...Truffettes de France este un adevărat sigiliu de calitate, iar rețetele sale provin dintr-o experiență franceză de peste 50 de ani în fabricarea bezelelor acoperite cu ciocolată. Sub coaja crocantă de ciocolată cu lapte, care cedează sub dinte, se ascunde o bezea delicată care se topește în gură. Un desert dulce de savurat fără rezerve.
Franța, Objat
...Asortimente de ursuleți cu bezea acoperiți cu ciocolată. Asortimentele sunt compuse din ursuleți cu bezea acoperiți cu ciocolată neagră, ciocolată cu lapte. Ingrediente: trimolină, gelatină, zahăr, apă, ciocolată cu lapte 38%, neagră 66% (cacao, zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, lecitină de rapiță,) DDM: 12 luni Valori nutriționale medii pentru 100g: Energie 1810Kj / 428Kcal, grăsimi 6,2g, din care acizi grași 3,8g, carbohidrați 92g, din care zaharuri 91g, proteine 1g, sare 0g.
Franța, Lyon
...O bezea cu ciocolată este destul de surprinzătoare? Ei bine, noi am făcut-o, veniți repede să descoperiți acest superb parfum. Culoarea lumânării își păstrează frumusețea pe toată durata utilizării. Nu lăsați niciodată o lumânare aprinsă fără supraveghere. Când lumânarea s-a consumat complet, borcanul poate avea o a doua viață. Nu plasați niciodată o lumânare aprinsă în apropierea materialelor inflamabile. Greutate: 0.150 kg Dimensiune lumânare: 90 ml, 300 ml...
Franța, Saint Orens De Gameville
...Elaborăm toate macarons-urile noastre manual, respectând tradițiile artisanale: între două coji de bezea italiană, moale și catifelată, ascundem delicioase ganache-uri. Din acest motiv, macarons-urile noastre sunt produse proaspete și fragile. Cu toate acestea, nu oferim expediții pentru cutiile noastre de macarons. Acestea sunt disponibile doar pentru ridicare din magazin sau livrare prin...
Franța, Vouneuil-Sous-Biard
... guimauve noisette et d’un chocolat noir intense":"Alianța inegalabilă dintre o bezea de nucă și o ciocolată neagră intensă.","Le chic du chocolat, l’onctuosité d’un caramel raffiné":"Eleganța ciocolatei, cremozitatea unui caramel rafinat.","L'évasion - X2":"Evadarea - X2","L'oriental - X2":"Orientalul - X2","Sa guimauve à la fleur d’oranger et son praliné pistache vous feront fondre de plaisir...
Franța, Villeneuve Sur Lot
...Vacherin cremos cu arome de ciocolată albă și neagră, cu bucăți de ciocolată și un inimă de bezea. O înghețată realizată cu ingrediente organice de calitate într-un vacherin de 660 g. Greutate: 660 g...
Franța, Talant
... cu praline, gianduja, bezea, confit de fructe... Pentru decor pe farfurie, vânzare la bucată sau ca decor pentru masa de nuntă. De asemenea, puteți folosi această formă de rochie pentru a realiza deserturi individuale, mici rochii din mousse, înghețată... Un desert rece care va surprinde oaspeții dumneavoastră! Pentru vânzare, vă recomandăm ambalajul cu referința PLDOME, pentru o prezentare...
Polonia, Wrocław
...Ingrediente: sirop de glucoză-fructoză, ciocolată 25% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsime vegetală (palmier), grăsime din lapte, emulsificatori: lecitină (soia) și E 476; aromă), zahăr, apă, grăsime vegetală (grăsime de palmier, grăsime de palmier parțial hidrogenată, emulsificator: E471), lapte praf degresat, agent de gelifiere: agar, albumină cu spumă înaltă (albuș de ou, stabilizator...
ufs.country_names.RU, Penza
...Vasul termic este destinat preparării siropului, marmeladei, bezelei și glazurii de ciocolată. Este proiectat pentru prepararea și încălzirea diverselor mase de patiserie: - glazură de ciocolată; - siropuri; - umpluturi, gemuri; - bezea, marmeladă; - aluat fiert; - supe, etc. Produsează vase cu un volum de până la 2000 de litri. Mixerul cu cadru cu raclete, supapa de drenaj DN40, senzori de...
Franța, Montauroux
...Biscuiți mari cu un diametru de 10 cm care rămân moi (durată lungă de conservare). Arome: natural cu ciocolată, caramel, lămâie bezea, ciocolată. Alte arome disponibile la cerere.
...Rețetă de tradiție - O măiestrie unică Dorești ciocolată? Ciocolată neagră cu smochine și nuci, ciocolată neagră cu cireșe Amarena, ciocolată cu lapte cu bezea, ciocolată albă marmorat cu zmeură sau, bineînțeles, specialitatea casei, bara Marseieză... Bara Marseieză ® este o specialitate a Chocolatière de Marseille. Un praliné "fără unt, fără smântână" de pură plăcere, natural, cu foi, în stil...
Belgia, Vivegnis
... bază de migdale și bezea, cu o ganache topită și generoasă. Vă oferim 16 varietăți: 14 arome clasice și 2 combinații de 3 arome. Toate produsele noastre sunt garantate fără arome artificiale sau conservanți. Deoarece optimizăm sistematic producția noastră, suntem în măsură să vă garantăm această calitate la cele mai competitive prețuri, pe tot parcursul anului. Găsim întotdeauna produsul și...
Turcia, Konya
Cu o capacitate anuală de 70.000 de tone diversificată în 4 categorii, care constau în Biscuiți, Wafle, Biscuiți cu Bezea și Prăjituri, exportăm produsele noastre în peste 30 de țări.
...rom, limoncello, gianduja, turron etc.) acoperite cu ciocolată extra cu minim 62% cacao - 12 luni - TARTUFI din pastă de ciocolată neagră și alune, pudrați cu cacao - 12 luni - CROSTATA DI MELIGA (porumb) - Delicioasă prăjitură cu făină de porumb, care se prezintă sfărâmicioasă și moale, umplută cu gem - 5 luni - PASTE DI MELIGA (porumb) - Biscuit delicios din tradiția cuneză, din unt, porumb și...
Țările populare pentru acest termen de căutare