bucăți, creând un amestec de forme și dimensiuni diferite. Când sunt uscate, ciupercile sunt fragile, delicate și ușor pieloase, având nuanțe de la maro deschis la gri pal.
Portugalia, Leiria
...Risotto, care înseamnă literalmente "orez mic", este un preparat specific regiunii de nord a Italiei, mai exact din Lombardia. Risotto datează din secolul al XI-lea, când Sicilia era dominată de sarazini care au adus boabele folosite pentru prepararea risotto-ului. Ingrediente: Orez, ciuperci Lentinula edodes (shiitake), alge, ceapă, morcov și dovlecel deshidratate. Mod de Preparare: Puneți...
Spania, Torrent
...Roha selectează ciupercile în colaborare cu specialiști. Roha oferă o varietate de ciuperci sălbatice în gama sa: Trufe, hribi, ciuperci de pădure...
Franța, Allenjoie
...Nume latin MORCHELLA CONICA Ciupercile mele deshidratate sunt uscate natural pentru a păstra toată savoarea lor. Le puteți păstra într-un loc uscat în pachetul original timp de până la 1 an. Rehidratate, volumul lor se înmulțește de 2 sau 3 ori, iar greutatea de aproximativ 10 ori. Greutate netă 100gr echivalează cu 1kg de ciuperci proaspete. Ambalare în pachet. Origine Ciupercile sunt culese...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediente 300 g piept de pui tocat 15 g ciuperci negre deshidratate tocate 50 g vermicelli 1 ceapă tocată 1 morcov ras...
Italia, Mortara
...ciuperci porcini* (Boletus Edulis și grupul său) (3,7%). *Ingredient (deshidratat/liofilizat). PRODUS ÎNTR-O UNITATE CARE UTILIZEAZĂ: ȚELINĂ, SEMINȚE DE SUSAN, MUȘTAR, SOIA. Declarație nutrițională pentru 100 g: Energie: 335 kcal / 1403 kJ Grăsimi: 1,0 g - din care acizi grași saturați: 0,2 g Carbohidrați: 74,0 g - din care zaharuri: 0,4 g Fibre: 1,1 g Proteine: 7,3 g Sare: 2,5 g Porții: 2/3...
Franța, Malataverne
...Fără conservanți și cu mai puțin de 1,5 % grăsimi. Acest risotto vă va încânta papilele gustative. Materiile prime utilizate sunt cele mai bune disponibile pe piață (orez Carnaroli, ciuperci extra, legume tocate deshidratate). Folosim bucăți de legume în loc de pulberi de legume. Ambalajul a fost ales pentru a face conținutul vizibil și atrăgător. Gama de risotto vă permite să păreți un adevărat bucătar în doar 16 minute de gătire.
Franța, Biguglia
...valori nutriționale pentru 100 g energie (kcal) = 862 ergie (Kj) = 3545 materii grase (g) = 95 dintre care acizi grași saturați (g) = 13.2 glucide (g) = 0 dintre care zaharuri (g) = 0.4 proteine (g) = 0.2 sare (g) = 0.5 Stare: Nou INGREDIENTE: Ulei de măsline corsican 95%, Ciuperci deshidratate 0.4%, usturoi 0.006%, pătrunjel sălbatic 0.004%, sare, piper Conținut: 25 cl Origine: Corsica...
Spania, Rabanales (zamora)
...Ciuperci porcini sălbatice (boletus edulis) proaspete din regiunea noastră Aliste (Zamora), Spania. La Faundez Gourmet le colectăm pentru a asigura selecția și transformarea lor în produse proaspete, congelate, deshidratate și conservate. Suntem angrosisti.
...Dispunem de plantații proprii unde recoltem trufele noastre. Recoltare: În fiecare an, din noiembrie până în martie, colectăm producția. Comercializare și vânzare: Vânzăm trufele asigurând un canal direct și fără intermediari. Suntem, în definitiv, producători, truficultori, recolționari și comercianți de trufă neagră (Tuber Melanosporum). Obiectivul nostru este să oferim o trufă de cea mai bună calitate, scurtând timpii de livrare pentru ca produsul să ajungă în condiții optime. De asemenea, dispunem de o gamă largă de ciuperci deshidratate, în special hribi.
Franța, Rambouillet
... natural făcut în casă (cu sau fără gluten) și rețete cu arome din întreaga lume bazate pe seitan, paos (pâini gătite la abur umplute cu vinete, ciuperci), tartinade pline de soare pentru aperitiv, creme tartinabile cu diverse arome pentru mic dejun, "mignonettes" de concentrate vitaminizate din fructe/legume... Toate aceste produse constituie preparate delicioase care se integrează în mesele sau gustările celor care doresc să savureze rețete vegetale originale și gustoase, și care vor plăcea și vegetarienilor, veganiilor, flexitarienilor.
Spania, VALENCIA
... fructe și legume • Concentrați de sucuri și piureuri de fructe și legume. • Fructe, legume și ciuperci deshidratate Rețeaua noastră extinsă de aprovizionare ne permite să localizăm diferite posibilități de aprovizionare în funcție de caracteristicile cerințelor clienților noștri. Experiența noastră îndelungată și încrederea furnizorilor și clienților noștri din întreaga lume ne susțin.
