...Pudră savuroasă pentru ciocolată caldă cu bucăți de ciocolată neagră (cacao: 88% min.) cu zahăr din cocos. Intensă în ciocolată.
Originea boabelor de cacao: Republica Dominicană
Mod de utilizare
Fierbeți lapte sau o băutură vegetală într-o cratiță și adăugați 2-3 lingurițe de pudră SoChoco pentru fiecare ceașcă dorită. Amestecați câteva secunde până obțineți ciocolata caldă dorită.
Ingrediente...
...Lichidul de cacao (cunoscut și sub denumirea de masă de cacao) este ingredientul de bază în fabricarea tuturor tipurilor de ciocolată. Este primul produs sub formă lichidă care provine din presarea boabelor de cacao. Lichidul de cacao este sursa atât a untului de cacao, cât și a pudrei de cacao. După fermentare, boabele de cacao trec printr-un proces de încălzire intensă, prin intermediul unui...
...Colorantul alimentar albastru va colora perfect deserturile tale (beze, macarons, paste de zahăr, creme, glazuri, toppinguri...).
Colorare deschisă sau intensă în funcție de preparatele tale.
...CiocolatăIntensăCiocolată cu Alune
Ciocolată cu Pisctacii
Caramel cu Unt Sărat
Unt de Alune
Unt de Migdale
Unt de Pisctacii
Unt de Macadamia
Unt de Caju
Unt de Arahide
Unt de Nuci Pecane...
...Tartelleta cu ciocolată neagră este un desert delicios care încântă simțurile, perfect pentru iubitorii de ciocolată. Această delicatesă constă dintr-o bază crocantă de aluat fraged, coaptă la perfecțiune pentru a oferi acel gust untos și sfărâmicios care se topește în gură. Inima tartelletei este un umplutură bogată și catifelată de ciocolată neagră, intensă și profundă, care creează un contrast...
Situată în Grasse, capitala mondială a aromelor și parfumurilor, Sélectarôme este un producător de arome alimentare de peste 30 de ani.
Oferim peste 3000 de referințe de arome sub formă lichidă sau pulbere și am dezvoltat, de asemenea, o gamă de arome certificate bio.
De asemenea, propunem o gamă de arome special concepute pentru e-liquide pentru țigări electronice, în conformitate cu reglementă...
...poate fi servită cu diverse dulciuri și fructe. În funcție de preferințe, se pot adăuga garnituri precum sos de ciocolată sau firimituri proaspete de fistic pentru a îmbogăți gustul.
Sfaturi de păstrare: Produsul trebuie păstrat la sau sub -18°C în congelator. Se recomandă a fi consumat într-un timp scurt după ce ambalajul este deschis.
Ambalare: Produsul este prezentat într-un ambalaj plastic igienic și durabil. Informațiile necesare, cum ar fi sfaturile de păstrare, informațiile despre produs, greutatea și denumirea produsului sunt prezente pe ambalaj.
...
- Arome empyreumatice: cafea prăjită
- Final: catifelat cu note de condimente dulci
Alianțe
- Pulă de miel friptă în stil provençal
- Iepure la regal
- Civet de mistreț
- Cotlet de vită / Cotlet de vițel la grătar
- Moale cu ciocolată neagră...
...VARIETATEA DE STRUGURI
Nebbiolo 100%
ASOCIERI
Ciocolată și tutun
Cafea corectată
CULOARE
Cristalin
AROMĂ
Intensă și persistentă
Note de fructe uscate
TEMPERATURA: 15-18 °C
ALCOOL: 40% vol...
...15 plicuri de ceai delicios de Crăciun, cu aromă dulce și fructată: o băutură perfectă de Crăciun pentru a împărtăși momente frumoase cu cei dragi în jurul unei băuturi calde.
Tableta de ciocolată neagră 70% cacao și 40g, cu note fructate delicate și o aromă intensă pentru o plăcere absolută.
Miere de flori exquisite, servită într-un borcan de 50 g, cu o ușoară aromă florală și un gust delicios...
... presărată cu câteva boabe de ciocolată.
Ingrediente: boabe de cafea prăjite 100% Arabica, ciocolată neagră (boabe de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator lecitina de floarea-soarelui, vanilie), pudră de cacao.
Valori nutriționale pentru 100g: Energie 449kJ / 108kcal, Grăsimi 7,7g, Din care acizi grași saturați 4,6g, Carbohidrați 6,0g, Din care zaharuri 5,2g, Proteine 2,0g.
Condiții de păstrare: A se păstra departe de căldură (16-18°C) și umiditate.
Greutate netă: 130g
Durata de păstrare: 18 luni...
Dispunem de o gamă extinsă de specialități realizate din fructe uscate, preparate din cele mai bune fructe din regiunea Murcia, sub soarele mediteranean, fiind cea mai bună alternativă pentru a-ți satisface poftele dulci. Produse care completează gustul lor excepțional și prepararea atentă, cu o prezentare excelentă destinată celor care necesită un design mai elaborat, care să iasă în evidență și ...
... deloc THC, deci nu au efecte psihoactive!
Cum să consumi Ciocolata Bloom&Cie?
Deschide tableta de Ciocolată cu CBD Bloom&Cie
Mănâncă 1 sau 2 cuburi (sau mai multe?)
