Franța, Ducy-Sainte-Marguerite
...Cidre-ul de Gheață de la Flaguerie rezultă din concentrarea mustului de mere prin criogenie. Mustul astfel concentrat fermentează păstrând un conținut ridicat de zahăr rezidual. Având o culoare ambrată, Cidre-ul de Gheață de la Flaguerie este un concentrat de arome de mere coapte, susținut de tanin și aciditatea naturală a fructului. Se savurează rece (8 până la 10 grade) ca aperitiv, alături de foie gras, brânză cu mucegai sau la desert. greutate brută: 970g Greutatea cartonului de 6: 6kg...
Franța, Pissy-Pôville
...Cidre-ul de gheață, o invenție din Quebec, poate avea un conținut de alcool între 7° și 13°. Obținut prin frig, acesta emană arome de mere proaspete sau coapte, caramel, fructe confiate, condimente și miere. Acest produs licoros este un echilibru între aciditate și zahăr, având și o ușoară amăreala. Se potrivește perfect cu foie gras, brânzeturi cu pastă crudă sau cu mucegai, precum și cu deserturile dumneavoastră.
Spania, Sabadell
...Pahar reutilizabil de 50 cl, cu bază largă. Ideal pentru mojito, cidru și băuturi mixte servite cu multă gheață. Paharul obișnuit în Țara Bascilor.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play