Franța, Vannes
...CULINARI MUNDI este o companie specializată în dezvoltarea și fabricarea ingredientelor alimentare pentru toate tipurile de aplicații dulci sau sărate. Produsele noastre pot fi prezentate întregi, tăiate în bucăți, cuburi, granule sau reduse în pudră, în funcție de nevoile specifice ale clienților. Oferim: Legume, ierburi și ciuperci deshidratate "Crumbles" sărate sau dulci = incluziuni și...
Polonia, Białystok
...) - Produse congelate (IQF) - Ciuperci champignon, hribi, ciuperci de pădure, ciuperci de unt și multe alte specii de ciuperci) - Ciuperci din borcan - marinate și în saramură - Ciuperci deshidratate: feliate, granulate sau sub formă de pulbere - Sirop și conserve de fructe - Gem de fructe de pădure (toate tipurile de fructe de pădure) - Fructe de pădure congelate (IQF) (toate tipurile de fructe de pădure)...
... producție din Ankara - Beypazarı, folosind tehnologia avansată de uscare, din legume recoltate în sezon. Produsele noastre includ: - Ardei uscat - Mazăre uscată - Broccoli uscat - Mărar uscat - Roșii uscate - Busuioc uscat - Morcovi uscați - Spanac uscat - Ardei Kapya uscat - Conopidă uscată - Apio uscat - Varză uscată - Lămâie uscată - Ciuperci uscate - Pătrunjel uscat - Pulbere de linte uscată...
Franța, Cuincy
...supe, piureuri, fonduri și sosuri, precum și ajutoare culinare deshidratate dulci pentru a realiza deserturi delicioase și cremoase. În fața unor constrângeri, EPICÉA elaborează produse specifice, cum ar fi o gamă Halal și o gamă de condimente Bio. Oferta noastră se diversifică, oferind de asemenea ciuperci deshidratate pentru a adăuga o notă de terroir asortimentelor dumneavoastră.
Spania, Zamora
Companie dedicată exclusiv cumpărării și vânzării de ciuperci sălbatice și de cultură. Proaspete, congelate, deshidratate și conservate. Facem amestecuri de 4, 6 și 8 varietăți, conform preferințelor consumatorului. Marca noastră PROSILVESTRE se remarcă prin calitatea maximă pe piața spaniolă și europeană.
Franța, Brive La Gaillarde
ÎNTREPRINDEREA MONTREIL ȘI FILS este specializată în colectarea și comercializarea a 30 de varietăți de ciuperci proaspete. ÎNTREPRINDEREA MONTREIL ȘI FILS comercializează produse tradiționale: conserve de ciuperci de pădure, ciuperci deshidratate, ciuperci congelate și produse noi: suc de ciuperci de pădure, ciuperci congelate, ciuperci umplute,… ÎNTREPRINDEREA MONTREIL ȘI FILS poate procesa un volum anual de ciuperci de aproximativ 1500 de tone.
Italia, Tricerro
ERBITAL activează în domeniul produselor deshidratate, cum ar fi risotto-uri amestecate, paste din grâu dur amestecate cu ingredientele rețetei și ciuperci porcini uscate, încă din 1983, anul înființării companiei. Toate etapele procesării produselor noastre au loc în fabrica noastră din Tricerro, în provincia Vercelli, o zonă de o importanță europeană pentru orez, situată la poalele colinelor...
Italia, Borgorose
PRODUCȚIE DE CONGELATE ȘI DESHIDRATATE DE CREME DE SCAMPI, HOMAR, LOBSTER, LA MARE, SOMON, CIUPERCI ȘI LA CERERE SOSURI CONDIPASTĂ DE ÎNALTĂ CALITATE DESTINATE RESTAURĂRII ȘI DISTRIBUȚIEI EN-GROS, PERSONALIZABILE CU MARCHA CLIENTULUI ÎN DIVERSE FORMATE...
Italia, MONTAIONE
... distinge prin calitate și rafinament. Societatea se ocupă cu transformarea, comercializarea și distribuția de ciuperci uscate și trufe. Oferim în fiecare sezon trufe proaspete, selectate, parfumate și perfecte. Gama de produse se completează cu sosuri și pateuri cu trufe și ciuperci, uleiuri aromatizate, brânză pecorino cu trufe, tagliatelle cu trufe, ciocolată tartinabilă cu trufe, sosuri de carne artizanale, condimente deshidratate, ciuperci uscate și roșii uscate. Produsele noastre sunt fără conservanți și coloranți, cu materii prime exclusiv italiene.
Spania, Aracena
EXPORTĂM CIUPERCI EXQUISITE DIN ACESTĂ ZONĂ NATURALĂ. PREFERABIL PREGĂTITE PENTRU O MAI BUNĂ CONSERVARE, DE ASUPRA NATURALE ȘI DESHIDRATATE. ÎNCERCAȚI-LE GUSTUL UNIC, GURUMELOS, TANAS, TENTULLOS GALLIPIERNOS...ȘI AȘA MAI DEPARTE. 696 657730...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play