Nu uita să păstrezi ciocolata în ambalajul ei după consum
Conservează-ți Ciocolata cu CBD Bloom&Cie maximum 2 luni după deschidere
Sfaturile noastre utile pentru a integra Ciocolata cu CBD Bloom&Cie în rețetele tale dulci
Topeste ciocolata la bain-marie.
Recomandăm să nu gătești Ciocolata cu CBD Bloom&Cie. De fapt, CBD
Gust: Ciocolatăintensă 71% cacao
CBD: 10mg per cub...
...Miscela Forte
Miscela 100% Robusta.
Crema închisă și compactă.
Forte, decis, persistent.
Prăjire închisă.
A doua specie de cafea cea mai produsă în lume după Arabica, miscela Forte se caracterizează printr-un aromă intensă și persistentă, corpolentă și cu un gust "ciocolatos". Datorită prăjirii închise, este o cafea cu un caracter decis și persistent... clasicul espresso napoletan.
Capsule Caffè Cortese compatibile Uno System
MISCELA:FORTE...
...Este ceva de sărbătorit? - Atunci această tabletă este cadoul perfect: "Felicitări" este ciocolata care crocotește! Straturile de nugat cu migdale și nuci sunt străbătute de foi de crocant. Acestea sunt ambalate într-o ciocolată cu lapte intensă, cu un conținut de cacao de 60%. Aproape la fel de mare este și procentul de Fairtrade al tabletei de ciocolată. Datorită zahărului din trestie, masei și...
...Savurează o explozie de gust cu noile băuturi exclusive "DRINKTOK" de la Caffè Barbaro.
Băuturi delicioase cu aromă de: biscuiți vaniliați cu ciocolată neagră, caramel, pâine și ciocolată și multe alte arome. Aromă intensă și gust pronunțat. O dozare de energie. Încearcă și tu!
... intens va adăuga o notă excepțională creațiilor dumneavoastră culinare.
Pentru a o păstra, plasați-o într-un recipient etanș în compartimentul pentru fructe și legume al frigiderului. Lăsați-o câteva minute la temperatura camerei pentru a-și recăpăta calitățile aromatice și vizuale.
Aspect: Păstăile sunt grase, uleioase, strălucitoare, flexibile.
Parfum și gust: Vanilie cu note de ciocolată, intensă și fructată.
Utilizare: La infuzie, cremă, patiserie, înghețată, iaurt, ciocolată, rețete sărate și dulci.
... guimauve noisette et d’un chocolat noir intense":"Alianța inegalabilă dintre o bezea de nucă și o ciocolată neagră intensă.","Le chic du chocolat, l’onctuosité d’un caramel raffiné":"Eleganța ciocolatei, cremozitatea unui caramel rafinat.","L'évasion - X2":"Evadarea - X2","L'oriental - X2":"Orientalul - X2","Sa guimauve à la fleur d’oranger et son praliné pistache vous feront fondre de plaisir...
...Ron Cubay Añejo Reserva Especial, un rom minunat din centrul insulei, cu o culoare frumoasă de chihlimbar și o claritate deosebită.
Are un gust intens de lemn, ciocolată neagră și piper, cu un strop de condimente.
În ansamblu, este un rom cubanez foarte interesant, care nu poate lipsi dintr-o adevărată colecție de aguardientes.
Note de degustare
Aspect: culoare intensă de mahon.
La nas...
...Baton cu conținut ridicat de proteine, ideal ca sursă nutritivă imediat biodisponibilă sau în cazul unei creșteri organice a nutrienților conținuți după o activitate fizică intensă. Ciocolata este capabilă să stimuleze „hormonii fericirii”, influențând pozitiv serotonina și endorfinele. Crește tonul dispoziției și generează o senzație de bine psihic și fizic.
...Ciocolatăintensă și fructată care va sublimina mousse-ul de ciocolată.
INGREDIENTE: 0
POATE CONTINE URME DE NUCI, GLUTEN ȘI LAPTE. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, între 15 și 18 °C.
... intensă, catifelată.
Cappuccino cu cicoare de la "Zdravnitsa" este ideal pentru preparare rapidă acasă sau la birou.
Cafeaua din cicoare este o băutură care se prepară din rădăcinile plantei, care sunt prăjite și măcinate. Cafeaua din cicoare are un gust similar cu cafeaua obișnuită, fiind descrisă adesea ca având o notă ușor lemnoasă sau de nucă. Cicoarea poate fi folosită atât singură, cât și...
...Amestec cremos cu un gust tipic italian. Alianță a celor mai bune cafele Arabica și Robusta cu o savoare dulce și un aromă bogată. Ceașcă aromatică, cu o aciditate fină abia sugerată, arome de pâine prăjită, note fructate, picante și un aromă intensă de cacao. Dupăgust pronunțat de cacao care amintește de ciocolata neagră.
Compoziție 40% Arabica, 60% Robusta - Intensitate 10...
... să gândești mai bine și îți crește imunitatea. Ciocolata Chicolate este singura de acest fel. Această ciocolată îți oferă plăcerea intensă a ciocolatei delicioase și te ajută să găsești echilibrul și fericirea.
... flux de lucru continuu pentru a garanta precizia și livrarea la timp.
Programul nostru de livrare include:
- Construcția de aparate și recipiente: recipiente în execuție verticală și orizontală pentru stocarea maselor de ciocolată, cacao și umpluturi lichide.
- Pompe pentru ciocolată / pompe de transport: transportul maselor lichide de cacao, ciocolată și umpluturi, precum și a grăsimilor...