Franța, Saint Emilion
... fructe de pădure negre. Corp mediu și pe fruct. Este fantastic!” 2015 : WINE ENTHUSIAST 92/100 2014 : J. SUCKLING : 93/100 2012 : J. SUCKLING : 91/100 Proprietari: Jean Pierre & Philippe Rivière Consultant: Stéphane Derenoncourt Situație: Situat în comuna Saint Emilion Suprafață: 4 Ha Sol: argilo-calcaros...
Franța, Furiani
...Ingrediente: ciocolată neagră 70% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, emulgator lecitina de soia, aromă naturală de vanilie) Referință: CORSE3DN...
Franța, Talant
...Le Livre de Recettes Chocolat Ô Chocolat ne propune rețete de Jean Philippe Walser, pentru iubitorii de ciocolată. Un capitol este dedicat tehnicilor de bază ale temperării, secretele glazurii... Această carte de rețete se adresează începătorilor și patiserilor mai experimentați, veți găsi rețete delicioase precum Guimauve cu Ciocolată, Eclere cu ciocolată și bucăți de nougat și fondant de caramel, Flanuri cu ciocolată și cocos... Referință: BEL25 În stoc: 13 Produse Dimensiuni: 140 Pagini Limba: Franceză...
Belgia, Verviers
Îndrăgostit de arome nobile și rafinate, de patiseria fină cu ciocolată densă și puternică, de înghețata savuroasă și de sorbetul care se topește ca un fruct copt, Jean-Philippe Darcis știe să joace cu aceste materii ca un adevărat magician. Îmbinând tradiția și creativitatea într-un savoir-faire magistral, el reinventează materia care se sublimează în combinații subtile pentru a elibera la...