...Pudră savuroasă pentru ciocolată caldă cu bucăți de ciocolată neagră (cacao: 88% min.) cu zahăr din cocos. Intensă în ciocolată.
Originea boabelor de cacao: Republica Dominicană
Mod de utilizare
Fierbeți lapte sau o băutură vegetală într-o cratiță și adăugați 2-3 lingurițe de pudră SoChoco pentru fiecare ceașcă dorită. Amestecați câteva secunde până obțineți ciocolata caldă dorită.
Ingrediente...
...Colorantul alimentar albastru va colora perfect deserturile tale (beze, macarons, paste de zahăr, creme, glazuri, toppinguri...).
Colorare deschisă sau intensă în funcție de preparatele tale.
Situată în Grasse, capitala mondială a aromelor și parfumurilor, Sélectarôme este un producător de arome alimentare de peste 30 de ani.
Oferim peste 3000 de referințe de arome sub formă lichidă sau pulbere și am dezvoltat, de asemenea, o gamă de arome certificate bio.
De asemenea, propunem o gamă de arome special concepute pentru e-liquide pentru țigări electronice, în conformitate cu reglementă...
...
- Arome empyreumatice: cafea prăjită
- Final: catifelat cu note de condimente dulci
Alianțe
- Pulă de miel friptă în stil provençal
- Iepure la regal
- Civet de mistreț
- Cotlet de vită / Cotlet de vițel la grătar
- Moale cu ciocolată neagră...
...15 plicuri de ceai delicios de Crăciun, cu aromă dulce și fructată: o băutură perfectă de Crăciun pentru a împărtăși momente frumoase cu cei dragi în jurul unei băuturi calde.
Tableta de ciocolată neagră 70% cacao și 40g, cu note fructate delicate și o aromă intensă pentru o plăcere absolută.
Miere de flori exquisite, servită într-un borcan de 50 g, cu o ușoară aromă florală și un gust delicios...
... presărată cu câteva boabe de ciocolată.
Ingrediente: boabe de cafea prăjite 100% Arabica, ciocolată neagră (boabe de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator lecitina de floarea-soarelui, vanilie), pudră de cacao.
Valori nutriționale pentru 100g: Energie 449kJ / 108kcal, Grăsimi 7,7g, Din care acizi grași saturați 4,6g, Carbohidrați 6,0g, Din care zaharuri 5,2g, Proteine 2,0g.
Condiții de păstrare: A se păstra departe de căldură (16-18°C) și umiditate.
Greutate netă: 130g
Durata de păstrare: 18 luni...
... deloc THC, deci nu au efecte psihoactive!
Cum să consumi Ciocolata Bloom&Cie?
Deschide tableta de Ciocolată cu CBD Bloom&Cie
Mănâncă 1 sau 2 cuburi (sau mai multe?)
Nu uita să păstrezi ciocolata în ambalajul ei după consum
Conservează-ți Ciocolata cu CBD Bloom&Cie maximum 2 luni după deschidere
Sfaturile noastre utile pentru a integra Ciocolata cu CBD Bloom&Cie în rețetele tale dulci
Topeste ciocolata la bain-marie.
Recomandăm să nu gătești Ciocolata cu CBD Bloom&Cie. De fapt, CBD
Gust: Ciocolatăintensă 71% cacao
CBD: 10mg per cub...
... intens va adăuga o notă excepțională creațiilor dumneavoastră culinare.
Pentru a o păstra, plasați-o într-un recipient etanș în compartimentul pentru fructe și legume al frigiderului. Lăsați-o câteva minute la temperatura camerei pentru a-și recăpăta calitățile aromatice și vizuale.
Aspect: Păstăile sunt grase, uleioase, strălucitoare, flexibile.
Parfum și gust: Vanilie cu note de ciocolată, intensă și fructată.
Utilizare: La infuzie, cremă, patiserie, înghețată, iaurt, ciocolată, rețete sărate și dulci.
... guimauve noisette et d’un chocolat noir intense":"Alianța inegalabilă dintre o bezea de nucă și o ciocolată neagră intensă.","Le chic du chocolat, l’onctuosité d’un caramel raffiné":"Eleganța ciocolatei, cremozitatea unui caramel rafinat.","L'évasion - X2":"Evadarea - X2","L'oriental - X2":"Orientalul - X2","Sa guimauve à la fleur d’oranger et son praliné pistache vous feront fondre de plaisir...
...Ciocolatăintensă și fructată care va sublimina mousse-ul de ciocolată.
INGREDIENTE: 0
POATE CONTINE URME DE NUCI, GLUTEN ȘI LAPTE. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, între 15 și 18 °C.
...Amestec cremos cu un gust tipic italian. Alianță a celor mai bune cafele Arabica și Robusta cu o savoare dulce și un aromă bogată. Ceașcă aromatică, cu o aciditate fină abia sugerată, arome de pâine prăjită, note fructate, picante și un aromă intensă de cacao. Dupăgust pronunțat de cacao care amintește de ciocolata neagră.
Compoziție 40% Arabica, 60% Robusta - Intensitate 10...
... caldă. Și chiar și aparatul nostru în vogă, mașina de înghețată, care se potrivește la fel de bine pentru persoanele care apreciază sorbeturile și înghețatele, cât și pentru profesioniștii din domeniul gastronomic care ar avea o utilizare mai intensă.