Belgia, Wingene
...Inca’cao este un artisan gastronomic care produce ciocolată de lux, având în vedere ingrediente prietenoase din punct de vedere metabolic, accesibile unui public larg. Unde tehnologia alimentară și plăcerea culinară sunt egale. Meșteșug îndrăzneț cu o viziune asupra artisanului. Adunăm ingrediente culinare globale și le transformăm în creații unice. De la respectul și bunăstarea fermierilor de cacao și vanilie, până la creații unice pentru client. O călătorie gastronomică de experiență.
Franța, Mouans-Sartoux
...O călătorie gastronomică într-o bucătărie unde biscuiții cu ciocolată tocmai au ieșit din cuptor. Notele de vârf de miere și acordul lăptos deschid calea către un inimă de ciocolată, susținută de o bază dulce de vanilie și caramel, evocând o dulce plăcere dulce. Familia Olfactivă: Gourmand Note de vârf: Miere, acord lăptos Note de inimă: Ciocolată, biscuiți...
Franța, Grasse
...Printre cele 1700 de referințe de aromatizare disponibile, gama gastronomică standard de peste 250 de arome va satisface majoritatea utilizărilor. Toate produsele enumerate mai jos sunt disponibile în sticle de 58ml, 115ml, 500ml, 1 litru și în butoaie de 5 L, 10 L sau 25 de litri.
Franța, Objat
...Ingrediente: Ciocolată cu lapte 38% origine non UE (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, cacao, emulgator: lecitină de rapiță), pralină de migdale și alune (zahăr, alună, migdală, unt, emulgator: lecitină de rapiță). Valori nutriționale pentru 100g: Energie 2372Kj, 569Kcal, grăsimi 38g, din care acizi grași saturați 22g, carbohidrați 51g, din care zaharuri 50g, proteine 5.8g, sare 0.07g.
Franța, Saint Bonnet Près Riom
...Găsiți o selecție largă de cutii gourmet pe Cadeau Local: mese în restaurante, cutii cu brânză, cutii cu prăjituri, ciocolată și multe altele de descoperit!
Italia, Bertinoro
GUSTUL PERFEKȚIUNII DE PESTE 60 DE ANI. În inima Romagna, o regiune bogată în tradiție și cultură gastronomică, Attilio Babbi a fondat în 1952 Azienda Dolciaria BABBI, dedicată producerii de conuri, foi și semifabricate pentru maeștri gelatieri. Compania, datorită materiilor prime de absolută autenticitate și prospețimii ingredientelor utilizate, a devenit rapid punctul de referință pentru...
Franța, Flagey
... franceză pasteurizate, congelate și expediate pe toate cele cinci continente. AGRODOUBS și-a dezvoltat gama pornind de la tradiția gastronomică franceză și, de atunci, la Londra, Tokyo, New York, Moscova sau Dubai, restaurantele și patiseriile apreciază aceste produse intermediare franceze, personalizate, care lasă loc pentru creativitatea lor.
Italia, MONTAIONE
... distinge prin calitate și rafinament. Societatea se ocupă cu transformarea, comercializarea și distribuția de ciuperci uscate și trufe. Oferim în fiecare sezon trufe proaspete, selectate, parfumate și perfecte. Gama de produse se completează cu sosuri și pateuri cu trufe și ciuperci, uleiuri aromatizate, brânză pecorino cu trufe, tagliatelle cu trufe, ciocolată tartinabilă cu trufe, sosuri de carne artizanale, condimente deshidratate, ciuperci uscate și roșii uscate. Produsele noastre sunt fără conservanți și coloranți, cu materii prime exclusiv italiene.
Țările populare pentru acest termen de căutare